Klokken

Ontdek de selectie wand- en tafelklokken van het KARE decoratiemerk KARE. Kies uit onze producten in vintage, modern en industrieel design.

Design klok

Omdat u graag controle heeft over de tijd die u dagelijks over heeft om uw hoofdactiviteiten uit te voeren, biedt Kare Click u de mogelijkheid om dit onder de beste omstandigheden te doen, door een designklok aan uw interieur toe te voegen. Dankzij de ruime keuze aan design wandklokken die op onze website beschikbaar zijn, beheert u uw tijd met stijl en elegantie. Wat uw stijl ook is, er is een designklokmodel dat bij u past in onze catalogus. Van de meest sobere tot de meest verfijnde, van de meest discrete tot de meest opmerkelijke, voor een modern of vintage interieur, de originele wandklokken van onze site zullen een meerwaarde geven aan uw interieur.

Moderne klok

Op zoek naar een moderne en originele wandklok om uw interieur op een andere manier in te richten? U bent hier aan het juiste adres! Op onze site ontbreekt het ons niet aan zeer trendy klokkenmodellen, met zeer handige patronen die passen bij alle stijlen van interieurdecoratie. Om een romantische sfeer te brengen in uw meest intieme kamers, trakteer uzelf op een moderne klok van Kare Click. Een model dat op u lijkt, dat een poëtisch tintje aan uw interieur geeft en dat in de loop der jaren geen van zijn elegante lijnen zal verliezen.

Decoratieve klok

Als u, zoals zovele anderen, af en toe een glimlach op uw klok wilt werpen omdat deze gewoonweg origineel is, trakteer uzelf dan op een decoratieve klok die zowel rijk is aan stijl als aan smaak van Kare Click. Deze designklokken die u aan uw keuken, woonkamer of zelfs slaapkamerwanden kunt hangen. Originele modellen die een vleugje elegantie in uw interieur zullen brengen en uw gasten zeker zullen verrassen. Een decoratieve klok is ook een essentieel accessoire om de waarde van uw meubels te verhogen, ongeacht uw stijl.

Wandklok

Kies uw nieuwe wandklok uit het brede assortiment wandklokken op de Kare Click website. Welke kamer u ook wilt inrichten met een klok, uw interieurstijl of het meubilair dat u bezit, er is zeker een wandklok die bij u past in de uitgebreide catalogus van het merk. Een wandklok die aan de muur van uw kamer hangt, zorgt ervoor dat u op tijd aankomt voor al uw dagelijkse afspraken. In uw keuken of woonkamer zal het een heel bijzondere decoratieve rol spelen. Bij Kare Click vindt u de goedkope wandklok die bij u past.

Vintage en retro klok

De charme van het oude komt naar u toe met deze vintage en retro klok van Kare Click. Met deze klokken die aan de muur van uw woonkamer, slaapkamer of keuken hangen, ademt u de lucht van de tijd alsof het echt onder uw neus doorgaat. Het verouderde effect van de lijsten herinnert u aan uw mooiste jeugdherinneringen. Deze klokstijl past ook perfect bij alle decoratieve stijlen, inclusief de meest eigentijdse. Vintage en retro klokken passen ook goed bij alle materialen: hout of metaal. Onze collectie wandklokken in vintage- en retrostijl voert u mee naar de tijdgeest om een vleugje originaliteit toe te voegen aan uw interieurinrichting.

Industriële klok

Omdat voor u een klok niet alleen gebruikt wordt om de tijd aan te geven, maar volledig geïntegreerd is in de binnenhuisinrichting, hebben wij gekozen voor deze industriële klok die u direct in de oude tijd dompelt. U vindt deze klok op Kare Click met een hele reeks andere klokmodellen in de geest van de tijd. Deze industriële wekker is essentieel in uw huis, deze industriële wekker is een decoratief element dat u van groot nut zal zijn. Dankzij deze klok die u op uw nachtkastje of bureau kunt plaatsen, hoeft u niet langer de klassieke vraag te stellen om de exacte tijd te weten.

Tafelklok

Naast het geven van de tijd, zijn klokken ook essentieel voor de decoratie om een vleugje originaliteit in uw interieur te brengen. Deze tafelklok van Kare Click brengt een warme en trendy sfeer in uw kamer. In de keuken zult u deze tafelklok met zijn grote, wat omslachtige wandklokken waarderen. In uw kamers is het ook het perfecte model om een industriële uitstraling aan te nemen. U waardeert de originele en vintage klokken, die met een unieke vorm en sobere kleuren zoals grijs, dit is het model dat u nodig heeft.

Vloerklok

Een klok is een meubelaccessoire op zich. Alleen al dit decoratieve instrument kan het uiterlijk van uw interieur radicaal veranderen. Kare Click biedt u een vrijstaande klok met de uitstraling van een zeer nobele en stijlvolle hond. Met een relatief opmerkelijke hoogte (138 cm) maakt deze vrijstaande klok het verschil in uw huis. U kunt ervoor kiezen om het in een hoek van uw woonkamer te plaatsen, afhankelijk van de indeling van uw interieur, om een bepaald meubelstuk te verfraaien of voor een sobere maar elegante inrichting. Dit klokkenmodel is ideaal voor een eigentijds interieur waar het concept van de "klok" verder gaat dan zijn unieke functie van "de tijd geven".

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop