Klokken

Ontdek de selectie wand- en tafelklokken van het KARE decoratiemerk KARE. Kies uit onze producten in vintage, modern en industrieel design.

Designer klok

Omdat u graag controle heeft over de tijd die u in uw dag over heeft om uw belangrijkste activiteiten te doen, biedt Kare Click u de beste manier om dit te doen, door een design klok aan uw huis toe te voegen. Dankzij de ruime keuze aan design wandklokken op onze site, kunt u uw tijd beheren met stijl en elegantie. Wat uw stijl ook is, er is een model klok dat bij u past in onze catalogus. Van de meest sobere tot de meest gesofisticeerde, van de meest discrete tot de meest opmerkelijke, voor een modern of vintage interieur, de originele wandklokken op onze site zullen een meerwaarde geven aan uw woning.

Moderne klok

Bent u op zoek naareen moderne en originele wandklok om uw interieur op een andere manier te decoreren? Je bent naar de juiste plaats gekomen! Op onze site hebben we geen gebrek aan trendy klokmodellen met zeer hanteerbare ontwerpen die passen in alle interieurstijlen. Als u een romantische sfeer wilt brengen in uw meest intieme kamers, trakteer uzelf dan op een moderne klok van Kare Click. Een model dat op u lijkt, dat uw huis een poëtische toets zal geven en dat in de loop der jaren niets van zijn elegante lijnen zal verliezen.

Decoratieve klok

Als u, zoals zovelen, graag van tijd tot tijd een blik werpt op uw klok, gewoon omdat hij origineel is, trakteer uzelf dan op een stijlvolle en smaakvolle decoratieve klok van Kare Click. Deze design klokken kunnen worden opgehangen aan de muren van uw keuken, woonkamer of zelfs slaapkamer. Originele modellen die een vleugje elegantie in uw huis zullen brengen en uw gasten zeker zullen verrassen. Een decoratieve klok is ook een essentieel accessoire om de waarde van uw meubelen te verhogen, ongeacht uw stijl.

Wandklok

Kies uw nieuwe wandklok uit het ruime assortiment wandklokken op de website van Kare Click. Welke kamer u ook wilt inrichten met een klok, wat uw interieurstijl of meubilair ook is, er is zeker een wandklok die bij u past in de uitgebreide catalogus van het merk. Een wandklok aan de muur van uw slaapkamer zorgt ervoor dat u op tijd bent voor al uw dagelijkse afspraken. In uw keuken of woonkamer zal het een heel bijzondere decoratieve rol spelen. Bij Kare Click, vindt u de goedkope wandklok die bij uw smaak past.

Vintage en retro klokken

De charme van het verleden komt in uw huis met deze vintage en retro klok van Kare Click. Met deze klokken hangend aan de muur van uw woonkamer, slaapkamer of keuken, ademt u de lucht van de tijd in alsof die werkelijk onder uw neus voorbijgaat. Het verouderde effect van de lijsten zal u doen denken aan uw dierbaarste jeugdherinneringen. Dit type klok past ook perfect in alle decoratieve stijlen, ook de meest hedendaagse. Vintage en retro klokken passen ook prachtig bij alle materialen: hout of metaal. Onze collectie wandklokken in vintage- en retrostijl neemt u mee terug in de tijd en geeft uw interieur een origineel tintje.

Industriële klokken

Omdat een klok voor u niet alleen dient om de tijd aan te geven, maar ook deel uitmaakt van de binnenhuisinrichting, hebben wij deze industriële klok geselecteerd die u direct terugbrengt naar vroeger. U vindt deze klok op Kare Click samen met een hele reeks andere klokken in de geest van de tijd.

Tafelklok

Klokken geven niet alleen de tijd aan, maar zijn ook een decoratief element dat uw huis een originele toets verleent. Deze tafelklok van Kare brengt een warme sfeer in uw kamer. In de keuken zult u deze tafelklok op prijs stellen in plaats van de grote, wat onhandige wandklokken. In uw kamers is het ook het perfecte model om een industriële look aan te nemen. Als u van originele en vintage klokken houdt, van klokken met een bijzondere vorm en sobere kleuren zoals grijs, dan is dit het model dat u zoekt.

Vrijstaande klok

Een klok is een meubelaccessoire op zich. Dit decoratieve hulpmiddel alleen al kan de aanblik van uw huis radicaal veranderen. Kare Click biedt u een sokkelklok met het uiterlijk van een zeer nobele en stijlvolle hond. Met zijn relatief hoge hoogte (138 cm) zal deze staande klok een groot verschil maken in uw huis. U kunt hem in een hoek van uw woonkamer plaatsen, afhankelijk van uw interieurontwerp, om een bepaald meubelstuk te accentueren of voor een sober maar elegant decor. Dit klokmodel is perfect geschikt voor een hedendaags interieur waar het concept van de "klok" verder gaat dan zijn loutere functie van "de tijd aangeven".