Wijnrekken & Koelers

Verrijk uw grote wijnen met onze flessenhouders die tot 36 flessen kunnen bevatten. Met deze opbergruimtes kunt u met trots uw wijnflessen op uw recepties tentoonstellen.

Een flessenhouder: meer dan een opbergaccessoire, een essentieel decoratief object voor wijnliefhebbers.

Bent u een wijnliefhebber en droomt u, als u geen wijnkelder, een wijnrek of een wijnplank heeft? En waarom niet een flessenhouder in een originele vorm die, naast het opbergen van uw wijnflessen, ook dient als decoratief accessoire om uw keuken met het mooiste effect aan te kleden? De flessenhouder heeft een praktische functie, maar heeft ook een esthetische waarde, waardoor u uw keuken of eetkamer kunt verbeteren door uw grand cru wijnen eenvoudigweg als waardevolle voorwerpen of kunstwerken te presenteren.

Bij Kare geloven we dat elk object op zijn plaats moet staan en dat, naast het prozaïsche aspect van een flessenhouder, de utilitaire functie ervan moet worden overtroffen om er een object van verfijning van te maken dat aangenaam is om naar te kijken, waardoor je het wilt beschouwen. Van het tafelblad tot de wandgemonteerde flessenrek bieden wij een ruime keuze aan wijnrekken, flessenrekken.... in verschillende materialen, vormen en stijlen, of het nu gaat om ronde, vierkante of rechthoekige kratten, gepoedercoat staal, marmer, vernikkeld aluminium of gelakt hout.

Wij bieden flessenhouders van verschillende afmetingen en capaciteiten aan. Ook als u weinig plaatsen thuis heeft, kunt u kiezen voor een model met één fles. Aan de andere kant, als ruimte voor u geen probleem is, kunnen sommige van onze modellen meer dan twintig flessen bevatten.

Of u nu op zoek bent naar een verfijnde flessenhouder met een strak, minimalistisch en 100% design, of een vintage model, u zult zeker een opbergmodel vinden dat perfect in uw interieur past.