De onderneming

Het particuliere KARE Design GmbH is een internationaal bedrijf voor meubels, verlichting en woonaccessoires en marktleider in zijn segment. Onder het motto "levensvreugde" ontwikkelt en verkoopt het bedrijf onconventionele designinterieurartikelen tegen aantrekkelijke prijzen onder het eigen KARE-merk. Vandaag de dag heeft het bedrijf meer dan 200 KARE winkels in bijna vijftig landen.

Onze missie

KARE helpt mensen over de hele wereld om hun individualiteit en persoonlijkheid te benadrukken en van hun huis een gelukkige plek te maken. Met dit idee en een oneindige variëteit aan unieke en inspirerende producten, stijlen en diensten, creëert KARE een onvergelijkbare wereld van interieurdesign.

Groei sinds 1981

Sinds de oprichting in 1981 is Kare Design GmbH gestaag gegroeid dankzij haar gevoel voor strategie en nieuwe markten, ondersteund door een assortiment van ongeveer 5.000 artikelen en gemiddeld 2.000 nieuwe producten per jaar.

De KARE-collecties van meubels, verlichting en decoratieve accessoires, en vooral de creatieve sferen in verschillende stijlen, trekken de aandacht van consumenten, handelspartners in de meubelhandel, professionele binnenhuisarchitecten en franchisepartners.

Detailhandel, groothandel, franchising, e-commerce

Het bedrijf is aanwezig in bijna 50 landen wereldwijd met meer dan 100 franchisewinkels en 100 premium shop-in-shop verkooppunten. Het meubelbedrijf levert ook aan honderden meubel- en designwinkels in Duitsland en de rest van de wereld.

KARE Design GmbH heeft eigen winkels in München, Regensburg en Wenen/Oostenrijk. Hiertoe behoort de in 2014 geopende flagshipstore "KARE Kraftwerk" in München met 10.000 vierkante meter expositieruimte, een designplanningsstudio en een restaurant met dakterras in een bekend industrieel monument in de stad. De Flagship Store werd bekroond met de prijs 'Shops of the Year 2015' door Handelsverband Deutschland. In Duitsland verkoopt de pionier op de meubelmarkt zijn producten ook via zijn eigen online shop.

Internationale tentoonstellingen

KARE presenteert zijn designwerelden en collecties op alle grote meubelbeurzen zoals Salone del Mobile in Milaan, Maison & Objet in Parijs, Imm in Keulen en Ambiente in Frankfurt. Daarnaast organiseert KARE haar eigen beurzen als hybride shows voor haar B-to-B klanten in de 3.000 vierkante meter grote showroom op het hoofdkantoor in Garching-Hochbrück.

Inrichtingsdochter voor professionals

Met de oprichting van de dochteronderneming Objekt Gmbh in 2016 heeft het bedrijf een solide basis gelegd in de inrichting van commerciële ruimtes, restaurants, hotels en zelfs modulaire woningen.

Meer dan 40 jaar "levensvreugde" - KARE vandaag de dag

  • Eigen KARE meubelwinkels in München, Regensburg en Wenen/Oostenrijk. De KARE City Studio in München heeft net zijn heropening gevierd met een nieuw design en winkelconcept op 500 m² in het dynamische centrum van München.
  • KARE Kraftwerk, bekroonde flagship store met meer dan 10.000 m² en restaurant in München
  • Meer dan 200 KARE winkels (franchises en shop-in-shops) in bijna 50 landen op vier continenten
  • Honderden meubelwinkels wereldwijd met KARE meubels, verlichting en woonaccessoires
  • Eigen KARE online winkel
  • Dochteronderneming KARE Objekt GmbH voor de inrichting van bedrijfsruimten
  • Meer dan een miljoen fans op sociale netwerken wereldwijd