Kandelaren & Lantaarns

Om een zomeravond met vrienden te verlichten of een spa-sfeer te creëren in uw badkamer, zijn kandelaars, lantaarns en kandelaars uw bondgenoten! Elegante kandelaars en oosterse lantaarns maken uw decoratie compleet.

Laat u verleiden door de rustgevende, drijvende en permanente rimpelingen van een kaars bij een familiediner, alleen of met vrienden. Kare biedt een ruime keuze aan kandelaars en lantaarns om uw leefruimtes te decoreren, maar ook om de verlichting van uw kamers aan te passen, of het nu gaat om een badkamer, een keuken, een slaapkamer, een woonkamer of een kantoor, afhankelijk van de sfeer die u wenst te brengen. Lantaarns, kandelaars, kandelaars, kandelaars, kandelaars... maken uw interieur compleet met onze decoratie-accessoires die de verlichting in uw huis zullen aanpassen en vernieuwen. Kies voor prachtige lantaarns met zachte reflecties om de sfeer van uw kamer te verzachten, gebruik geurige en aromatische kaarsen als aanvulling op onze fotoforen om een warme en ontspannende geur uit te ademen, een bron van welzijn in uw huis of appartement. Tot slot kunt u ook kiezen voor modellen met fotoforen of lantaarnpatronen om lichteffecten te creëren en een intieme sfeer in uw huis te creëren. Wij hebben een breed scala aan kandelaars en lantaarns in verschillende stijlen en materialen om uw kaarsen te verfraaien en uw huis op een subtiele en elegante manier te kleden. Zoals u begrepen zult hebben, kunnen Kare lantaarns, kandelaars en kandelaars elke ruimte veranderen in een oase van rust en zachtheid.

Hoe gebruik je lantaarns voor je decoratie?

Wist je dat? Lantaarns kunnen zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden, op een terras of balkon. Sommige modellen zijn van hout, andere van steengoed, glas of metaal: nikkel, staal, messing of smeedijzer. Winter- of zomermodellen, pas uw decoratie aan de seizoenen aan! Artistieke, exotische, klassieke, romantische of barokke decoratie, pas uw decoratie aan door uw lantaarns aan te passen aan uw wensen en sfeerwensen. In de vorm van mozaïeken, met reliëfpatronen, parels, transparant, gekleurd.... vele modellen kandelaars, kandelaars of lantaarns zijn unieke stukken die met de hand worden gemaakt, wat uw object nog uitzonderlijker maakt.

Ideeën voor interieurdecoratie

  • Plaats een grote lantaarn op een tafel om de aandacht van uw gasten te vestigen op dit artistieke en hedendaagse object om uw kamer te verlichten en te voorzien van al het comfort dat u nodig heeft.

  • Stel buitenlantaarns op in de oprit naar de ingang van uw huis om uw gasten de weg naar uw huis te wijzen en uw buitenruimte een speciaal tintje te geven,

  • Groepslantaarns in de lobby van uw huis om een gezellige sfeer te creëren vanaf het moment dat u uw huis binnenkomt,

  • Plaats kandelaars op de bovenkant van het fronton van uw schoorsteen om deze ruimte te verlichten, zelfs als u de haard niet gebruikt.

  • Kleed de lege ruimte naast je bank aan met een sprankelende of warme lantaarn om leven en licht te brengen bij het vuur. Dit accessoire vervangt bijvoorbeeld een halogeen vloerlamp door een origineel accessoire.

Tip: Vergeet niet om lantaarns te kiezen die aangepast zijn aan de ruimtes die ze moeten vullen. Combineer een grote lantaarn met een kleinere lantaarn om diepte in uw kamer te brengen door te spelen met de afmetingen en geometrie van de ruimte.