Bijzettafels & Nachtkastjes

Omdat een bijzettafel ook een designobject is, brengen KARE design bijzettafels en nachtkastjes elegantie in uw woonkamers. Of het nu in de woonkamer is of in uw slaapkamer, u zult er zeker een nodig hebben. Het is een essentieel item! In deze categorie bieden wij u een ruime keuze aan eigentijdse designmodellen die u kunt toevoegen aan uw interieurinrichting.

Bijzettafeltje dieren

Bij Kare zijn we dierenliefhebbers. Het is dus niet meer dan normaal dat we een kamer willen inrichten met meubelen die onze harige, gevederde en geschubde vriendjes oproepen. Als u ook van dieren en originele meubels houdt, hebben wij zeker de juiste bijzettafels voor u. U zult dol zijn op het schattige gezicht van onze Hondentafelof je kan vallen voor onze katachtige versie..

Modern nachtkastje

Nachtkastjes zijn zowel praktische als decoratieve voorwerpen die niet over het hoofd mogen worden gezien. Onze elegante nachtkastjes worden aan weerszijden van uw bed geplaatst en zijn ideaal voor verfijnde interieurs. Met zijn volledig gespiegelde fronten zal ons Real Dream model een vleugje verfijning in uw slaapkamer brengen.

Design bijzettafel

Als u een decorateur en een ontwerper bent, bent u waarschijnlijk op zoek naar een unieke bijzettafel . Goed nieuws, bij Kare weten we hoe we meubels kunnen maken met een scherp design dat perfect past bij de huidige trends. Met zijn minimalistische en geometrische stijl is onze Prisma bijzettafel bijzettafel zal uw decor perfect aanvullen. Onze dimensie zal designliefhebbers verleiden met zijn wirwar van staaldraden.

Etnisch nachtkastje

Wil je reizen in je slaapkamer? Om het een plaats te maken die gewijd is aan ontsnappen? Ongetwijfeld zult u uw geluk vinden bij het adopteren van onze nachtkastjes met een etnische uitstraling. Of u nu de voorkeur geeft aan de delicate, in mangohout gesneden patronen van onze Puronachtkastje, de esthetiek van het Alhambrazult u zeker iets van uw gading vinden.

Houten bijzettafeltje

Houten bijzettafels, een edel materiaal bij uitstek, brengen een vleugje authenticiteit in uw interieur en zijn tegelijkertijd bijzonder robuust. In een slaapkamer, onze Authentico nachtkastje zal een natuurlijke en ontspannen sfeer creëren. Ideaal voor de woonkamer, onze Attento Z Bijzettafel combineert perfect de rusticiteit van hout met een atypisch silhouet.

Wit nachtkastje

Als u uw slaapkamer wilt omtoveren tot een gezellige plek die in het teken staat van ontspanning, is wit uw kleur bij uitstek. Witte nachtkastjes zullen dit gevoel van zachtheid en lichtheid nog versterken.

Nestbare bijzettafels

Ideaal voor kleine ruimten, nestelen bijzettafels zijn de bondgenoten van degenen die houden van gezellige avonden. Ze kunnen worden aangepast aan uw behoeften en wensen. Liefhebbers van de etnisch chique look zullen dol zijn op onze Marrakesh bijzettafelsbijzettafels, terwijl wie houdt van luxueuze decoratie zal vallen voor de charme van onze Limbo marmeren tafels.

Opberg kubussen

Houdt u van ongewone meubels? Waarom kiest u dan niet voor opbergkubussen ter vervanging van uw bijzettafels? Ze kunnen worden gebruikt als nachtkastje, om schoenen op te bergen, en zelfs als zitje voor kinderen, zoals ons Lounge model..

Dressoirs

Bent u op zoek naar een nieuwe ondergrond en houdt u van mobiliteit? Dan zult u zeker van onze dressoirs houden. Deze kleine tafels op wieltjes zijn uiterst praktisch omdat ze gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere kunnen worden verplaatst. Met zijn verfijnde look en messing afwerkingzalonsPyramids model de ster zijn van al uw sociale evenementen.