Consoles

Een selectie van designconsoles voorgesteld door het hedendaagse meubelmerk Kare. Met deze klassieke consoles of modeconsoles kunt u alle kamers van uw huis aankleden. Of u nu een eigentijdse, vintage of barokke decoratie heeft, u vindt zeker een ladekast die past bij uw decoratiestijl. In een woonkamer, slaapkamer of andere kamer, zullen ze originaliteit brengen!

Op zoek naar het ideale accessoire om de inrichting van uw woonkamer, hal of slaapkamer te perfectioneren? Waarom kiest u niet voor een van onze design en hedendaagse consoles, aangepast aan alle behoeften en budgetten.

Consoletafels ontwerpen om uw kamers te verfraaien

Met Kare Design consoles brengt u een vleugje verfijning, soberheid en verfijning in uw huis door te kiezen uit onze mooiste modellen consoles om uw woonkamer of een andere ruimte te moderniseren, of het nu gaat om een doorgangskamer zoals een hal of een hal, of een woonkamer waarin u een beetje cachet en karakter wilt toevoegen.

Onze nachtkastjes kunnen direct op poten worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd, afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw kamer en de modellen in onze catalogus. Consoles van onbewerkt hout, bureauconsoles, gestructureerde consoles of consoles in de vorm van een motorfiets of fiets, wij bieden u verschillende stijlen aan die perfect aansluiten bij uw wensen en interieur, of het nu verfijnd, minimalistisch of juist geladen, kleurrijk is, d.w.z. gevormd uit uiteenlopende elementen en felle kleuren. Van veelkleurig consolemeubilair tot meubels met ongewone vormen, Kare heeft een ruime keuze uit designconsole tafels gemaakt van verschillende materialen en afwerkingen (staal, hout, marmer, glas, aluminium, glanzend metaal...) in vele kleuren, verschillende maten en met verschillende invloeden: retro, klassiek, futuristisch, bucolisch, industrieel, hedendaags, barok....

Moderne consoles voor een slim interieur

Elke kamer in uw huis kan worden uitgerust met een Kare-console. Onze modellen concurreren in moderniteit en prijs om aan alle wensen te voldoen. Dankzij ons brede gamma glazen consoles kunt u uw kantoren op een zeer originele manier inrichten. We hebben ook modellen van multifunctionele consoles die gebruikt kunnen worden als consoles en planken. Meubels met een trendy design en perfect modulair om aan al uw eisen te voldoen.

Ontwerp consoles om uw decoratieve stijl te verbeteren

Onze consoles zijn geschikt voor andere designaccessoires (lampen, decoratieve objecten) om uw stijl te versterken. Met onze verschillende modellen kunt u ook de ideale plaats kiezen om uw console in elke kamer van uw huis te plaatsen. Minimalistische consoles om een kleine ruimte te verfraaien of indrukwekkende modellen om uw woonkamer te hervormen. Onze nachtkastjes kunnen ook gebruikt worden als dressoir, bijzettafel, opbergkast, bankstel, ingangskast of bartafel in ruime kamers in uw huis. In wit hout, gelakt hout, smeedijzer of zwart metaal, onze consoles stellen u in staat om al uw wensen op het gebied van decoratie en interieurdesign te realiseren.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop