Consoles

Op zoek naar het perfecte accessoire om uw woonkamer-, hal- of slaapkamerinrichting compleet te maken? Waarom kiest u niet een van onze hedendaags design consolesom aan alle behoeften, stijlen en budgetten te voldoen.

Design consoletafels om uw kamers in te richten

Dankzij de consoles van Kare Design brengt u een vleugje verfijning, soberheid en raffinement in uw huis. Maak een keuze uit onze mooiste console-modellen om uw woonkamer of een andere ruimte te moderniseren, of het nu gaat om een gang of een inkomhal, of om een woonkamer waaraan u een beetje cachet en karakter wilt geven.

Onze consoles kunnen rechtstreeks op poten worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd, afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw kamers en de modellen in onze catalogus. Of u nu op zoek bent naar een console in ruw hout, een bureauconsole, een ongestructureerde console of een console in de vorm van een motorfiets of fiets, wij kunnen u verschillende stijlen aanbieden die perfect aansluiten bij uw wensen en uw interieur, of dat nu puur en minimalistisch is of juist vol kleurrijke elementen. Van veelkleurige consolegarnituren tot meubelen met ongewone vormen, Kare heeft een ruime keuze aan designer consoles gemaakt van verschillende materialen en afwerkingen (staal, hout, marmer, glas, aluminium, glanzend metaal...) in vele kleuren, maten en met verschillende invloeden: retro, klassiek, futuristisch, bucolisch, industrieel, hedendaags, barok...

Moderne consoles voor een slim interieur

Elke kamer in uw huis kan worden uitgerust met een Kare console. Onze modellen concurreren in moderniteit en prijs om aan elke wens te voldoen. Dankzij ons ruime assortiment glazen consoles kunt u uw kantoor op een heel originele manier inrichten. Wij hebben ook multifunctionele consoles die kunnen worden gebruikt als consoles en planken. Trendy meubelontwerpen die perfect aan al uw eisen kunnen worden aangepast.

Consoles ontwerpen om uw decoratieve stijl te versterken

Onze consoles kunnen worden gecombineerd met andere design accessoires (lampen, decoratieve objecten) om uw stijl te versterken. Met onze verschillende modellen kunt u ook de ideale plaats voor uw console in elke kamer van uw huis kiezen. Minimalistische consoles om een kleine ruimte op te waarderen of imposante modellen om uw woonkamer te hervormen. Onze consoles kunnen ook worden gebruikt als bijzettafel, bijzettafel, opbergmeubel, bankeind, halmeubel of bartafel in grote kamers van uw huis. Met onze consoles in wit hout, gelakt hout, smeedijzer of zwart metaal kunt u al uw wensen op het gebied van decoratie en binnenhuisarchitectuur verwezenlijken.