Consoles

Een selectie van designconsoles voorgesteld door het hedendaagse meubelmerk Kare. Met deze klassieke consoles of modeconsoles kunt u alle kamers van uw huis aankleden. Of u nu een eigentijdse, vintage of barokke decoratie heeft, u vindt zeker een ladekast die past bij uw decoratiestijl. In een woonkamer, slaapkamer of andere kamer, zullen ze originaliteit brengen!

Op zoek naar het perfecte accessoire om uw woonkamer-, hal- of slaapkamerinrichting compleet te maken? Waarom kiest u niet voor een van onze eigentijdse design consoles, geschikt voor alle behoeften en budgetten.

Design consoletafels om uw kamers in te richten

Dankzij de consoles van Kare Design brengt u een vleugje verfijning, soberheid en raffinement in uw interieur door te kiezen uit onze mooiste consolemodellen om uw woonkamer of een andere ruimte te moderniseren, of het nu een ruimte is waar mensen doorheen lopen, zoals een gang of een inkomhal, of een woonkamer waar u een beetje cachet en karakter wilt brengen.

Onze consoles kunnen rechtstreeks op poten worden geplaatst of aan de muur worden bevestigd, afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw kamers en de modellen in onze catalogus. Of u nu op zoek bent naar een console in ruw hout, een bureauconsole, een ongestructureerde console of een console in de vorm van een motorfiets of fiets, wij kunnen u verschillende stijlen aanbieden die perfect aansluiten bij uw wensen en uw interieur, of dat nu puur en minimalistisch is of juist vol kleurrijke elementen. Van veelkleurige consoletafels tot meubels met ongewone vormen, Kare heeft een breed scala aan design consoletafels vervaardigd uit verschillende materialen en afwerkingen (staal, hout, marmer, glas, aluminium, glanzend metaal...) in vele kleuren, maten en invloeden: retro, klassiek, futuristisch, bucolisch, industrieel, hedendaags, barok...

Moderne consoles voor een slim interieur

Elke kamer in uw huis kan worden uitgerust met een Kare console. Onze modellen concurreren in moderniteit en prijs om aan elke wens te voldoen. Dankzij ons ruime assortiment glazen consoles kunt u uw kantoor op een heel originele manier inrichten. Wij hebben ook multifunctionele consoles die kunnen worden gebruikt als consoles en planken. Trendy meubelontwerpen die perfect aan al uw eisen kunnen worden aangepast.

Consoles ontwerpen om uw decoratieve stijl te versterken

Onze consoles kunnen worden gecombineerd met andere design accessoires (lampen, decoratieve objecten) om uw stijl te versterken. Met onze verschillende modellen kunt u ook de ideale plaats voor uw console in elke kamer van uw huis kiezen. Minimalistische consoles om een kleine ruimte op te waarderen of imposante modellen om uw woonkamer te hervormen. Onze consoles kunnen ook worden gebruikt als bijzettafel, bijzettafeltje, opbergmeubel, bankeind, halmeubel of bartafel in ruime kamers van uw huis. In wit hout, gelakt hout, smeedijzer of zwart metaal, met onze consoles kunt u al uw wensen op het gebied van decoratie en binnenhuisarchitectuur verwezenlijken.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop