Vloerlampen

Staande lampen zijn zowel verlichting als decoratie en zijn een geweldige manier om een vleugje originaliteit aan uw kamer toe te voegen. Een vloerlamp kan een sterke lichtbron zijn waarmee u in goed licht kunt lezen en werken, of gewoon eensfeerlamp die een gedempt licht geeft zoals de Sultan vloerlamp.

Als u een ruime woon- of slaapkamer hebt, aarzel dan niet om uzelf te trakteren op een staande lamp met een groot volume die uw ruimte met grote elegantie zal aankleden. Liefhebbers van retro retrostijl zal ongetwijfeld vallen voor een vloerlamp met afgeronde vormen, kenmerkend voor de jaren zeventig. Liefhebbers van een industrieel decor zullen de voorkeur geven aan de onnavolgbare charme van lampen die de codes van bioscoopprojectoren overnemen.

Design vloerlampen

Een staande lamp brengt een intenser en preciezer licht op een vooraf gekozen plaats in uw kamers. Omdat wij weten dat u in uw woonkamer een leeshoekje hebt ingericht, bieden wij u een selectie design staande lampen aan. Onze catalogus van vloerlampen biedt u een ruime keuze aan design vloerlampen voor alle smaken en budgetten. Van de meest sobere tot de meest verfijnde, er is zeker een vloerlamp die bij uw stijl past op onze site. Voor een elegant, verfijnd, design, retro of hedendaags interieur, bieden wij design vloerlampen aan, getekend door de grootste ontwerpers ter wereld.

Houten vloerlampen

Jij Als u stijl wilt geven aan uw kamers met een houten vloerlamp, hebben wij deze vloerlamp voor u geselecteerd. Wij hebben voor u dezeNature Straight vloerlamp geselecteerd. Dit unieke stuk combineert een voet van drijfhout met een zwarte stoffen kap. Het brengt een unieke sfeer in uw woonkamer en voegt stijl toe aan uw algehele inrichting. Bovendien is deze houten vloerlamp gemakkelijk te integreren met de rest van uw meubilair. U kunt een houttint kiezen die bij uw meubilair past. Dit accessoire kan ook andere kamers in uw huis verfraaien, zoals de grote slaapkamer.

Design staande lamp

U hebt een armatuur nodig die uw grote woonkamer voldoende kan verlichten. Kies een design vloerlamp van Kare. Onze selectie design vloerlampen biedt een helder licht in al uw kamers. Wij bieden u een ruime keuze aan design vloerlampen om u te helpen een helder licht te integreren dat ook uw inrichting verbetert. Op onze website vindt u verschillende soorten design vloerlampen. Wat voor soort verlichting u ook zoekt, Kare heeft een selectie van design vloerlampen die passen bij uw smaak en budget.

Originele staande lampen

Omdat wij weten dat originaliteit voorop staat in uw interieurstijl, hebben wij voor u deze zeer design ballonlamp uitgezocht. Zijn vorm en afwerking in zwart verchroomd staal is de meest eigentijdse huizen zoals het uwe waardig. Dankzij de lichtsterkte die wordt weerkaatst door de twaalf bollen waaruit deze staande lamp bestaat, beschikt u over de ideale lichtsterkte voor uw nachtelijke lezingen. Om een persoonlijke en warme sfeer in uw kamers te verkrijgen, volstaat het te kiezen voor originele LED-lampen. De evenwichtige lijnen van dit unieke stuk zullen een vleugje originaliteit toevoegen aan uw interieur.

Retro staande lamp

Wilt u warme verlichting toevoegen aan uw belangrijkste kamers, zoals de woonkamer of slaapkamer? Waarom kiest u niet voor deze chique retro gouden vloerlamp van Kare? Dit accessoire past in een retrosfeer die de jaren 90 waardig is, waar esthetiek altijd voorrang had op het praktische nut van lichtbronnen. Naast het toevoegen van waarde aan uw interieur, zal deze retro vloerlamp ook zijn rol spelen als een licht in elke kamer. Deze vloerlamp maakt ook indruk met zijn unieke design.

Eigentijdse staande lamp

Omdat de staande lamp een integrerend deel uitmaakt van uw interieurstijl, moet u er een kiezen die precies bij uw interieurontwerp past. Voor een modern interieur is deze flexibele eigentijdse Berry 5-armige vloerlamp perfect. De zachte kleur en de strakke lijnen van de tinten zullen u zeker gelukkig maken in een "nude" interieur. Deze design vloerlamp is een perfect accessoire om een bijzonder licht in uw kamer te brengen. Het moderne maar sobere ontwerp past bij de meeste interieurs.