Vloerlampen

Zowel armaturen als echte decoratieve objecten, straatlantaarns zijn een uitstekende manier om een vleugje originaliteit toe te voegen aan uw kamer. Een straatlantaarn kan een sterke lichtbron zijn die u in staat stelt om te lezen en te werken onder goed licht zoals de Work Station straatlantaarn of gewoon sfeerverlichting die gedimd licht geeft zoals de Sultan straatlantaarn.

Als u een ruime woonkamer of slaapkamer heeft, aarzel dan niet om uzelf een staande lamp met een groot volume aan te bieden die uw ruimte met grote elegantie zal aankleden. De amateurs van de retrostijl zal ongetwijfeld vallen voor een lantaarnpaal met afgeronde vormen, kenmerkend voor de jaren zeventig. Liefhebbers van industriële decoratie zullen daarentegen de voorkeur geven aan de onnavolgbare charme van lampen die de codes van filmprojectoren gebruiken.

Design vloerlamp

Een staande lamp brengt intenser en nauwkeuriger licht naar een vooraf geselecteerde ruimte in uw kamer. Omdat wij weten dat u een leesruimte in uw woonkamer heeft ingericht, bieden wij een selectie van design vloerlampen aan. Onze catalogus van straatlantaarns biedt u een ruime keuze aan design straatlantaarns voor alle smaken en budgetten. Van de meest sobere tot de meest verfijnde, er is zeker een staande lamp die past bij uw stijl op onze site. Voor een elegant, verfijnd, design, retro of eigentijds interieur bieden wij designlampen van 's werelds grootste ontwerpers.

Houten vloerlamp

U willen uw kamers stijl geven met een houten vloerlamp. Wij hebben deze vloerlamp Nature Straight voor u geselecteerd. Dit unieke stuk, een combinatie van een zwevende houten voet met een zwarte stoffen kap, zorgt voor veel meer dan alleen maar verlichting in uw woonkamer. Het zorgt voor een uitzonderlijke sfeer en voegt stijl toe aan uw hele inrichting. Bovendien is deze houten vloerlamp eenvoudig te integreren in de rest van uw meubilair. U kunt een houtbeits kiezen die bij uw meubels past. Dit accessoire kan ook gebruikt worden in andere kamers van uw huis, zoals de ouderslaapkamer.

Design woonkamer vloerlamp

U heeft een armatuur nodig die uw grote woonkamer goed kan verlichten. Kies een design woonkamerlamp van Kare. Onze selectie van design straatlantaarns biedt intense helderheid in al uw kamers. Wij bieden een ruime keuze aan design straatlantaarns om u te helpen intens licht te integreren dat ook uw decoratie ten goede komt. Op onze website vindt u verschillende soorten design straatlantaarns: verlichte straatlantaarns, met lampenkappen of verstelbare modellen. Welk type verlichting u ook zoekt, Kare biedt een selectie van design straatverlichting naar uw smaak en budget.

Originele vloerlamp

Omdat we weten dat originaliteit voorop staat in uw interieurstijl, hebben we voor deze zeer stijlvolle Balloon Clear Square vloerlamp gekozen. De rechthoekige vorm en zwart verchroomde stalen afwerking is de meest moderne woningen zoals het uwe waardig. Dankzij de lichtsterkte die wordt gereflecteerd door de vijf bollen waaruit deze straatlantaarn bestaat, heeft u de ideale lichtsterkte voor uw nachtelijke metingen. Om een persoonlijke en warme sfeer in uw kamers te krijgen, kiest u eenvoudigweg voor originele LED-lampen. De uitgebalanceerde lijnen van dit unieke stuk voegen een vleugje originaliteit toe aan uw interieur.

Witte vloerlamp

Elegantie is een sleutelwoord voor de keuze van uw interieuraccessoires. Dit is ook het geval bij het kiezen van een straatlantaarn die zowel als lichtbron als decoratief object in uw kamer zal dienen. Met deze Five Fingers Parecchi vloerlamp heeft u de ideale verlichting in uw kantoor of naast uw favoriete stoel. Ideaal voor avondlezingen of om een film te bekijken zonder anderen te storen. Deze witte vloerlamp heeft een natuurlijke eikenhouten arm en een stalen kap met poedercoating. Met deze perfect in hoogte verstelbare accessoire kunt u een specifiek gebied naar wens verlichten.

Retro vloerlamp

Wilt u warme verlichting integreren in uw hoofdkamers zoals de woonkamer of slaapkamer? Waarom kiest u niet voor deze chique retro gouden vloerlamp van Kare? De barokke stijl van deze gouden buisvloerlamp brengt de elegantie die in uw interieur ontbreekt. Dit accessoire maakt ook deel uit van een retrosfeer die de jaren '90 waardig is, waar esthetiek altijd de overhand heeft gehad op de bruikbaarheid van lichtbronnen. Deze retrovloerlamp geeft niet alleen een meerwaarde aan uw interieur, maar speelt ook een verlichtende rol, ongeacht de ruimte waarin u hem installeert. Deze vloerlamp maakt ook indruk met zijn unieke design.

Hedendaagse vloerlamp

Omdat de staande lamp een integraal onderdeel is van uw interieurstijl, moet u er een kiezen die precies past bij uw interieurontwerp. Voor een modern interieur is deze flexibele, eigentijdse, eigentijdse Berry 5-armige vloerlamp perfect. De zachtheid van de kleur en de zuivere lijnen van de lampenkappen zullen u zeker gelukkig maken in een "naakt" interieur. Deze designvloerlamp is een perfecte accessoire om een bepaalde verlichting in uw kamer te brengen. Daarnaast zal de moderne maar sobere vormgeving passen bij de meeste interieurstijlen. Daarnaast bestaat dit model ook in bruine versie en met groene en gele tinten voor een meer gedurfde look.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop