Asbakken

Asbakken, die gewaardeerd worden om hun functionaliteit, zijn nu echte decoratieve objecten geworden. Om uw interieur op u te laten lijken, hebben wij vloerstaande asbakken gemaakt die het vintage design van de jaren zeventig weerspiegelen en ook asbakken met een moderne uitstraling die ook als opbergvakken kunnen worden gebruikt.

Asbak op standaard

Veel meer dan alleen een eenvoudige decoratieaccessoire voor rokers zal deze moderne gouden asbak van Kare uw huis op een zeer originele manier verlichten. Dit eerste keuze decoratief object is een meesterwerk dat zijn plaats verdient in het hart van een woonkamer die aangenaam en stijlvol is ingericht. Of u nu roker bent of niet, of u nu regelmatig rokende gasten ontvangt of niet, deze moderne gouden vloerstaande asbak geeft een vleugje stijl aan uw huis. Je hoeft geen introverte sigarettenliefhebber te zijn om te beseffen dat deze mooie asbak een meerwaarde is voor een stijlvol interieur. Bent u al lang op zoek naar een originele asbak om uw meubels met smaak aan te vullen? Kies voor deze moderne gouden asbak die prachtig zal contrasteren met de rest van uw decoratieve objecten. Daarnaast is goud een trend die vooral in het interieur van het jaar is geïntegreerd. Deze kleur kan bijna opgaan in een zacht en klassiek interieur. Maar deze gouden asbak zal ook helderheid brengen in een eigentijds design interieur. Bovendien hoeven uw rokende gasten niet de rug te buigen om hun sigaretten te plaatsen. Deze moderne gouden asbak is de perfecte accessoire voor een stijlvol interieur.

Ontwerp asbak

De asbak werd lang beschouwd als een praktisch en functioneel accessoire, maar is tegenwoordig een essentieel decoratief object om een designinterieur te verkrijgen. Kare biedt u een ruime keuze aan asbakken die op de markt verkrijgbaar zijn en biedt u een uitzonderlijk gamma design asbakken aan voor alle smaken. Omdat wij weten dat u uw persoonlijkheid wilt weerspiegelen door de keuze van uw kleinste decoratieve objecten, hebben wij voor u een onberekenbaar aantal design asbakken geselecteerd. Gevarieerde kleuren, referentiepatronen, vrijstaande asbakken, minimalistische modellen, u heeft een oneindige keuze aan asbakken in onze catalogus. U vindt gemakkelijk een buitenasbak die u zorgvuldig op uw terras of tuintafel kunt plaatsen. We hebben ook een ruime keuze aan zakmodellen die je gemakkelijk mee naar kantoor kunt nemen als je een veeleisende roker bent. Bij Kare zijn alle mogelijke asbakken verkrijgbaar: van barok tot glamoureus, van zee tot vintage. In onze grote selectie vindt u zeker een eigentijdse asbak die past bij de algemene stijl van uw kamer.

Originele asbak

Omdat we weten dat roken een kunst voor u is, hebben we deze zilveren Soho asbak voor u geselecteerd. In een minimalistisch appartement vindt deze originele asbak zijn rechtmatige plaats. Zijn ronde vorm maakt het mogelijk om hem op een bijzettafel, een salontafel of zelfs een dressoir te plaatsen. U kunt deze mooie asbak met een relief look bij Kare kopen voor een zeer redelijke prijs. Genoeg om je interieur er goed uit te laten zien zonder jezelf te verpesten. Kies deze originele asbak om te voldoen aan uw wens om te roken en uw huis op een originele manier te decoreren. Deze zilveren asbak is nog lichter, gemakkelijk te hanteren en te vervoeren naar elke kamer in uw huis. Een uitzonderlijke asbak die u gemakkelijk kunt combineren met andere decoratieve objecten zoals popschilderijen, behang, de kleur van uw muren of plafonds of zelfs uw straatverlichting. Als u een fan bent van de "naakte" stijl, is deze originele zilveren asbak voor u gemaakt. Voor degenen die gepassioneerd zijn door designdecoratie, met een sexy neiging, zal deze moderne aluminium asbak het verschil maken in uw interieur.

Asbakbal

Ben je een biljartspeler? Deze asbak in de vorm van een zilveren biljartbal gemarkeerd met het nummer 8 is perfect voor jou. Als u er niet mee kunt spelen op uw favoriete biljarttafel, kunt u met deze asbak alle magische momenten herinneren die u met uw vrienden in uw favoriete club hebt doorgebracht. Ben jij ook een fervent roker? Je hebt deze asbak meer nodig dan wie dan ook. Deze 8 chromen biljartasbiljart asbak van Kare moet je absoluut hebben om je design interieur goed te kunnen aankleden. Met zijn zwart-witte look past deze biljartbal asbak perfect in elke interieurstijl. Of je nu een zwak hebt voor de vintage look of een fan bent van Scandinavisch design, deze biljartbal asbak zal het meest opmerkelijke decoratieve accessoire in je kamer zijn. Zelfs niet-rokers zullen uw decoratieve poolbal zeer origineel vinden. En als de 8 bovendien uw geluksgetal is, zal deze asbak veel meer zijn dan alleen een functioneel of decoratief object in uw huis. Je maakt er zelfs een referentie-accessoire van.

Tafel asbak

Een ongebruikelijke tafelasbak nodig? Kare biedt deze Spheric Chrome vloerasbak aan, een moderne verchroomde asbak. Deze volledig metalen asbak is volledig van metaal en kan gemakkelijk worden uitgelijnd met de rest van uw interieurmeubilair. Verstelbaar in hoogte, zodat u uw woonkamer een mooie uitstraling kunt geven. Deze verchroomde asbak is ook zeer licht, u kunt hem naar wens verplaatsen in elke kamer van uw huis. Bovendien neemt deze asbak als decoratief object niet veel ruimte in beslag in uw huis. Gemaakt van metaal, deze asbak is net zo sterk als het ook een opmerkelijke buitenasbak zal zijn. Dit model asbak stelt u in staat om al uw rokende gasten op hun gemak te stellen door hen toe te staan te roken zonder dat hun sigarettenpeuken op de grond vallen. In uw interieur is deze asbak een uitstekende keuze om te spelen met de patronen van uw totale ontwerp. De chroomlook maakt het zelfs mogelijk om het te combineren met meer gedurfde tinten, felle kleuren of zelfs geometrische patronen. Kies deze asbak om een originele stijl bij u thuis te brengen. Als je ook een fan bent van eenvoudige vormen en natuurlijke tinten, is dit model perfect voor jou.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop