Asbakken

Asbakken, die gewaardeerd worden om hun functionaliteit, zijn nu echte decoratieve objecten geworden. Om uw interieur op u te laten lijken, hebben wij vloerstaande asbakken gemaakt die het vintage design van de jaren zeventig weerspiegelen en ook asbakken met een moderne uitstraling die ook als opbergvakken kunnen worden gebruikt.

Asbak op standaard

Veel meer dan alleen een decoratief accessoire voor rokers, zal deze moderne gouden Contrast asbak van Kare uw huis op een zeer originele manier opfleuren. Dit eersteklas decoratief object is een meesterwerk dat zijn plaats verdient in het hart van een gezellig ingerichte woonkamer met stijl. Of u nu een roker bent of niet, of u regelmatig gasten ontvangt die roken of niet, deze moderne gouden asbak zal uw huis een stijlvolle uitstraling geven. Je hoeft geen introverte sigarettenliefhebber te zijn om te beseffen welke waarde deze mooie asbak zal toevoegen aan een designinterieur. Bent u op zoek naar een originele asbak om uw meubelen met smaak op te sieren? Kies voor deze moderne gouden asbak die prachtig zal contrasteren met de rest van uw decoratieve objecten. Bovendien is goud een trend die bijzonder goed past in de interieurinrichting van dit jaar. Deze kleur kan bijna opgaan in een zacht, klassiek interieur. Maar deze gouden asbak zal ook helderheid brengen in een hedendaags design interieur. Bovendien hoeven uw rokende gasten hun rug niet te buigen om hun sigaretten neer te leggen. Deze moderne gouden asbak is het juiste accessoire voor een stijlvol interieur.

Design asbak

De asbak, die lange tijd als een praktisch en functioneel accessoire werd beschouwd, is vandaag de dag een essentieel decoratief object om een designinterieur te verkrijgen. Onder de grote keuze aan asbakken die op de markt verkrijgbaar zijn, biedt Kare u een uitzonderlijk assortiment design asbakken voor ieders smaak. Omdat wij weten dat u uw persoonlijkheid wilt weerspiegelen door de keuze van uw kleinste decoratieve voorwerpen, hebben wij voor u een ontelbaar aantal design asbakken geselecteerd. Van verschillende kleuren, referentiepatronen, vrijstaande asbakken tot minimalistische ontwerpen, u hebt een eindeloze keuze aan asbakken in onze catalogus. U zult gemakkelijk een asbak voor buiten vinden die u netjes op uw terras of tuintafel kunt plaatsen. Wij hebben ook een ruim assortiment zakmodellen die u gemakkelijk mee kunt nemen naar kantoor als u een veeleisende roker bent. Alle mogelijke stijlen asbakken zijn verkrijgbaar bij Kare: van barok tot glamoureus, van zeezijde tot vintage. In onze grote selectie vindt u zeker een eigentijdse asbak die past bij de algehele stijl van uw kamer.

Originele asbak

Omdat wij weten dat roken voor u een kunst is, hebben wij deze zilveren Soho asbak voor u uitgezocht. In een minimalistische flat zal deze originele asbak zijn rechtmatige plaats vinden. Door zijn ronde vorm kunt u hem op een bijzettafel, een salontafel of zelfs een dressoir plaatsen. U kunt deze mooie asbak met reliëflook bij Kare krijgen voor een zeer redelijke prijs. Het is een geweldige manier om je huis een stijlvolle look te geven zonder de bank te breken. Kies deze originele asbak om zowel uw verlangen om te roken te bevredigen als om uw huis op een originele manier te decoreren. Deze zilveren asbak is ook zeer licht, gemakkelijk te hanteren en te dragen in alle kamers van uw huis. Een uitzonderlijke asbak die u gemakkelijk kunt combineren met andere decoratieve voorwerpen zoals poppenfoto's, behangpapier, de kleur van uw muren of plafonds of zelfs uw staande lampen. Als u een liefhebber bent van de "naakte" stijl, dan is deze originele zilveren asbak iets voor u. Voor wie houdt van design en sexy decoratie, zal deze moderne aluminium asbak een verschil maken in uw interieur.

Tafel asbak

Heeft u een tafelasbak nodig die niet alledaags is? Kare biedt u deze Spheric vloerasbak, een moderne asbak in zwart. Deze tafelasbak is volledig gemaakt van metaal en past perfect bij de rest van uw interieur. Hij is in hoogte verstelbaar en zal een mooie uitstraling geven aan uw woonkamer. Deze verchroomde asbak is ook zeer licht, zodat u hem naar believen kunt verplaatsen in elke kamer van uw huis. Bovendien zal deze asbak, als decoratief object, niet veel plaats innemen in uw huis. Gemaakt van metaal, deze asbak is zo stevig als het zal ook een geweldige outdoor asbak te maken. Met dit model asbak kunt u al uw rokende gasten op hun gemak stellen door hen toe te staan te roken zonder dat hun sigarettenpeuken op de grond vallen. In uw interieur is deze asbak een uitstekende keuze om te spelen met de patronen van uw algemene inrichting. Door zijn chroomlook kunt u hem zelfs combineren met meer gedurfde tinten, felle kleuren of zelfs geometrische patronen. Kies deze tafelasbak om een originele stijl aan uw interieur te geven. Als u ook een liefhebber bent van eenvoudige vormen en natuurlijke kleuren, is dit model perfect voor u.