Salontafels

De design salontafels van het meubelmerk KARE, een must-have voor elke woonkamer, passen perfect in elke woonkamer en geven er een onnavolgbare decoratieve toets aan. Of ze nu gemaakt zijn van glas, hout of metaal, wij hebben een ruime keuze aan modellen waar u zeker verliefd op zult worden. De meest originele salontafels vindt u bij Kare, dus zoek niet verder, u bent op de juiste plek!

Moderne salontafel

Salontafels zijn de sterkste elementen van een woonkamer. Zij zetten de toon voor uw inrichting. Als u van moderne en elegante stijl houdt, moet u uw nieuwe salontafel zorgvuldig kiezen. Ons model Gold Rush, met zijn geometrische lijnen en gouden kleur, zal perfect staan in een minimalistisch interieur. Als u van atypische vormen houdt, zult u ons Pebble-model verkiezen.

Design salontafel

Houdt u van designmeubelen met originele lijnen? Als u van uw woonkamer een echt museum van hedendaagse kunst wilt maken, gaat er niets boven een salontafel die niet alledaags is. Met hun zilveren bladen, geïnspireerd op kiezelstenen, zal ons duo salontafels Pebbles zeker de aandacht trekken van uw gasten. Onze Laser salontafel met zijn stalen onderstel zal hun nieuwsgierigheid wekken.

Hedendaagse salontafel

Wilt u dat uw interieur het beste van de hedendaagse decoratie vertegenwoordigt? Dan heb je een salontafel nodig die perfect aansluit bij de huidige trends. Onze Meander salontafel in goud, bijvoorbeeld, speelt met vormen en materialen. Ons Patches model heeft een elegante combinatie van texturen.

Vintage salontafel

Als u van oude meubels, antieke voorwerpen en authentieke sferen houdt, raden wij u een vintage salontafel aan. Als u een unieke salontafel wenst, bevelen wij ons Croco Colonial model aan, dat in een oogwenk in een bar kan worden omgetoverd.

Retro salontafel

Voor jou, moet decoratie je terug in de tijd brengen? Het moet de stijlen van voorbije tijdperken combineren en de codes van de grootste ontwerpers gebruiken? Goed nieuws, we hebben precies de salontafel die je nodig hebt, het is onze Dubbele salontafel die retro ademt.

Industriële salontafel

Decorateurs weten dat een industriële salontafel een stuk is dat kan worden gecombineerd met een leren bank en een XL-klok om een loftsfeer te creëren. Onze salontafel Collector combineert een gelakte massief houten structuur met vier stalen poten met poedercoating. In de twee compartimenten van de tafel kunt u veel voorwerpen opbergen, terwijl de authenticiteit en het ruwe karakterbewaard blijven.

Etnische tafel

Liefhebbers van reizen en antiek kunnen met etnische salontafels hun woonkamer omtoveren tot een mysterieuze en exotische plek. Liefhebbers van natuurlijke materialen zullen zeker weg zijn van onze Roots salontafel, met zijn glazen blad en ongelofelijk drijfhouten onderstel.

Nestbare salontafel

De nestelbare salontafels, praktisch en elegant, zijn ideaal voor kleine ruimtes. Zo kunt u ruimte besparen, zonder uw inrichting te verwaarlozen. Onze Loft Triangle vintage salontafelset bestaat uit drie kleine tafeltjes die onder de grote tafel passen. Je kunt ze eruit halen als je gasten hebt en ze opbergen om ruimte te besparen.

Salontafels in een set

U heeft een mooi formaat woonkamer en u bent op zoek naar een salontafel die de ruimte van uw kamer zal verbeteren? Zoek niet verder, we hebben precies wat u zoekt. De ideale oplossing voor grote kamersis te kiezen voor salontafels in sets. De sets van drie tafels, zoals ons Cobweb model, zijn gemakkelijk verstelbaar en zullen de volumes van uw interieur versterken.

Glazen salontafel

Klassiek en ongelooflijk geraffineerd, de glazen salontafel past perfect in elke ruimte. Wij bevelen ons model Network aan, waarvan de geometrische vormen en de gouden voet zeker de aandacht van uw gasten zullen trekken.

Marmeren salontafel

Deze salontafel zal prachtig staan in uw woonkamer of in uw eetkamer. Deze uitzonderlijke steen zal uw kamer een geraffineerde toets geven. Onze East marmer salontafel set combineert witte, groene en zwarte marmeren bladen met een gepoedercoat stalen frame.

Houten salontafel

Als u van natuurlijke materialen houdt, is een houten salontafel ongetwijfeld de perfecte manier om uw woonkamer aan te kleden. De warme houtkleuren van onze Aspen salontafel creëren een gezellige sfeer in uw huis.