Salontafels

Een must in de woonkamer, de design salontafels van het meubelmerk KARE passen perfect bij de woonkamers door ze een onmiskenbare decoratieve toets te geven. Allen in glas, hout of metaal, we hebben een groot aantal modellen die u zeker verliefd op hen zullen maken. De meest originele salontafels staan in Kare, dus kijk niet verder, u bent bij ons aan het juiste adres!

Moderne salontafel

Salontafels zijn de sterkste elementen van een woonkamer. Zij zetten de toon voor uw inrichting. Als u van moderne en elegante stijl houdt, moet u uw nieuwe salontafel zorgvuldig kiezen. Ons model Gold Rush, met zijn geometrische lijnen en gouden kleur, zal perfect staan in een minimalistisch interieur. Als u van atypische vormen houdt, zult u ons Pebble-model verkiezen.

Design salontafel

Houdt u van designmeubelen met originele lijnen ? Als u van uw woonkamer een echt museum van hedendaagse kunst wilt maken, gaat er niets boven een salontafel die niet alledaags is. Met hun zilveren bladen, geïnspireerd op kiezelstenen, zal ons duo salontafels Pebbles zeker de aandacht trekken van uw gasten. Onze ronde salontafel Crystal Eco met zijn stalen onderstel dat uit in elkaar verstrengelde geometrische vormen bestaat, zal hun nieuwsgierigheid wekken.

Hedendaagse salontafel

Wilt u dat uw interieur het beste van de hedendaagse decoratie vertegenwoordigt? Dan heb je een salontafel nodig die perfect aansluit bij de huidige trends. Onze Meander salontafel in goud, bijvoorbeeld, speelt met vormen en materialen. Ons Patches model heeft een elegante combinatie van texturen.

Vintage salontafel

Als u van oude meubels, antieke voorwerpen en authentieke sferen houdt, raden wij u een vintage salontafel aan. Als u een unieke salontafel wenst, bevelen wij ons Croco Colonial model aan, dat in een oogwenk in een bar kan worden omgetoverd.

Retro salontafel

Denk je dat decoratie je terug in de tijd moet brengen? Het moet de stijlen van voorbije tijdperken combineren en de codes van de grootste ontwerpers gebruiken? Goed nieuws, we hebben precies de koffietafel die je nodig hebt. Het is onze Miami salontafel die retro ademt met zijn metallic kleur en zijn ovale vorm.

Industriële salontafel

Decorateurs weten dat een industriële salontafel een stuk is dat kan worden gecombineerd met een leren bank en een XL-klok om een loft-achtige sfeer te creëren. Onze Beam salontafelset combineert een gepoedercoat stalen frame met grenenhouten steunen die doen denken aan steunbalken.

Etnische tafel

Liefhebbers van reizen en antiek kunnen met etnische salontafels hun woonkamer omtoveren tot een mysterieuze en exotische plek. Liefhebbers van natuurlijke materialen zullen zeker smelten voor onze Roots salontafel, samengesteld uit een glazen blad en een ongelooflijk drijfhouten onderstel.

Nestbare salontafel

Praktisch en elegant, nestelbare salontafels zijn ideaal voor kleine ruimtes. Zo kunt u ruimte besparen, zonder uw inrichting te verwaarlozen. Onze Loft Triangle vintage salontafelset bestaat uit drie kleine tafeltjes die onder de grote tafel passen. Je kunt ze eruit halen als je gasten hebt en ze opbergen om ruimte te besparen.

Salontafels in een set

U heeft een mooi formaat woonkamer en u bent op zoek naar een salontafel die de ruimte van uw kamer zal verbeteren? Zoek niet verder, we hebben precies wat u zoekt. De ideale oplossing voor grotekamers is te kiezen voor salontafels in sets. De sets van drie tafels, zoals ons Costa Wire model, zijn gemakkelijk verstelbaar en zullen de ruimte van uw huis verfraaien.

Glazen salontafel

Klassiek en ongelooflijk geraffineerd, de glazen salontafel past perfect in elke ruimte. Wij bevelen ons model Network aan, waarvan de geometrische vormen en de gouden voet zeker de aandacht van uw gasten zullen trekken.

Marmeren salontafel

Deze salontafel zal prachtig staan in uw woonkamer of in uw eetkamer. Deze uitzonderlijke steen zal uw kamer een geraffineerde toets geven. Onze East marmer salontafel set combineert witte, groene en zwarte marmeren bladen met een gepoedercoat stalen frame.

Houten salontafel

Als u van natuurlijke materialen houdt, is een houten salontafel ongetwijfeld de perfecte manier om uw woonkamer aan te kleden. De warme houtkleuren van onze Aspen salontafel creëren een gezellige sfeer in uw huis.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop