Fotolijstjes

Wilt u een persoonlijk tintje aan uw inrichting geven door foto's van uw familie in te lijsten? Hier is een geweldig idee! Om de foto's van uw dierbaren op de juiste manier tot hun recht te laten komen, hebben we fotolijsten met verschillende looks ontworpen, van vintage tot eigentijds.

Bekijk ons assortiment fotolijsten! Maak een keuze uit onze selectie van de perfecte fotolijst om uw herinneringen vast te leggen en weer te geven. Of u nu met trots uw kunstwerken wilt laten zien of uw familiefoto's wilt laten schitteren, wij hebben de juiste lijst voor u. Wij bieden een breed scala aan stijlen, van retro tot eigentijds, in alle maten, van kleine tot grote fotolijsten, in alle vormen, rond of rechthoekig, in alle formaten, staand of liggend, in alle kleuren (geel, blauw, roze, grijs...) en een ruime keuze aan materialen: glas, polyresin, staal, hout, aardewerk...

Originele fotolijsten om uw huis te verfraaien

De fotolijst, een veelgebruikt accessoire voor woningdecoratie, wordt hier gepresenteerd in nieuwe, artistieke, design en originele vormen om uw interieur te verfraaien. U kunt onze fotolijsten in elke kamer van uw huis installeren: woonkamer, eetkamer, slaapkamer en zelfs de inkomhal. U kunt ook kiezen uit verschillende maten, kleuren en formaten, afhankelijk van uw smaak en passend bij uw interieurinrichting. U kunt ook kiezen voor fotolijsten die zich onderscheiden van de rest van uw interieur om een al te gladde decoratie te vermijden, met als doelreliëf en originaliteit te brengen in uw interieur. Met onze ruime keuze aan design lijsten heeft u vele mogelijkheden om uw foto's op een originele manier te presenteren en in de kijker te zetten. Met onze selectie fotolijsten kunt u ze aan de muur hangen, voor een elegante en gepersonaliseerde wanddecoratie Met onze selectie fotolijsten kunt u ze aan de muur hangen voor een elegante en persoonlijke wanddecoratie, of ze op een meubelstuk plaatsen, zoals een dressoir, een bureau, een console, een nachtkastje of een salontafel.