Fotolijstjes

Vous voulez ajouter une note personnelle à votre décoration en encadrant des photos de votre famille ? Voilà une idée charmante ! Pour mettre en valeur comme il se doit les photos des personnes qui vous sont chères, nous avons créé des cadres aux looks variés, du style vintage au style contemporain.

Blader door ons assortiment fotolijsten! Kies uit onze selectie van de perfecte fotolijst om uw herinneringen vast te leggen en weer te geven. Of het nu gaat om het tonen van uw werk of om het tonen van uw familiefoto's, wij hebben de juiste lijst voor u. Wij bieden een ruime keuze aan stijlen, van retro tot hedendaags, in alle maten, van kleine tot grote fotolijsten, in alle vormen, of ze nu rond of rechthoekig zijn, in alle formaten, portret of landschap, in alle kleuren (geel, blauw, roze, grijs...) en een ruime keuze aan materialen: glas, polyhars, staal, hout, aardewerk, ...

Originele fotolijsten om uw interieur te verfraaien

De fotolijst, een veelvoorkomend decoratieaccessoire in een huis, wordt hier gepresenteerd in vernieuwde, artistieke, design en originele vormen om uw interieur te verfraaien. U kunt onze fotolijsten in elke kamer van uw huis installeren: woonkamer, eetkamer, slaapkamer tot aan de hal. U kunt ze ook kiezen in verschillende maten, kleuren en formaten, afhankelijk van uw smaak, maar ook om ze te combineren met uw interieurinrichting. U kunt ook kiezen voor fotolijsten die opvallen met de decoratie van uw huis om te voorkomen dat u een te gladde decoratie krijgt, met als doel om reliëf en originaliteit in uw interieur te brengen. Dankzij ons brede aanbod aan designlijsten heeft u vele mogelijkheden om uw foto's op een originele manier te presenteren en te verbeteren. Onze selectie van fotolijsten laat u toe om ze aan de muur te hangen, voor een wanddecoratie. elegant en gepersonaliseerd naar uw imago, of om ze op een meubel te plaatsen, zoals een kist, bureau, console, nachtkastje, nachtkastje of salontafel.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop