Sofas

Kies uw designbank onder onze Kare modellen: 2 plaatsen voor kleine appartementen, inwisselbaar voor dubbel gebruik of een bocht nemen groot formaat voor ruime woonkamers. Liefhebbers van stijl vintage zal verliefd worden op de sofa's in lederde liefhebbers van esthetiek Scandinavisch zal de voorkeur geven aan modellen in weefsel terwijl de liefhebbers van banken... tijdgenoten kiest voor fluweel. In deze sectie bieden wij ook banken aan om rond uw eettafel te plaatsen om een gastvrije sfeer te creëren. Ontdek ook onze Infinity elementen om in elkaar te zetten om de bank te creëren. gepersonaliseerd van je dromen. Klein, groot, cabriolet, hoek, afgerond, L-vormig, slaapbank, bank, leer, fluweel of stof, in 2, 3, 4, 4, 4, 5 of meer zetels, met of zonder meridiaan.... U zult onvermijdelijk de bank vinden die uw avonden zal veranderen in comfortabele momenten, ontspanning en gedeeld plezier....

Gestoffeerde zitbank

Gestoffeerde banken zijn ideaal om een Parijse cafésfeer in uw huis te creëren. Met zijn vintage look zal onze Econo Buttons banket een unieke charme geven aan uw eetkamer naast uw tafel. Geïnspireerd door de beroemde Chesterfield stijl, zal het een warme en vriendelijke touch in uw huis brengen.

Stoffen bank

Zitbanken zijn zeer praktisch en kunnen worden gebruikt rond een tafel in de eetkamer, voor een vriendelijke en ontspannen sfeer, of in een inkomhal om een vleugje comfort in de kamer te brengen. Wij vinden onze Mode bank vooral mooi door zijn minimalistische stijl. Of u hem nu in roze of grijs kiest, hij zal niet nalaten deelegantie van uw decoratie te onderstrepen.

Vintage bank

Hou je van de vintage stijl? Wilt u een bank die niet alledaags is en anders dan wat u overal ziet? Als een eigentijdse inrichting diepte lijkt te missen, waarom kiest u dan niet voor een tijdloos stuk zoals onze Oxford sofa? Deze sofa is volledig bekleed met handgepatineerd rundleer en geeft uw woonkamer een authentieke en gedistingeerde uitstraling.

Barok bank

Niet het type om onopgemerkt te blijven, en een moderne minimalistische inrichting laat u koud? Als u de voorkeur geeft aan meubelen dieelegantie in uw huis brengen, zult u zeker vallen voor de barokke charme van onze My Desire sofa. Zijn bekleding en robijnrode kleur inspireren tot comfort en passie.

Retro bank

U kunt de charme van ouderwetse meubels niet weerstaan? Voor wie houdt van de lijnen en kleuren van vroeger, creëren wij regelmatig nieuwe retro-bankmodellen. Onze Milchbar sofa, met zijn gewatteerde stof, houten poten en honingkleur, zal u doen denken aan de verfijning van de decoratie uit de jaren zestig. Eenvoudig en vriendelijk, zal het een essentieel element worden van de ontspanningsmomenten van uw gezin.

Eigentijdse sofa

U wilt een sofa die uw smaak voor design en de huidige trends weerspiegelt? Deze bank is een must have voor elk gezin!

Scandinavische sofa

Als je verslaafd bent aan de Scandinavische stijl, houdt van dit design dat uit de kou komt en ervan droomt om te wonen in een plek die in het teken staat van Hygge, dan is onze Molly sofa gemaakt voor jou! Zijn originele vorm en zijn minimalistische look zullen uw woonkamer een vleugje zachtheid geven. De parelgrijze kleur contrasteert prachtig met de kleine zwarte houten pootjes, en het geheel nodigt uit tot comfort.

Hoekbank

Perfect om grote ruimtes te structureren, zijn hoekbanken comfortelementen die een klassieke woonkamer omtoveren tot een roep om cocooning. Voor gezinnen die meer gezellige momenten willen doorbrengen, is onze suggestie onze charmante Bruno Panini sofa. Ruim en comfortabel, het zal u toelaten om mooie momenten van ontspanning te delen.

Aanpasbare en modulaire sofa

Omdat niet alle huizen, flats en woonkamers gelijk zijn, is het ideaal om uw sofa te kunnen personaliseren en moduleren, om er een perfect comfortelement van te maken. Dit is wat wij u wilden bieden door onze Infinity sofa elementen te ontwikkelen. De verschillende onderdelen, zittingen, meridiaanzittingen en poefs, kunnen eindeloos worden verschoven, zodat u de bank kunt creëren die u voor verschillende gelegenheden nodig hebt.

Ligstoelen

Meridiennes zijn comfortartikelen die luxe en raffinement uitstralen. Meridiaanzittingen, die vaak romantisch zijn, zijn ook bijzonder praktisch, omdat ze kunnen worden gebruikt als relaxfauteuil voor een uniek moment van ontspanning, of als sofa wanneer u vrienden ontvangt.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop