Tuinmeubelen

Kare meubilair neemt de lucht in! Eindelijk kunt u uw buitenruimtes inrichten met het Kare-assortiment lounges, ligstoelen en tuinstoelen. Uw exterieur wordt design dankzij de tuinmeubelen in onze Kare Click shop.

Uw tuin is een leefruimte op zich. U houdt ervan om 's morgens een frisse neus te halen, uw vrienden te verwelkomen, barbecue-avonden te organiseren met uw familie of gewoon een paar leuke momenten met uw familie te delen? Om u te helpen uw tuin in te richten en er een echte ruimte van ontspanning en gezelligheid van te maken, hebben wij voor u een ruim aanbod van tuinmeubilairnaar ieders smaak.

Kies het ideale tuinmeubilair voor uw buitenruimte

Om u te helpen bij het kiezen van het beste meubilair om uw tuin te decoreren, hebben wij voor u meubels geselecteerd die aangepast zijn aan verschillende ruimtes. Heeft u een grote tuin met zwembad? Wij hebben het meubilair dat u nodig heeft: ligstoelen, Chileense stoelen. Heeft u een heel klein terras als buitenruimte? Onze selectie van Acapulco fauteuils of stoelen in gevlochten hars past perfect bij dit type ruimte. Ben je een fan van barbecues met vrienden? Kies voor een grote tafel met comfortabele stoelen, een dressoir en een mooie parasol. Als u zich alleen of op uw balkon wilt vermaken, vindt u in onze catalogus de ideale meubelen.

Design tuinmeubelen voor de esthetische kant van de zaak

Kare Design zorgt in het bijzonder voor de binnenhuisinrichting maar ook voor de buiteninrichting. Daarom hebben wij de beste modellen voor u gekozen.... tuinmeubilair. Onze tuinmeubelen, gemaakt van hout, plastic, smeedijzer of gevlochten hars, zijn er in alle soorten en maten: spaghetti fauteuils, Acapulco fauteuils, hangende fauteuils, stoelen.... en in hoofdzakelijk hedendaagse en etnische stijlen. Sommige modellen kunnen vergezeld gaan van praktische accessoires en decoratieve voorwerpen om uw tuin een vleugje originaliteit te geven en deze aan uw imago aan te passen: kussens, voetsteunen of limonadeservices.

Het juiste materiaal voor eenvoudig onderhoud

Uw tuinmeubelspecialist besteedt bijzondere aandacht aan uw gebruikscomfort. Ongeacht uw budget en uw onderhoudscapaciteit, hebben wij voor u tuinmeubelen in hout, metaal, hars, kunststof of hout geselecteerd. Aluminium tuinmeubelen die bestand zijn tegen weersinvloeden, bestand zijn tegen hout, dak- en waterdicht teakhout of gevlochten hars, een flexibel en resistent materiaal. Als u geen schuur, schuur of garage heeft om uw buitenmeubilair in de winter op te bergen, dan zijn beschermhoezen voldoende. Maar het is altijd raadzaam om zorg goed voor uw tuinmeubilair om hun lange levensduur te garanderen.

Gemakkelijk te installeren tuinmeubelen

Wij hebben voor u tuinmeubelen geselecteerd die trendy, stijlvol en praktisch zijn. Tuinmeubelen worden in hun geheel of in kitvorm geleverd, geleverd met toelichtende instructies om een eenvoudige en snelle montage te garanderen.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop