Spiegels

Ontdek onze selectie designspiegels en moderne spiegels van het meubelmerk KARE Design. Onmisbaar in de binnenhuisinrichting is een originele spiegel die de kamer opfleurt en u de mogelijkheid biedt om uw persoonlijkheid tot uiting te brengen. Onze Kare Click shop biedt u KARE design spiegels om op te hangen of op te staan die uw interieur een extra dimensie geven!

Staande spiegel

Omdat je 's morgens niet wakker kunt worden zonder de beroemde vraag aan je spiegel te stellen, hebben wij aan jou gedacht door geen "spiegel" maar een echte "beauty onthuller" te creëren. Met deze Frame Silver spiegel van Kare heeft u een overzicht van uw outfit. Zijn zuiver design en zilveren kleur zullen een vleugje gezelligheid in uw kamer brengen. Deze spiegel zal een vleugje ouderwetse perfectie toevoegen aan uw kamer in combinatie met een barokke of vintage decoratiestijl. U zult de weerspiegeling van uw schoonheid zien, evenals die van uw interieur zelf. Plaats hem in uw slaapkamer, badkamer of zelfs in een kleedkamer om er het beste uit te halen.

Zonnespiegel

Op zoek naar een originele decoratieve spiegel? Kare biedt u deze Sunburst Doré spiegel, een uniek model dat u elders niet zult vinden. Met een uitzonderlijke glans dankzij de goudkleurige lijst en de prachtige gestreepte omlijsting om de zonnestralen te weerkaatsen, zal deze spiegel een vleugje originaliteit in uw huis brengen. Deze gouden spiegel in de vorm van een zon is ideaal voor een moderne en verfijnde inrichtingsstijl en zal uw interieur opfleuren. Elke keer als je voor deze mooie spiegel staat, zie je er nog mooier uit. Niet alleen vanwege uw natuurlijke schoonheid, maar ook vanwege de glans van deze spiegel die werkelijk buitengewoon is. Met zijn bijzonder geraffineerd design is deze spiegel een onmisbaar accessoire om uw gasten een stijlstatement te geven.

Barok spiegel

Onderscheid u van de massa en voeg een unieke stijl toe aan uw interieurinrichting. Dat kan met deze Italiaanse barokspiegel van Kare. Het imposante frame geeft het een romantische uitstraling, typisch voor de oude versieringen die kastelen verfraaiden. De grijze kleur geeft het de klasse die u nodig hebt in uw designinterieur. Of u nu een koningin bent op zoek naar macht of een prinses op zoek naar haar droomprins, met deze spiegel kunt u uw interieur verfraaien en op elk moment schoonheid creëren. Als u ook houdt van bescheiden en discrete accessoires in uw huis, zult u weg zijn van deze spiegel met zijn sobere kenmerken, geïnspireerd op de barokstijl. Luxe binnen handbereik, deze spiegel past perfect bij elke stijl van kleden. Je kunt er zelfs een hele muur mee bedekken.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop