Spiegels

Ontdek onze selectie designspiegels en moderne spiegels van het meubelmerk KARE Design. Onmisbaar in de binnenhuisinrichting is een originele spiegel die de kamer opfleurt en u de mogelijkheid biedt om uw persoonlijkheid tot uiting te brengen. Onze Kare Click shop biedt u KARE design spiegels om op te hangen of op te staan die uw interieur een extra dimensie geven!

Staande spiegel

Omdat je 's morgens niet wakker kunt worden zonder de beroemde vraag aan je spiegel te stellen, hebben wij aan jou gedacht door geen "spiegel" maar een echte "beauty onthuller" te creëren. Met deze Frame Silver spiegel van Kare heeft u een overzicht van uw outfit. Het slanke ontwerp en de zilverkleur geven uw kamer een gezellig tintje. Deze spiegel zal een vleugje ouderwetse perfectie toevoegen aan uw kamer in combinatie met een barokke of vintage decoratiestijl. U zult de weerspiegeling van uw schoonheid zien, evenals die van uw interieur zelf. Plaats hem in uw slaapkamer, badkamer of zelfs in een kleedkamer om er het beste uit te halen.

Zonneschijn spiegel

Op zoek naar een originele decoratieve spiegel? Kare biedt u deze Sunburst Doré spiegel, een uniek model dat u elders niet zult vinden. Met een uitzonderlijke glans dankzij de goudkleurige lijst en de prachtige gestreepte omlijsting om de zonnestralen te weerkaatsen, zal deze spiegel een vleugje originaliteit in uw huis brengen. Deze gouden spiegel in de vorm van een zon is ideaal voor een moderne en verfijnde inrichtingsstijl en zal uw interieur opfleuren. Elke keer als je voor deze mooie spiegel staat, zie je er nog mooier uit. Niet alleen vanwege uw natuurlijke schoonheid, maar ook vanwege de glans van deze spiegel die werkelijk buitengewoon is. Met zijn bijzonder geraffineerde ontwerp is deze spiegel een onmisbaar accessoire om uw gasten een stijlstatement te geven.

Barok spiegel

Onderscheid u van de massa en voeg een unieke stijl toe aan uw interieurinrichting. Dat is mogelijk met deze Royal Residence spiegel. De imposante omlijsting geeft het een romantische uitstraling, typisch voor de oude versieringen die kastelen verfraaiden. Zijn grijze kleur geeft hem de klasse die u in uw designinterieur nodig hebt. Of u nu een koningin bent op zoek naar macht of een prinses op zoek naar haar droomprins, met deze spiegel kunt u uw interieur verfraaien en op elk moment schoonheid creëren. Als u ook houdt van bescheiden en discrete accessoires in uw woning, zult u deze spiegel met zijn sobere, op de barokstijl geïnspireerde kenmerken zeker waarderen. Luxe binnen handbereik, deze spiegel past perfect bij elke stijl van kleden. Je kunt er zelfs een hele muur mee bedekken.