Schilderijen & Wandfoto‘s

Ontdek onze selectie van Kare Design schilderijen gedrukt op canvas of gehard glas om de sfeer van uw kamer te veranderen. Onze glazen modellen bieden u levendige en emotionele beelden, terwijl de schilderijen op doek u authenticiteit bieden dankzij hun gedetailleerde, met de hand geschilderde accenten.

Ontwerpraad

Een designplaatje in een klassiek of hedendaags interieur. Dit is de nieuwe trend in alle nieuwe gebouwen, maar ook bij renovaties. Of het nu is om een gezellig interieur te verfraaien of om de inrichting van een pittoresk huis te voltooien, een designfoto heeft altijd zijn plaats in uw huis. Kare nodigt u uit om door haar grote selectie designfoto's te bladeren om net dat beetje extra te vinden dat het verschil zal maken in uw huis. Kies voor een designdecor door een grote designfoto in uw woonkamer op te hangen. Fleur de kinderkamer op met een veelkleurige designfoto. Kortom, ga mee met de tijd.

Schilderijplank

Op zoek naar een decoratief accessoire dat afwijkt van het gewone? Waarom kiest u niet voor een schilderij om uw huis te versieren? Het schilderij is eeuwenlang zeer populair geweest voor binnenhuisdecoratie. De adellijke huishoudens van de Renaissance maakten het schilderij zelfs tot hun voornaamste siervoorwerp. In de loop van de tijd heeft het schilderij een steeds decoratiever aspect gekregen en roept het een doordringend gevoel van verbondenheid met een cultuur op. Ook nu nog heeft het schilderij de onverklaarbare kracht om een betekenisloze muur te veranderen in een echte muur met een verhaal. Door uw muren met een schilderij aan te kleden, maakt u van uw huis een unieke en comfortabele plek.

Zwart en wit schilderij

Omdat wij weten dat de vintage-look altijd in de belangstelling staat als het om binnenhuisdecoratie gaat, bieden wij u dit zwart-witte middeleeuwse krijger-schilderij van Kare aan. Een uniek schilderij dat uw muren op een uitzonderlijke manier zal verfraaien. Dit schilderij zal zeker het eerste object zijn dat de aandacht van uw gasten in uw huis zal trekken. U maakt er een bijzondere wanddecoratie van, met een vleugje vintage dat zeer gewaardeerd wordt in hedendaagse huizen.

New York foto

De culturele en architectonische rijkdom van de Verenigde Staten heeft u altijd gefascineerd. U bent al lang op zoek naar een siervoorwerp dat u, opnieuw of voor het eerst, naar New York, een van de grootste steden van Amerika, zou kunnen doen reizen. Deze glasschildering New York is perfect voor jou. Dit uitzonderlijke schilderij is een eerbetoon aan de majestueuze gebouwen van New York, in al hun pracht. Als u deze foto uit New York aan de muur hangt, is dat voor uw gasten een uitnodiging om te reizen. U kunt zelfs een heel verhaal verzinnen of vertellen over uw laatste reis naar New York om dit originele siervoorwerp te illustreren.

Kleurrijke foto

Wil je een beetje kleur toevoegen aan je dagelijkse leven? Waarom trakteer je jezelf niet op deze tijger jungle glasschildering? Deze kleurrijke foto zal ook vreugde aan uw dag brengen. Heeft u een beetje pit nodig in uw decoratieve stijl? Dit kleurrijke schilderij zal zeker de truc doen. Bovendien, ongeacht de kleur van uw muren, plafonds of zelfs de vloer van uw huis, zal dit veelkleurige schilderij altijd een vleugje uitzonderlijke vrolijkheid toevoegen aan het geheel. Trakteer uzelf op een beetje kleurrijk plezier om uw huis nog warmer te maken.

Moderne schilderkunst

Interieurdecoratie is een echte passie voor u. Je houdt ervan om op de hoogte te blijven van de laatste trends in interieurdesign. Daarom heb je absoluut een moderne foto nodig in elke kamer van je huis. Een eigentijdse foto is een onmisbare wanddecoratie in een eigentijds interieur. Opdat elke hoek van uw huis uw passie voor originaliteit weerspiegelt, mag een mooie collectie moderne schilderijen niet ontbreken. U vindt zeker een modern schilderij naar uw smaak in de Kare selectie.

Romantische foto

Zowel in de zomer als in de winter heeft u graag een mooi gevoel van romant iek in uw huis. In dat geval moet je absoluut dit romantische Touched flowers golden pirogue schilderij hebben. Van fantasie naar werkelijkheid, dit schilderij voor Valentijnsdag voert je mee naar een wereld apart waar alles mogelijk is. U kunt dit romantische schilderij gemakkelijk aanpassen aan de rest van uw meubilair. Dit schilderij is zelfs het belangrijkste decoratieve object in uw woonkamer. Deze zwerm van veelkleurige bloemen, delicaat geschilderd op een gouden doek, straalt een goed humeur uit. Uw interieur zal zowel sensueel als vriendelijk zijn.

Vintage schilderij

Bent u een fan van de grote romantische liefdesverhalen uit het verleden? Deze Vintage Grand Central glasfoto van Kare is perfect voor jou. Dit vintage schilderij kan zelfs gemakkelijk het middelpunt van uw interieurdecoratie worden en straalt op zichzelf al elegantie en originaliteit uit. Geplaatst bovenop een vintage piano, maakt u van dit vintage schilderij een decoratief object op zich, dat uw hele huis opwaardeert.