Schilderijen & Wandfoto‘s

Ontdek onze selectie van Kare Design schilderijen gedrukt op canvas of gehard glas om de sfeer van uw kamer te veranderen. Onze glazen modellen bieden u levendige en emotionele beelden, terwijl de schilderijen op doek u authenticiteit bieden dankzij hun gedetailleerde, met de hand geschilderde accenten.

Ontwerp foto

Een designplaatje in een klassiek of hedendaags interieur. Dit is de nieuwe trend in alle nieuwe gebouwen, maar ook bij renovaties. Of het nu is om een gezellig interieur te verfraaien of om de inrichting van een pittoresk huis te voltooien, een designfoto heeft altijd zijn plaats in uw huis. Kare nodigt u uit om door haar grote selectie designfoto's te bladeren om net dat beetje extra te vinden dat het verschil zal maken in uw huis. Kies voor een designdecor door een grote designfoto in uw woonkamer op te hangen. Fleur de kinderkamer op met een veelkleurige designfoto. Kortom, ga mee met de tijd.

Schilderijplank

Op zoek naar een decoratief accessoire dat afwijkt van het gewone? Waarom kiest u niet voor een schilderij om uw huis te versieren? Het schilderij is eeuwenlang zeer populair geweest voor binnenhuisdecoratie. De adellijke huishoudens van de Renaissance maakten het schilderij zelfs tot hun voornaamste siervoorwerp. In de loop van de tijd heeft het schilderij een steeds decoratiever aspect gekregen en roept het een doordringend gevoel van verbondenheid met een cultuur op. Ook nu nog heeft het schilderij de onverklaarbare kracht om een betekenisloze muur te veranderen in een echte muur met een verhaal. Door uw muren met een schilderij aan te kleden, maakt u van uw huis een unieke en comfortabele plek.

Zwart en wit schilderij

Omdat we weten dat de vintage-look altijd in de belangstelling staat als het gaat om interieurontwerp, bieden wij u dit zwart-witte Frame Mirror Johnny Depp schilderij van Kare aan. Een uniek schilderij dat uw muren op een uitzonderlijke manier zal verfraaien. Als u ook een grote fan bent van de beroemde Amerikaanse acteur Johnny Depp, dan zult u van deze zwart-witfoto de belangrijkste troef van uw decoratiestijl maken. Dit schilderij zal zeker het eerste object zijn dat de aandacht van uw gasten in uw huis zal trekken. U maakt er een bijzondere wanddecoratie van, met een vleugje vintage dat zeer gewaardeerd wordt in hedendaagse huizen.

New York foto

De culturele en architectonische rijkdom van de Verenigde Staten heeft u altijd gefascineerd. U bent al lang op zoek naar een siervoorwerp dat u, opnieuw of voor het eerst, naar New York, een van de grootste steden van Amerika, zou kunnen doen reizen. Deze glasschildering New York is perfect voor jou. Dit uitzonderlijke schilderij is een eerbetoon aan de majestueuze gebouwen van New York, in al hun pracht. Als u deze foto uit New York aan de muur hangt, is dat voor uw gasten een uitnodiging om te reizen. U kunt zelfs een heel verhaal verzinnen of vertellen over uw laatste reis naar New York om dit originele siervoorwerp te illustreren.

Kleurrijk schilderij

Wil je een beetje kleur toevoegen aan je dagelijkse leven? Waarom trakteer je jezelf niet op deze schilderij Geraakte leeuw ? Deze kleurrijke foto zal ook vreugde aan uw dag brengen. Heeft u behoefte aan een beetje pit in uw decoratieve stijl ? Dit kleurrijke schilderij zal zeker de truc doen. Bovendien, ongeacht de kleur van uw muren, plafonds of zelfs de vloer van uw huis, zal dit veelkleurige schilderij altijd een vleugje uitzonderlijke vrolijkheid toevoegen aan het geheel. Trakteer uzelf op een beetje kleurrijk plezier om uw huis nog warmer te maken.

Moderne schilderkunst

Interieurdecoratie is een echte passie voor u. Je houdt ervan om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends in interieurdesign. Daarom heb je absoluut een modern schilderij nodig in elke kamer van je huis. Een eigentijdse foto is een onmisbare wanddecoratie in een eigentijds interieur. Opdat elke hoek van uw huis uw passie voor originaliteit weerspiegelt, mag een mooie collectie moderne schilderijen niet ontbreken. U vindt zeker een modern schilderij naar uw smaak in de Kare selectie.

Romantische foto

Zowel in de zomer als in de winter heeft u graag een mooi gevoel van romant iek in uw interieur. In dat geval moet je absoluut dit romantische Touched flowers golden pirogue schilderij hebben. Van fantasie naar werkelijkheid, dit Valentijnsdag schilderij neemt je mee naar een wereld apart waar alles mogelijk is. U kunt dit romantische schilderij gemakkelijk aanpassen aan de rest van uw meubilair. Dit schilderij is zelfs het belangrijkste decoratieve object in uw woonkamer. Deze zwerm van veelkleurige bloemen, delicaat geschilderd op een gouden doek, straalt een goed humeur uit. Uw interieur zal zowel sensueel als vriendelijk zijn.

Vintage schilderij

Bent u een fan van de grote romantische liefdesverhalen uit het verleden? Dan is deze Vintage Piano Room glass foto van Kare precies wat je nodig hebt. Geboren uit een goddelijke koninklijke inspiratie, weerspiegelt dit stuk een diepe emotie die alleen een mens met een hart op de hand kan ontcijferen. Door uw muren aan te kleden met dit vintage schilderij kunt u indruk maken op uw gasten met uw perfecte smaak. Dit antieke schilderij kan zelfs gemakkelijk het middelpunt van uw interieurdecoratie worden, en straalt elegantie en originaliteit uit. Geplaatst bovenop een vintage piano, maakt u van dit vintage schilderij een decoratief object op zich, dat uw hele huis opwaardeert.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop