Schilderijen & Wandfoto‘s

Ontdek onze selectie van Kare Design schilderijen gedrukt op canvas of gehard glas om de sfeer van uw kamer te veranderen. Onze glazen modellen bieden u levendige en emotionele beelden, terwijl de schilderijen op doek u authenticiteit bieden dankzij hun gedetailleerde, met de hand geschilderde accenten.

Ontwerp tabel

Een designschilderij in een klassiek of eigentijds interieur. Dit is de nieuwe trend die zich manifesteert in alle nieuwbouw en ook in renovatie. Of het nu gaat om het verbeteren van een gezellig interieur of om het perfectioneren van het interieur van een pittoresk huis, een designschilderij heeft altijd zijn plaats in uw interieur. Kare nodigt u uit om door zijn zeer grote selectie van decoratieve schilderijen te bladeren om het kleine beetje extra te vinden dat het verschil zal maken in uw huis. Kies voor een designdecoratie door een groot design bord in uw woonkamer te hangen. Verfraai de kinderkamer met een veelkleurig design bord. Kortom, ga in de kleur van de tijd staan.

Schilderijplank

Op zoek naar een decoratief accessoire dat ongewoon is? Waarom kiest u niet voor een schilderij om uw interieur te versieren? Het schilderij is al eeuwenlang zeer populair voor de binnenhuisinrichting. De adellijke huishoudens van de Renaissance maakten het schilderij zelfs tot hun belangrijkste decoratieve object. In de loop der tijd is het schilderij meer en meer decoratief geworden en roept het een alomtegenwoordig gevoel op dat het deel uitmaakt van een cultuur. Het schilderij heeft vandaag de dag nog steeds de onverklaarbare kracht om een betekenisloze muur om te toveren in een echte historische muur. Door uw muren te beschilderen, maakt u van uw huis een unieke en comfortabele plek.

Zwart en wit bord

Omdat we weten dat de vintage look altijd in de kijker staat als het gaat om interieurontwerp, bieden we deze Frame Mirror Johnny Depp zwart-witte Frame Mirror van Kare aan. Een uniek schilderij dat uw muren op een uitzonderlijke manier zal verfraaien. Als u bovendien een grote fan bent van de beroemde Amerikaanse acteur Johnny Depp, maakt u van dit zwart-witte bord zelfs de belangrijkste troef van uw decoratieve stijl. Dit schilderij zal zeker het eerste object zijn dat de aandacht van uw gasten in uw huis zal trekken. U maakt er een speciale wanddecoratie van, met een vleugje vintage, die zeer gewaardeerd wordt in moderne huizen.

Tafel New York

De culturele en architectonische rijkdom van de Verenigde Staten heeft u altijd al gefascineerd. U bent al lang op zoek naar een decoratief object waarmee u weer of voor het eerst naar New York, een van de grootste steden van Amerika, kunt reizen. Deze New York Building schilderij is perfect voor u. Dit uitzonderlijke doek brengt hulde aan twee majestueuze gebouwen in New York in al hun pracht en praal. Het aankleden van uw muren met dit New Yorkse schilderij zou een uitnodiging zijn om te reizen voor uw gasten. U kunt zelfs een heel verhaal verzinnen of uw laatste reis naar New York vertellen om dit originele decoratieve object te illustreren.

Gekleurd bord

Wilt u een beetje kleur toevoegen aan uw dagelijks leven? Waarom biedt u zichzelf niet deze glasschildering Achat Coloré de Kare aan? Als een regenboog die de wedergeboorte van goed weer na de regen sublimeert, zal dit kleurrijke schilderij ook al uw dagen overspoelen met vreugde. Een beetje pep in uw decoratieve stijl nodig? Dit kleurrijke schilderij zal zeker de truc zijn. Bovendien, ongeacht de kleur van uw muren, plafonds of zelfs de vloer van uw interieur, zal dit veelkleurige schilderij het geheel altijd subliem maken met een uitzonderlijk vrolijk tintje. Trakteer uzelf op een kleurrijk stukje plezier om uw huis nog warmer te maken.

Modern schilderij

Interieurontwerp is een echte passie voor jou. U wilt graag op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van interieurontwerp. Daarom heeft u absoluut een modern schilderij nodig in elke kamer van uw huis. Een eigentijds schilderij is een onmisbare wandversieringsoptie in een eigentijds interieur. Om ervoor te zorgen dat elke hoek van uw huis uw passie voor originaliteit weerspiegelt, is er geen sprake van het ontnemen van een prachtige collectie moderne schilderijen. In de selectie van Kare vindt u ongetwijfeld een modern schildersmodel naar uw smaak.

Romantische schilderkunst

Zowel in de zomer als in de winter wil je zowel in de zomer als in de winter een prachtig romantisch gevoel in je huis hebben met een bloemige smaak. In dit geval, moet u absoluut dit romantische gouden schilderij van de Boot van de Aanraakte Bloemen van Kare hebben. Van de verbeelding tot de werkelijkheid, dit Sint-Valentijnse schilderij brengt u naar een wereld waar alles mogelijk is. U kunt dit romantische schilderij gemakkelijk aanpassen met de rest van uw meubels. Dit schilderij is zelfs het belangrijkste decoratieve object in uw woonkamer. Deze wolk van veelkleurige bloemen, fijn geschilderd op een gouden doek, straalt een goed humeur uit. Uw interieur zal zowel sensueel als vriendelijk zijn.

Vintage schilderij

Bent u een fan van de grote romantische liefdesverhalen uit de oudheid? Deze Vintage Piano Room glasschildering van Kare is perfect voor jou. Geboren uit een goddelijke koninklijke inspiratie, weerspiegelt dit werk een diepe emotie die alleen een persoon met een hart op zijn hand kan ontcijferen. Het aankleden van uw muren met dit vintage schilderij zal u toelaten om uw gasten te imponeren met uw perfecte smaak. Dit oude schilderij kan zelfs gemakkelijk het middelpunt van uw interieurinrichting worden, en ademt elegantie en originaliteit uit. Op de top van een vintage piano, maakt u van dit vintage schilderij een decoratief object op zich, waardoor de waarde van uw hele huis wordt verhoogd.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop