Tafellampen

Veelzijdig en elegant, de tafellampen zijn zeer nuttig en kunnen uw huis een vleugje waanzin geven. Praktisch om te lezen, maar ook ideaal voor het creëren van een zachte en warme sfeer in elke kamer.

Bij Kare Design vinden we graag volledig originele tafellampen uit, die u nergens anders zult vinden. Of u nu droomt van een hondenlamp voor uw nachtkastje, een oriëntaalse lantaarn op uw bureau of een lamp van drijfhout voor de sokkeltafel in uw woonkamer, wij hebben wat u nodig heeft!

Een collectie designtafel-, bureaulampen en bedlampjes

Dankzij onze rijke collectie van tafellampen, bureaulampen of bedlampen Karemet een druk op de knop de sfeer van uw kamer veranderen. In de binnenhuisarchitectuur is verlichting een van de essentiële elementen en een extra manier om de sfeer te creëren die u zoekt in de woonkamers van uw huis. Voor kleine ruimtes brengt een designlamp ze tot leven. Voor grote gebieden zal het helpen om de ruimte te vergroten en gebieden te creëren. Verlichting is dus een natuurlijke scheider die helpt om de ruimte van een kamer te kleden. Gericht op een bepaald object, wat mogelijk is met bepaalde draaibare lampmodellen, verbetert het uw waardevolle spullen of kunstwerken.

Onze tafellampen, ongeacht hun stijl of die van uw interieur (eigentijds, klassiek, vintage, etnisch...) zullen uw leefruimtes op een chique en verfijnde manier verlichten. Onze tijdloze en geraffineerde lampen, die fijn geplaatst zijn op een eettafel, bureau of nachtkastje, creëren een bijzondere sfeer die uw leefruimte zal verrijken. Met Kare vindt u de perfecte tafellamp om uw huis een eigentijdse en elegante toets te geven! Bewonder de perfecte en verfijnde lijnen van onze lampen in messing, marmer, massief hout, glas in lood, chroomstaal, fluweel, edele en luxueuze materialen die u niet onverschillig zullen laten.

Veel van onze tafellampen passen bij straatlantaarns, plafondverlichting, wandlampen of ophangingen, zodat u in elke kamer van uw huis of appartement een homogene en harmonieuze binnenhuisinrichting kunt creëren.

Vind uw geluk in ons aanbod van lampen die op een vaste lampvoet, op een verstelbare voet, met scharnierarm, kunnen worden geplaatst...in verschillende stijlen, kleuren en materialen:

  • het bosom een vleugje rustiek, authenticiteit en natuurlijkheid in uw interieur te brengen,

  • het plastic of PCV wat perfect past bij meer hedendaagse interieurs,

  • het marmer en steen voor de luxe interieurs van charmante huizen of cottages,

  • het glas of metaal voor interieurs met industriële, chique of eigentijdse decoratie

Speel met lef op stijlen om originele universa te creëren in uw leefruimtes!

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop