Tafellampen

Veelzijdig en stijlvol, tafellampen zijn zeer nuttig en kunnen een beetje plezier in uw huis brengen. Praktisch om in te lezen, maar ook ideaal om in elke kamer een warme en gezellige sfeer te creëren.

Bij Kare Design vinden we graag totaal originele tafellampen uit die u nergens anders zult vinden. Of u nu een lamp in de vorm van een hond voor op uw nachtkastje wilt, een oosterse lantaarn op uw bureau, of een lamp van drijfhout voor op uw salontafel, wij hebben het voor u!

Een collectie van design tafel-, bureau- en bedlampen

Dankzij onze uitgebreide collectie van tafellampen, bureaulampen of bedlampjesverander de sfeer van uw kamer met één druk op de knop. In de binnenhuisarchitectuur is verlichting een van de belangrijkste elementen en een extra manier om de sfeer te scheppen die u zoekt in de woonruimten van uw huis. In kleine ruimten brengt een designlamp ze tot leven. Voor grote ruimtes zal het helpen om de ruimte te vergroten en zones te creëren. Verlichting is dus een natuurlijke verdeler die helpt om de ruimte in een kamer aan te kleden. Gericht op een bepaald voorwerp, wat mogelijk is met sommige modellen van zwenklampen, worden uw kostbaarheden of kunstwerken in de kijker gezet.

Onze tafellampen, ongeacht hun stijl of die van uw interieur (hedendaags, klassiek, vintage, etnisch...) zullen uw leefruimtes op een chique en geraffineerde manier verlichten. Onze tijdloze en verfijnde lampen, delicaat geplaatst op een eetkamertafel, een bureau of een nachtkastje, zullen een speciale sfeer scheppen die uw woonruimtes zal verfraaien. Met Kare vindt u de perfecte tafellamp om uw huis een eigentijdse en elegante toets te geven! Bewonder de perfecte en zuivere lijnen van onze lampen in messing, marmer, massief hout, glas-in-lood, chroomstaal, fluweel... edele en luxueuze materialen die u niet onverschillig zullen laten.

Veel van onze tafellampen zijn gecombineerd met staande lampen, plafondlampen, wandlampen of hanglampen, waardoor u een homogene en harmonieuze binnenhuisdecoratie kunt creëren in alle kamers van uw huis of appartement.

Vind uw geluk in ons assortiment van tafellampen met vaste voet, verstelbare voet, met scharnierende arm... in verschillende stijlen, kleuren en materialen:

  • de houtHout, om een vleugje rustiek, authenticiteit en natuurlijkheid in uw interieur te brengen,

  • de plastic of PCV die perfect is voor meer hedendaagse interieurs,

  • de marmer en steen voor de luxe interieurs van charmante huizen of cottages,

  • de glas of metaal voor industriële, chique of hedendaagse interieurs

Speel gedurfd met stijlen om originele werelden in uw woonruimtes te creëren!