Banken

Vind de mooiste design banken en decoratieve kisten van het hedendaagse meubelmerk Kare Design. Deze banken zullen u toelaten uw interieur in te richten en waarom niet om momenten te delen met vrienden of familie. Er zijn vele modellen verkrijgbaar die perfect in uw inrichting zullen passen. Van vintage tot modern, er is voor elk wat wils!

Rustieke bank

Als liefhebber van de rustieke stijl houdt u van authentieke stukken die u herinneren aan de tijd toen de mens zijn meubelen nog met zijn handen creëerde, zonder de hulp van technologie. Voor een gezellige sfeer rond de tafel in uw chalet of bergverblijf, bieden wij u modellen met ruwe materialen. Onze Country Life bank met zijn zitting van geitenhuid zal uw interieur een wilde look geven.

Industriële bank

Als u een zwak hebt voor oude fabrieken, zijn industriële banken perfect voor u. Ons spoorwegmodel, dat een gerecycleerde houten plank combineert met gerestaureerde spoorwegonderdelen, zal een moderne sfeer in uw huis creëren.

Vintage bank

Onze Gabby Gym Bench is een variant op het oude paardvoltige met een lederen zitting en stalen poten. Het zal niet falen om uw gasten te vermaken terwijl het een mannelijke sfeer creëert.

Elegante bank

Elegantie is zeker niet aangeboren, maar kan gemakkelijk worden bereikt door de keuze van chique meubelen die in elke kamer van het huis worden geplaatst. Kies voor een Wing, met sierlijke houten poten en een fluwelen touch zitting, om uw slaapkamer te verfraaien. Aan het voeteneinde van het bed biedt onze City Spirit bank u de mogelijkheid even te gaan zitten om uw schoenen uit te trekken of uw nachtcrème aan te brengen en vervolgens uw kussens en plaids op te bergen voordat u naar bed gaat.

Houten bank

De eerste keuze voor grote gezinnen, onze houten banken zijn minder rommelig en gemakkelijker te onderhouden. Ze kunnen rond een tafel worden geplaatst om een gezellige sfeer te creëren die doet denken aan een picknick. Wij herzien de codes en stellen u de natuurlijke bank Brooklyn voor, voor liefhebbers van een hedendaagse stijl, en de bank Puro in licht hout, versierd met patronen die deel uitmaken van een etnische esthetiek.

Stoffen bank

Wij bieden een ruime keuze aan banken van zachte stof om in uw ingang of uw kamer te plaatsen. De stoffen modellen zullen u bevallen door hun zachte aanraking en hun gevarieerde kleuren en patronen. Van geel tot zilvergrijs, van patchwork tot romantische bloemmotieven, u vindt vast en zeker een ontwerp dat bij u past.