Banken

Vind de mooiste designbanken en decoratieve kisten van het hedendaagse meubelmerk Kare Design. Met deze banken kunt u uw interieur inrichten en momenten delen met vrienden of familie. Er zijn vele modellen beschikbaar die perfect in uw huis passen. Van de meest vintage tot de meest moderne, er is voor ieder wat wils!

Rustieke bank

Als liefhebber van de rustieke stijl houdt u van authentieke stukken die u herinneren aan de tijd toen de mens zijn meubelen nog met zijn handen creëerde, zonder de hulp van technologie. Voor een gezellige sfeer rond de tafel in uw chalet of bergverblijf, bieden wij u modellen met ruwe materialen. Onze Country Life bank met zijn zitting van geitenhuid zal uw interieur een wilde look geven.

Industriële bank

Als u een zwak hebt voor oude fabrieken, zijn industriële banken perfect voor u. Ons spoorwegmodel, dat een gerecycleerde houten plank combineert met gerestaureerde spoorwegonderdelen, zal een moderne sfeer in uw huis creëren. Onze houten bank Steamboat met zijn stalen onderstel heeft een zwengel die mechanismen bedient om de hoogte van de houten zitting te verstellen.

Vintage bank

Onze Gabby Gym bank is een vintage bank met een leren zitting en stalen poten. Het zal niet falen om uw gasten te vermaken terwijl het een mannelijke sfeer creëert. Het Wing-model met zijn zitting in kunstleer en zijn vrouwelijke vorm is een compromis dat zowel mannen als vrouwen zal bevallen.

Elegante bank

Elegantie is zeker niet aangeboren, maar kan gemakkelijk worden bereikt door de keuze van chique meubelen in elke kamer van het huis. Kies een Opulent bankje, met sierlijke houten poten en een gestoffeerde zitting, om uw slaapkamer op te fleuren. Ga aan het voeteneind van het bed zitten met onze City Spirit bank en doe uw schoenen uit of smeer u in met uw nachtcrème en berg dan uw kussens en plaids op voor u naar bed gaat.

Houten bank

De eerste keuze voor grote gezinnen, onze houten banken zijn minder rommelig en gemakkelijker te onderhouden. Ze kunnen rond een tafel worden geplaatst om een gezellige sfeer te creëren die doet denken aan een picknick. Wij herzien de codes en stellen de bank Brooklyn Walnut voor in donker hout voor de liefhebbers van een hedendaagse stijl en de bank Puro in licht hout versierd met motieven die deel uitmaken van een etnische esthetiek.

Stoffen bank

Wij bieden een ruime keuze aan banken van zachte stof voor uw ingang of slaapkamer. De stoffen modellen zullen u bevallen door hun zachte aanraking en hun gevarieerde kleuren en patronen. Van geel tot zilvergrijs, van patchwork tot blauwe strepen tot romantische bloemmotieven, u vindt het juiste model voor u.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop