Banken

Vind de mooiste designbanken en decoratieve kisten van het hedendaagse meubelmerk Kare Design. Met deze banken kunt u uw interieur inrichten en momenten delen met vrienden of familie. Er zijn vele modellen beschikbaar die perfect in uw huis passen. Van de meest vintage tot de meest moderne, er is voor ieder wat wils!

Rustieke bank

Als liefhebber van de rustieke stijl houdt u van authentieke stukken die ons herinneren aan de tijd dat de mens zijn meubels met zijn handen creëerde, zonder de hulp van technologie. Voor een vriendelijke sfeer rond uw tafel in uw chalet of uw verblijf in de bergen, bieden wij u modellen op basis van grondstoffen. Onze Country Life bank met een geitenlederen zitting geeft een wilde look aan uw interieur.

Industriële bank

Als je een zwak hebt voor oude fabrieken, zijn industriële banken perfect voor je. Ons Spoorwegmodel, dat een gerecycleerde houten plank combineert met gerestaureerde sporen, creëert een moderne sfeer in uw huis. Onze houten bank van Steamboat met zijn stalen onderstel is versierd met een slinger die mechanismen bedient om de hoogte van de houten zitting te verstellen.

Vintage bank

Onze Gym Gabby bank is gebaseerd op de codes van het oude paardvoltige paard met een lederen zitting en stalen poten. Het zal uw gasten vermaken en tegelijkertijd een mannelijke sfeer creëren. Het model Wing met zijn kunstlederen zitting en vrouwelijke vormen vindt een compromis dat de heer en mevrouw samenbrengt.

Elegante bank

Elegantie is zeker niet aangeboren, maar wordt gemakkelijk bereikt door de keuze van chique meubels in elke kamer van het huis. Kies een Opulente bank, met houten poten versierd met ornamenten en een gewatteerde zitting, om uw slaapkamer te verfraaien. Aan de voet van het bed kunt u in onze City Spirit-bankkast gaan zitten om uw schoenen uit te doen of uw nachtcrème aan te brengen en uw kussens en dekens op te bergen voordat u naar bed gaat.

Houten bank

Onze houten banken zijn een referentiepunt voor grote gezinnen, onze houten banken zijn minder rommelig en gemakkelijker te onderhouden. Ze zitten rond een tafel om een goedmoedige sfeer te creëren die doet denken aan een picknick. We herlezen de codes en stellen de Brooklyn Walnut bank in donker hout voor aan liefhebbers van hedendaagse stijl en de Puro bank in licht hout versierd met motieven die deel uitmaken van een etnische esthetiek.

Stoffen bank

Wij bieden een breed scala aan zachte stoffen banken om in uw entree of slaapkamer te plaatsen. U zult genieten van de stoffen modellen vanwege hun zachte touch en hun gevarieerde kleuren en patronen. Van mosterdgeel tot zilvergrijs, van lappendeken tot blauwe strepen en romantische bloemmotieven, u zult onvermijdelijk het model vinden dat bij u past.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop