Kroonluchters & Hanglampen

Wat is een betere manier om een kamer een geraffineerd tintje te geven dan een mooie hanger? Omdat wij geloven dat niets te mooi is voor uw huis, stellen wij alles in het werk om ongelooflijke plafondlampen, kroonluchters en hanglampen te creëren voor elke stijl van inrichting.

Bent u op zoek naar een geometrisch gevormde designhanger van glas en metaal om te contrasteren met uw oude houten vloer? Droomt u van een glamoureuze, bourgeois kroonluchter die uw loft een luxueuze toets zal geven? Geen twijfel mogelijk, je bent op de juiste plaats!

Design kroonluchter

Een binnenverlichting voegt waarde toe aan uw interieurontwerp. Dit toestel, dat aan uw plafond wordt opgehangen, is zowel praktisch als esthetisch. In onafgewerkte staat geeft een verlichtingsarmatuur een originele toets aan uw kamers, terwijl hij, eenmaal geactiveerd, een uitzonderlijke helderheid biedt. Om uw huis dag en nacht te laten schitteren, bieden wij een ruim assortiment kroonluchters, van de meest designvolle tot de meest eigentijdse. Onze verlichtingscatalogus bevat producten van toonaangevende merken. Op onze site vindt u zeker een design kroonluchter die past bij uw smaak en budget.

Moderne kroonluchter

Omdat we weten Als u vindt dat uw huis de beste verlichting verdient, stellen wij deze setveelkleurige Parecchi lampenkappen voor. Dit armatuur is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uw eetkamer of uw kantoor op een andere manier op te fleuren. Het zwart en wit zullen een vintage toets geven aan uw toch al zachte interieur, terwijl de veelkleurige miniatuurtinten die aan het plafond van uw vergaderzaal hangen, niet zullen nalaten indruk te maken op uw medewerkers. Bovendien past dit type verlichting gemakkelijk bij alle andere meubels in uw huis, of ze nu van hout of smeedijzer zijn.

Industriële kroonluchter

U bent op zoek naar een eenvoudige maar elegante hanglamp. Wij hebben precies wat u nodig hebt: een Spider-kroonluchter met zes onafhankelijke takken om uw woonkamer een industriële look te geven. Voor een stijlvol interieur, met kleine accenten van meer uitgewerkte accessoires, is deze industriële kroonluchter zeer modieus in moderne constructies. Deze selectie van hanglampen zal aan uw meest veeleisende decoratieve wensen voldoen. Deze meervoudige takken brengen een optimale helderheid in uw kamer. De industriële stijl zal ook de algemene toon van de kamer overheersen. Deze armatuur zal uw interieur verfraaien zonder alle ruimte in beslag te nemen.

Hangkroonluchter

Omdat wij weten dat u altijd op zoek bent naargeraffineerde verlichtingstoebehoren die uw huis op een kwalitatief hoogstaande manier verlichten, bieden wij een ruime keuze aan originele hangkroonluchters aan. Elke in onze catalogus voorgestelde kroonluchter is van uitzonderlijke kwaliteit en vervaardigd door de beroemdste ontwerpers van designkroonluchters. Laat u verleiden door een van onze design kroonluchters voor een romantisch, klassiek, elegant of verfijnd interieur. Wij hebben verschillende modellen voor ieders smaak en budget.

Oosterse kroonluchter

Een kroonluchter of plafondlamp is een essentieel accessoire waarmee u een originele lichtbron kunt creëren in al uw kamers. Deze oosterse kroonluchter Swing Iron, zal uw keuken en woonkamer perfect aankleden. Dit type ophanging heeft het voordeel dat het een warme sfeer in uw interieur brengt. De vorm van de lamp, geïnspireerd op oosters design, zal ook een mooi lichtspel in uw kamers creëren. En als u ervoor kiest om deze lamp op een consequente hoogte van uw plafond te hangen, zult u erin slagen om het uitzonderlijke ontwerp ervan te benadrukken. Om uw interieurdecoratie compleet te maken, kunt u het eenvoudig combineren met andere warme en glinsterende kleuren.

Eigentijdse kroonluchter

Doe eens gek Voor onze hedendaagse kroonluchters, laat u verleiden door onze selectie design hanglampen voor een interieur dat echt buiten het gewone valt. In onze catalogus vindt u zeker een eigentijdse kroonluchter die perfect past bij uw decoratieve wensen. Of u nu een klassiek, romantisch of elegant interieur heeft, onze hedendaagse kroonluchter modellen worden geleverd door de meest bekende merken van high-end kroonluchter fabrikanten. Om de meest veeleisende binnenhuisarchitecten tevreden te stellen, bieden wij designkroonluchters aan die aangepast zijn aan alle ruimtes: woonkamer, keuken, eetkamer, vergaderzaal, kantoor, enz.

Ophanging verlichting

Een hanglamp wordt meestal in het midden van een kamer geplaatst om zichtbaar te blijven en de algemene decoratieve stijl van de kamer te domineren. Het is duidelijk dat een hanglamp niet alleen een uitzonderlijke lichtbron is, maar ook een integrerend deel van de decoratie van uw leefruimte. Voor een stijlvol en origineel interieur bieden wij u decoratieve en design hanglampen in verschillende soorten, vormen en materialen. De meest veeleisende zullen ophangingen vinden met een zeer uitgesproken uiterlijk zoals industriële ophangingen. Voor de minder gesofisticeerden zijn er ook tal van opties om uit te kiezen, zoals vintage hanglampen of modellen die speciaal voor kinderkamers zijn ontworpen.

Industriële hanglamp

Met deze Big Bang Led industriële hanger verfraait u uw kamer op een heel originele manier. Hangend aan het plafond van uw eetkamer, keuken of woonkamer zal deze hanglamp warmte brengen en de gevoeligheid van uw decoratieve keuze onderstrepen. Ben jij een grote avonturier? Deze hanglamp in de vorm van een planisfeer zal u herinneren aan alle mooie momenten die u in andere landen hebt beleefd en zal uw verlangen naar reizen aanwakkeren zonder uw huis te verlaten. Zijn zachte licht zal uw avonden opfleuren als een heldere ster die fonkelt naast de maan. Zeer authentiek, deze kroonluchter is perfect voor een interieur met een retro design.

Design hanglamp

Omdat wij weten dat u het perfecte licht in uw huis nodig heeft, bieden wij u een ruime keuze aan design hanglampen. Met onze vele modellen hanglampen, beantwoordend aan alle mogelijke verbeeldingen en getekend door de grootste ontwerpers van verlichting ter wereld, zal uw verlichting een integraal deel uitmaken van uw decoratief geheel. Kies uit onze selectie eigentijdse of retro hanglampen, een spel van lichtjes dat een vleugje originaliteit aan uw interieur brengt.

Moderne hanglampen

Je hebt een zeer modern interieur? Deze Freeze is even verfijnd als stijlvol. Deze moderne ophanging, die zowel qua grootte als qua vorm zeer imposant is, zal zeker een belangrijk stuk in uw interieurdecoratie vormen. Dankzij de kleur heeft u het voordeel dat u het met andere accessoires kunt versieren. Deze moderne ophanging zal de perfecte meesterzet zijn in uw decoratie en zal uw gasten verrassen.

Originele hanglamp

Als u, net als de grootste decorateurs ter wereld, op zoek bent naar het vleugje originaliteit dat nog ontbreekt in uw interieur, hebben wij voor u deze originele hanglamp geselecteerd die uw woonkamers volledig zal veranderen. Met deze Gobo bloemenophanging krijgt u een origineel en elegant interieur. Dankzij de gouden structuur en de bloemen in verschillende kleuren, zal deze ophanging een retro chic tintje aan uw kamers geven. Deze buitengewone lamp brengt een uitzonderlijk licht in uw huis. Het zal uw interieur verlichten en sublimeren om een uitzonderlijke sfeer te brengen.