Bureaustoelen

Kantoorstoelen met een verscheidenheid aan looks, modern, klassiek of vintage. Een bureaustoel moet comfortabel zijn en als hij ook kan worden ontworpen, is hij perfect, vooral voor uw interieurontwerp. Of het nu gaat om een professioneel kantoor of een kantoor aan huis, deze stoelen passen zich perfect aan aan de hedendaagse, klassieke of originele (Scandinavische) stijl. Kies uw stijl uit de Kare Design collectie en vind ook onze even originele bureaus! Met wielen, zwenkstoelen, leer, stof, met of zonder armleuningen, zijn onze stoelen goed ontworpen, solide, praktisch en vooral comfortabel en esthetisch.

Een goede stoel is de sleutel tot het comfort van een kantoor. Onze bureaustoelen zijn niet alleen ergonomisch en praktisch, maar hebben ook unieke stijlen. Of u nu een nieuwe stoel nodig heeft voor uw professionele of thuiskantoor, u kunt kiezen uit modellen in klassiek, vintage, modern of Scandinavisch design. En voor een harmonieuze ruimte die bevorderlijk is voor de concentratie, raden wij u aan om uw nieuwe stoel te vergezellen met een van onze prachtige bureaus.

Vintage bureaustoel

Denk je dat je terug moet kijken naar het verleden om de meest inspirerende decoratietrends te vinden? Goed nieuws, bij Kare kunnen we het niet laten om de vintage lijnen en kleuren bij te werken. Of u uw kantoor nu wilt inrichten als tijdcapsule of gewoon een paar retro-elementen wilt regelen, wij hebben wat u nodig heeft. Onze vintage bureaustoelen zullen alle liefhebbers van de geschiedenis van het design zeker aanspreken.

Scandinavische bureaustoel

U visualiseert uw toekomstige kantoor als een slanke en elegante ruimte, ontworpen om een Zen-sfeer te creëren die u zal helpen om de hele dag productief te blijven? Dan twijfelen we er niet aan dat een Scandinavische bureaustoel bijzonder geschikt voor u moet zijn. De sobere lijnen en grondstoffen van deze noordelijke stijl brengen een vleugje verfijning in uw kantoor.

Design bureaustoel

Wilt u dat uw kantoor een afspiegeling is van uw persoonlijkheid? Denk je niet dat je omringd bent door dezelfde meubels als iedereen? Bij Kare vinden we dat decoratie een middel van expressie moet zijn. Daarom maken we originele designmeubelen. Als u het type persoon bent dat houdt van bijzondere meubels, dan zult u zeker in de ban raken van onze design bureaustoelen.

Leren bureaustoel

Zoekt u eerst en vooral een comfortabele bureaustoel? Maar u wilt ook een vleugje elegantie in uw kamer? Dan worden er lederen bureaustoelen voor u gemaakt. Dit edele materiaal, dat al sinds mensenheugenis wordt gebruikt voor zijn comfort en duurzaamheid, zorgt voor een perfecte zithouding. En omdat leer een levend materiaal is, kunt u de evolutie van uw stoel door de jaren heen zien en zien dat het steeds comfortabeler wordt.

Moderne bureaustoel

Voor liefhebbers van klassieke lijnen en sobere kleuren hebben we veel modellen moderne bureaustoelen ontwikkeld. Deze comfortelementen geven uw kantoor een vleugje discrete elegantie. Onze moderne bureaustoelen zijn perfect ontworpen en passen perfect in elke stijl van decoratie. Zij vinden hun plaats in uw professionele kantoor, maar ook bij u thuis.

Draaibare bureaustoel

Voor ons moet design altijd ten dienste staan van het comfort. In het geval van onze bureaustoelen ontwerpen we elegante maar ook praktische modellen voor dagelijks gebruik. Onze draai- en rolstoelen bieden u een perfecte ergonomie. Zij zullen snel bondgenoten worden in uw lange werkuren.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop