Bureaustoelen

Bureaustoelen in verschillende looks, modern, klassiek of vintage. Een bureaustoel moet comfortabel zijn, maar als hij ook nog kan worden vormgegeven, is hij perfect, vooral voor uw interieurinrichting. Of het nu in een professioneel kantoor is of in uw thuiskantoor, kies uw stijl uit de Kare Design collectie en vind ook onze even originele bureaus! Met wielen, draaibaar, leer, stof, met of zonder armleuningen, onze stoelen zijn goed ontworpen, solide, praktisch en bovenal comfortabel en esthetisch.

Vintage bureaustoel

Denk je dat je naar het verleden moet kijken voor de meest inspirerende decoratietrends? Goed nieuws, bij Kare kunnen we het niet laten om vintage lijnen en kleuren weer in de mode te brengen. Of u uw kantoor nu wilt inrichten als een tijdcapsule, of gewoon een paar retro-elementen wilt hebben, wij hebben het voor u geregeld. Onze vintage bureaustoelen zullen zeker in de smaak vallen bij alle liefhebbers van designgeschiedenis.

Scandinavische bureaustoel

Ziet u uw toekomstige kantoor als een slanke en elegante ruimte, ontworpen om een zen-sfeer uit te stralen die u zal helpen om de hele dag productief te blijven? Dan is een Scandinavische bureaustoel ongetwijfeld iets voor u. De strakke lijnen en ruwe materialen van deze noordelijke stijl zullen een vleugje delicate verfijning in uw kantoor brengen.

Design bureaustoel

Wilt u dat uw kantoor uw persoonlijkheid weerspiegelt? Kunt u zich niet voorstellen dat u zich omringt met dezelfde meubels als iedereen? Bij Kare geloven we dat decoratie een middel tot expressie moet zijn. Daarom maken wij originele designmeubelen. Als u het type persoon bent dat van ongewone meubels houdt, dan zult u zeker verliefd worden op onze design bureaustoelen.

Leren bureaustoel

Bent u op zoek naar een comfortabele bureaustoel? Maar je wilt ook dat het een vleugje elegantie toevoegt aan je kamer? Dan zijn leren bureaustoelen iets voor jou. Dit edele materiaal wordt al sinds mensenheugenis gebruikt om zijn comfort en duurzaamheid en zorgt ervoor dat u perfect zit. En omdat leer een levend materiaal is, zult u de evolutie van uw stoel in de loop der jaren kunnen zien, en merken dat hij steeds comfortabeler wordt.

Moderne bureaustoel

Voor wie van klassieke lijnen en sobere kleuren houdt, hebben wij vele modellen moderne bureaustoelen ontworpen. Deze comfortartikelen geven uw kantoor een vleugje ingetogen elegantie. Onze moderne bureaustoelen zijn perfect ontworpen om bij elke inrichtingsstijl te passen. Ze zullen hun plaats vinden in zowel uw professioneel kantoor als in uw huis.

Bureaudraaistoel

Voor ons moet design altijd in dienst staan van comfort. In het geval van onze bureaustoelen zorgen wij ervoor dat ze elegant zijn, maar ook praktisch in het dagelijks gebruik. Onze draai- en zwenkstoelen bieden een perfecte ergonomie. Zij zullen snel uw bondgenoten worden tijdens lange werktijden.