Eettafels

Hier vindt u alle tafels van het merk KARE. Uw tafel moet zorgvuldig worden gekozen omdat het het centrum van uw eetkamer of keuken is. Het moet visueel aantrekkelijk zijn, maar ook aangepast aan het aantal mensen dat u wilt zitten. Van de klassieke tafel tot de eigentijdse tafel en de designtafel, u zult noodzakelijkerwijs vinden wat u zoekt!

Barokke tafel

Wilt u uw woonkamer een tafel aanbieden die de toon zet voor uw decoratie? Als u vooral de decoratie met zijn antieke biljetten op prijs stelt, is het zeker een barokke tafel die u nodig heeft. Voor degenen die deze stijl willen overnemen en tegelijkertijd een vleugje waanzin aan hun interieur willen toevoegen, is onze Janus-tafel perfect dankzij het ontwerp dat Renaissance-ornamenten combineert met moderne rechte hoeken.

Industriële tafel

Voor u gaat er niets boven industrieel meubilair? Wilt u dat uw meubels en decoratieve objecten eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een fabriek of een oude werkplaats komen? Dan, zonder twijfel, is het in Kare dat je je geluk zult vinden. Compact en origineel, onze Space-tafel met geïntegreerde krukken zal ideaal zijn voor krappe ruimtes. Dankzij zijn mooie afmetingen en vintage-look zal ons Steamboat-model gezinnen die zich graag vermaken, verleiden.

Etnische tafel

Waarom integreer je niet een exotisch tintje in je woonkamer of eetkamer met een etnische tafel? Verras uw gasten met onze mysterieuze Kalif-tafel. Het gegraveerde mangoblad neemt uw gasten mee op reis. U kunt decoratieve elementen zoals parels of bloemblaadjes onder het glazen dienblad plaatsen voor een volledig gepersonaliseerd effect.

Ontwerp tabel

Is er geen enkele manier waarop je eettafel hetzelfde zal zijn als die van de anderen? Als u uw eetkamer een unieke designaccent wilt geven, hebben wij alles wat u nodig heeft. Onze Mesh Brass tafel is een echt kunstwerk. Gemaakt van acaciahout, onderscheidt het zich door zijn poten, die zijn voorzien van een geometrische metalen structuur.

Hedendaagse tafel

Liefhebbers van hedendaags design zullen zich zeker wenden tot een tafel in minimalistische stijl om hun eetkamer in te richten. Onze Bug tafel met zijn gehamerde stalen poten en het ebbenhouten model Invitation met zijn zwarte, met wit gestreepte blad onderscheiden zich zowel door hun elegante en verfijnde lijnen.

Uitschuifbare tafel

Hou je van grote tafels? Ontvangt u regelmatig uw familie en vrienden voor een gezellige maaltijd? In dit geval heeft u een tabel nodig op het hoogtepunt van uw evenementen. Ons Benvenutomodel wordt bijzonder gewaardeerd door gezinnen, omdat de ronde vorm en uitbreiding van het model u in staat stelt om veel mensen te ontvangen. Daarnaast zorgt het walnotenhout voor een authentieke en warme toets in uw eetkamer.

Klassieke massief houten tafel

Wilt u een massief houten tafel kopen die na verloop van tijd meegaat? Gemaakt van massief Sheeshamhout, onze Brooklyn tafel verleidt natuurliefhebbers. Als u de voorkeur geeft aan Europese houtsoorten boven exotische houtsoorten, dan is ons Attento model, gemaakt van eikenhout, voor u gemaakt.

Glazen tafel

De glazen tafels zijn van onmiskenbare elegantie. Ze belichamen luxe, verfijning en design. Onze Grande Possibilita tafel zal ideaal zijn om een moderne en elegante decoratie te versterken. Met zijn gouden poten zal de Gloria tafel uw eetkamer veranderen in een echt paleis.

Tafel aan te passen

Wilt u een eettafel die perfect in uw interieur past? Goed nieuws, met ons Invitation assortiment, kunt u het dienblad en de voet van uw keuze kiezen. Er zijn veel combinaties met 4 modellen poten en bladen. Zo krijgt u een unieke tafel, perfect passend bij uw decoratie!

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop