Eettafels

Hier vindt u alle tafels van het merk KARE. Uw tafel moet zorgvuldig worden gekozen omdat het het centrum van uw eetkamer of keuken is. Het moet visueel aantrekkelijk zijn, maar ook aangepast aan het aantal mensen dat u wilt zitten. Van de klassieke tafel tot de eigentijdse tafel en de designtafel, u zult noodzakelijkerwijs vinden wat u zoekt!

Barok tafel

Wilt u uw woonkamer een tafel geven die de toon zet voor uw inrichting? Als u vooral houdt van antieke stijl decoratie, een barok tafel is zeker wat je nodig hebt. Voor degenen die deze stijl willen overnemen en tegelijkertijd hun interieur een vleugje gekte willen meegeven, is onze Chalet Louis tafel perfect dankzij zijn ontwerp dat Renaissance ornamenten combineert met moderne rechte hoeken.

Industriële tafel

Gaat er voor u niets boven industrieel meubilair? Wilt u dat uw meubels en decoratieve voorwerpen eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een fabriek of een oude werkplaats komen? Zo ja, dan is Kare de plek voor jou. Compact en origineel, onze Space tafel met zijn geïntegreerde krukken is ideaal voor kleine ruimtes. Dankzij zijn mooie afmetingen en zijn vintage look, zal ons Railway-model gezinnen verleiden die graag entertainen.

Etnische tafel

Waarom zou u uw woonkamer of eetkamer niet eenexotisch tintje geven met een etnische tafel? De Kalif tafel zal uw gasten verrassen met zijn mysterieuze mango houten blad. Het gegraveerde mangohouten blad zal uw gasten doen reizen. U kunt decoratieve elementen zoals kralen of bloemblaadjes onder de glazen bovenkant plaatsen voor een totaal gepersonaliseerd effect.

Ontwerp tafel

Wil je niet dat je eettafel hetzelfde is als die van anderen? Als u een uniek design aan uw eetkamer wilt toevoegen, hebben wij precies wat u zoekt. Onze witte Grande Possibilita tafel is een waar kunstwerk door zijn vorm en combinatie van materialen.

Eigentijdse tafel

Als u een liefhebber bent van hedendaags design, zult u zeker een tafel met een minimalistische stijl willen voor uw eetkamer. Onze tafel Bug met zijn gehamerde stalen poten en de tafel Invitation ebbenhout met zijn zwarte blad met witte strepen vallen beide op door hun elegante, strakke lijnen.

Uitschuifbare tafel

Hou je van grote tafels? Ontvangt u regelmatig uw vrienden en familie voor gezellige maaltijden? Dan heb je een tafel nodig die bij de gelegenheid past. Ons model Benvenuto wordt bijzonder gewaardeerd door gezinnen, omdat u met zijn ronde vorm en zijn uitschuifblad veel mensen kunt laten plaatsnemen. Het walnotenhout geeft uw eetkamereen warme en authentieke uitstraling.

Klassieke massief houten tafel

Wil je jezelf trakteren op een massief houten tafel die lang meegaat? Onze Brooklyn tafel is gemaakt van massief Sheesham hout en zal natuurliefhebbers zeker aanspreken. Als u de voorkeur geeft aan Europese houtsoorten boven exotische, dan is ons Authentico-model het model voor u.

Glazen tafel

Glazen tafels zijn ontegenzeggelijk elegant. Ze belichamen luxe, raffinement en design. Onze Grande Possibilita tafel zal ideaal zijn om een moderne en elegante inrichting te verfraaien. Met zijn gouden poten tovert de Gloria tafel uw eetkamer om tot een waar paleis.

Tabel aan te passen

Wilt u een eettafel die perfect in uw interieur past? Goed nieuws, met onze Invitation serie, kunt u de top en poot van uw keuze kiezen. Er zijn vele combinaties met 4-poot en topmodellen. Zo krijgt u een unieke tafel, die perfect bij uw interieur past!

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop