Loungen

Absoluut comfort voor deze design relaxfauteuils van het meubelmerk Kare. Kijk, kies en ontspan met deze loungebanken. Dit is de nieuwe trend in onze interieurs en Kare biedt u unieke modellen die u in de grootste tv-shows kunt zien. Om uit te rusten of te ontspannen, is de loungestoel het essentiële meubilair!

Design loungestoel

Je hebt een design loungestoel om de buitendecoratie van uw terras te perfectioneren of om de omgeving van uw zwembad uit te rusten? Waarom kiest u niet voor de kwaliteit en het comfort van Kare-zonnebedden? Wij bieden u een selectie van de mooiste ligstoelen en design ligbedden en -dekbedden om uw terras in te richten met kwaliteitsmeubilair. Verkiest u esthetiek voor de prijs van uw buitenmeubilair? Wij hebben voor u een aantal modellen van trendy tuinstoelen. Of u nu een zwak heeft voor stoelen van kunststof, canvas, hout of versterkte stof, onze ligstoel- en hangmatmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een hoge weerstandsgarantie tegen slecht weer en schadelijk zonlicht.

Ontspannen loungestoel

Omdat we weten dat u zich graag vermaakt op uw terras, balkon of bij het zwembad, bieden we u een ruime keuze aan relaxfauteuils naar ieders smaak. Schitterende modellen die je zowel de soelaas maar ook de specifieke kenmerken van buitenmeubilair in termen van weerstand tegen kou en vochtigheid. Geïnstalleerd in uw tuin of verspreid over uw zwembad, zijn onze ligstoelmodellen perfect aangepast aan alle stijlen van inrichting, voor een perfecte buitenzonne-ervaring. Onze stoelen bieden een ongeëvenaard comfort en hun grote verscheidenheid aan design zal zelfs de meest veeleisende mensen tevreden stellen.

Buitendekstoel

Omdat uw woning het allerbeste op het gebied van meubilair en decoratie verdient, hebben wij voor u een breed scala aan ligstoelen geselecteerd om van uw exterieur te genieten en het te verfraaien. Bent u van plan om uw terras uit te rusten met ligstoelen om in de zomer van de zon te genieten? Kies een ligstoel voor buitengebruik volgens uw behoeften en budget. Comfort en elegantie zijn de sleutelwoorden die alle producten die we op voorraad hebben personaliseren. Ligstoelen vormen het hart van uw outdoordecor, waardoor het een rustgevende en ontspannende uitstraling krijgt. Vaak beschouwd als een luxe meubilair toegewijd aan comfort en luiheid, de chaise longue is de belichaming van een moderne en eigentijdse stijl. maar sommige modellen in fluweel of microvezel geven uw balkon of terras een retro en vintage touch, in Hollywood-stijl.. Voor Kare verdient u het beste om te ontspannen met familie of vrienden. Kies voor de kwaliteit van de buitenmeubelen en de esthetiek van onze ligstoelen met hun trendy design voor perfectioneer uw outdoor decoratie.

Opvouwbare chaise longue

Houdt u ervan om in de zomer samen een leuke tijd te hebben bij het zwembad? Je hebt een vouw chaise longue voor uw comfort. Dit type stoel is ideaal om na enkele lengtes in het zwembad te zonnebaden. Om deze reden hebben we gekozen voor dit model van Gemakkelijke zomerdekbedden. Een model beschikbaar in twee sets om alle geliefden te plezieren. De tijdloze stijl maakt het mogelijk om het hele jaar door op uw terras, balkon of zwembad te plaatsen. Dit vouwbare dekstoel zal u zelfs begeleiden op al uw reizen, reizen en vakanties. Het kan gemakkelijk worden opgeslagen in de kofferbak van een auto.kan zo vaak als nodig gevouwen en ontvouwen worden om u te laten genieten van een speciaal moment van ontspanning. Bovendien buigt deze ligstoel zich ook nog eens in alle grillen dankzij een aanpassing op 4 inkepingen. U zult veel meer doen dan alleen zonnebaden. Je kunt lezen, een dutje doen of zelfs een foto maken.

Lounge loungestoel

Als je minder fan bent van de houten buitenmeubilairvoor het interview waar hij om vraagt of om een andere reden, is dit... Cornwal loungestoell de Kare zal je perfect bevallen. De kleur zal passen bij de hedendaagse minimalistische interieurs, waaronder die met warme decoraties, die een vleugje soberheid en verfijning toevoegen. De stalen voetjes geven het een grote weerstand en een eenvoudig onderhoud. Geluid strakke vormgeving is zeer geschikt voor een klassieke maar elegante decoratieve stijl. We hebben gewoonweg de loungestoel ideaal om uw woonkamer op een andere manier in te richten. Kortom, een uitzonderlijke kamer voor een gezellig appartement, omdat het neemt weinig ruimte in beslag, kan gemakkelijk worden geïntegreerd in elke decoratiestijl en zij kan worden gecombineerd met andere meubels uit hetzelfde assortiment. Deze overdekte ligstoel, gelegen naast een grote erker, laat u de hele dag door genieten van het landschap.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop