Loungen

Kijk, kies en ontspan met deze loungestoelen. Het is de nieuwe trend in onze interieurs en Kare biedt u unieke modellen aan. Of u nu wilt rusten of ontspannen, de lounge stoel is het meubilair om te hebben!

Design lounge stoel

Je hebt een designer lounge stoel om de buitenaankleding van uw terras compleet te maken of om uw zwembad in te richten? Waarom kiest u niet voor de kwaliteit en het comfort van Kare ligstoelen? Wij bieden u een selectie van de mooiste ligstoelen en design loungers om uw terras in te richten met kwaliteitsmeubilair. We hebben voor u geselecteerd modellen van trendy tuinligstoelen. Of u nu de voorkeur geeft aan stoelen van kunststof, canvas, hout of versterkte stof, onze ligstoelen en hangmatten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hoge kwaliteit.

Ligstoel

Omdat wij weten dat u graag geniet op uw terras, balkon of bij het zwembad, bieden wij een ruime keuze aan relaxfauteuils voor ieders smaak. Geweldige modellen die u beide bieden comfort maar ook de specifieke kenmerken van buitenmeubilair in termen van weerstand tegen koude en vochtigheid. Of het nu in uw tuin is of rond uw zwembad, onze ligstoelen passen perfect bij alle stijlen van inrichting, voor perfect zonnebaden buitenshuis. Onze stoelen garanderen een onvergelijkbaar comfort en hun grote verscheidenheid aan ontwerpen zal zelfs de meest veeleisende tevredenstellen.

Ligstoel voor buiten

Omdat uw huis het beste verdient op het gebied van meubilair en decoratie, hebben wij een breed assortiment ligstoelen geselecteerd om van uw buitenruimte te genieten en deze te verfraaien. Bent u van plan uw terras uit te rusten met ligstoelen om in de zomer van de zon te genieten? Kies een ligstoel voor buitengebruik naargelang uw behoeften en uw budget. Comfort en elegantie zijn de sleutelwoorden die alle producten die wij in voorraad hebben, een persoonlijk tintje geven. Ligzetels vormen het hart van uw buiteninrichting en geven het een rustgevend en ontspannend gevoel. Vaak beschouwd als luxe meubilair gewijd aan comfort en nietsdoen, de chaise longue is het toppunt van moderne en hedendaagse stijl maar sommige modellen in fluweel of microvezelstof geven uw balkon of terras een retro en vintage tintje, Hollywoodstijl. Voor Kare, verdien je het beste om te ontspannen met familie en vrienden. Kies voor de kwaliteit van onze buitenmeubelen en de esthetiek van onze trendy lounge stoelen om om uw buitendecoratie compleet te maken..

Opvouwbare ligstoel

Brengt u in de zomer graag samen wat tijd door bij het zwembad? Je hebt een opvouwbare ligstoel voor uw comfort. Dit type stoel is ideaal om te zonnebaden na een paar baantjes in het zwembad. Voor dit doel hebben wij gekozen voor dit model van Gemakkelijke zomer ligstoelen. Een model verkrijgbaar in twee sets om alle liefhebbers te behagen. Door zijn tijdloze stijl kunt u hem het hele jaar door plaatsen op uw terras, uw balkon of aan de rand van uw zwembad. Deze opvouwbare ligstoel zal u zelfs vergezellen op al uw reizen en vakanties. Hij kan gemakkelijk worden opgeborgen in de bagageruimte van een autoHij kan zo vaak als nodig worden opgevouwen en uitgevouwen, zodat u kunt genieten van een bijzonder moment van ontspanning. Bovendien zal dit ligbed ook buigen naar uw grillen dankzij een 4-staps aanpassing. U kunt veel meer doen dan alleen zonnebaden. U kunt lezen, een dutje doen of zelfs een foto nemen.