Vazen

Omdat een designvaas een hele kamer met zijn charme kan kleden, maken we er een erezaak van om onze collecties te voorzien van originele en verrassende modellen. Onze vazen zijn ontworpen om uw bloemenarrangementen te verfraaien en ook om uw interieur te versieren.

Design vaas

De vaas, meer dan een eenvoudig decoratief accessoire, verfraait ook uw interieur met de frisheid van uw tuin door uw mooiste bloemblaadjes te herbergen. Met deze decoratieve vaas met een eigentijds design, verfraait u uw interieur op een zeer originele manier. Je kunt deze design vaas dit seizoen niet missen in huis. Alleen of in groepen, met of zonder bloemen, deze vaas zal een opmerkelijk object in uw huis zijn. De design vaas is de huidige trend die je zeker moet adopteren voor zijn bijzondere charme en ook voor de smaak van de collectie. Een vaas in huis is een echte verleidingskracht voor liefhebbers van trendy decoratie.

Vintage vaas

Als het om woondecoratie gaat, neemt de vaas in elke stijl altijd een prominente plaats in. De vintage vaas maakt dit jaar een sterke comeback als de must-have van de laatste trends. Soms achtergelaten in een hoek van het huis, is de vaas nu een thuis voor bloemen van allerlei soorten, in alle kleuren, vers of gedroogd. Het hangt allemaal af van je stijl, maar de kracht van bloemen komt altijd naar voren in het ontwerp van een vintage vaas. Dit decoratieve artikel maakt ook een comeback in onze decoratiewinkels, met de vintage touch die zo populair is in de interieurs van vandaag. Deze vintage vaas staat geweldig in elke kamer van uw huis en past gemakkelijk in elke stijl.

Retro vaas

Integreer de kunst van geometrie in uw interieur met deze Kare Design Green Art Vase. Meer dan een eenvoudige vaas die dienst doet als pot voor uw kamerbloemen, zal deze vaas in retrostijl uw huis overspoelen met een vleugje uitzonderlijke originaliteit. Zijn paarse kleur en verfijnde look zullen een interieur in oude stijl perfect aanvullen. De lila tint is wat moeilijk te combineren met andere kleuren, maar zal inspireren tot vele vormen van accessoires: roze, fuchsia, zwart, parelmoer of nude. Meer dan een eenvoudige vaas, zal het uw prachtige bloemstukken verbeteren. Beter nog, u kunt ze gewoon uitstallen zonder boeket of ze combineren met een rij andere vazen op een rij of op een salontafel.

Keramische vaas

Omdat we weten dat je nooit je wekelijkse afspraak bij de plaatselijke bloemist mist om het mooiste boeket bloemen uit te zoeken, hebben we deze mooie keramische vaas samengesteld om ze in te bewaren. Deze vaas, die gemakkelijk als decoratief object kan worden gebruikt, nodigt u uit om uw decoratieve composities een meerwaarde te geven. Bovendien heeft deze keramieken vaas de bijzonderheid dat hij gemakkelijk in alle stijlen kan worden geïntegreerd. Door zijn toch al indrukwekkende afmetingen kunt u hem ook als zelfstandig decoratief object gebruiken. Deze vaas in de vorm van een fles is het ideale accessoire om uw eettafel, dressoir of zelfs een heel discreet hoekje in huis te versieren.

Witte vaas

Wit, de kleur van zuiverheid bij uitstek, komt in zijn mooiste versie tot uiting in deze witte cabeza vaas van Kare. Als u een van diegenen bent die de voorkeur geven aan een eenvoudige en opgeruimde stijl in uw huis, is deze vaas perfect voor u. Het kleine formaat van deze vaas zal een luxueuze uitstraling geven aan uw bloemencombinaties. Voor wie zijn huis een trendy toets wil geven, is deze witte vaas een weloverwogen keuze die bij elke stijl past. Alleen geplaatst in het midden van een salontafel met of zonder bloemen, of in een rij met andere vazen van dezelfde stijl om een dressoir te sieren, zal deze witte vaas aan al uw wensen voldoen.

Zilveren vaas

Klassiek, luxueus of onconventioneel, Kare Design heeft zeker het model vaas dat u nodig heeft om uw verlangen naar een uitzonderlijk decoratief object in uw huis te bevredigen. Vind gemakkelijk uw zilveren vaas tussen deze grote collectie van design en originele vazen die wij u voorstellen. Middelgroot, klein of groot, rond, ovaal of flesvormig, onze collectie zilveren vazen zal u zeker bekoren. Wat uw stijl ook is, u zult in deze set gemakkelijk de zilveren vaas vinden die u nodig hebt. In porselein, keramiek, glas of aluminium kunt u kiezen tussen siervazen of vazen om uw planten en bloemen te decoreren.

Blauwe vaas

Waarom voegt u geen decoratief vleugje blauw toe aan de "blauwe droom" die u elke ochtend zingt met deze prachtige blauwe vaas van Kare? Zijn eigentijdse vorm, zijn blauwe hemel en zee look en zijn promotieprijs zullen u zeker overtuigen om deze vaas dit jaar in uw decoratiebudget op te nemen. Ontdek onze unieke keuze van turkoois blauwe vaas om een vleugje frisheid in uw huis te brengen. Gecombineerd met een witte en blauwe decoratieve stijl, zal deze vaas zeker zijn plaats vinden in al uw kamers.

Gouden vaas

Voel je je aangetrokken tot glimmende voorwerpen? Deze vaas met veren zal u zeker bevallen . Meer dan een eenvoudige vaas voor uw planten en bloemen, zal deze vaas met gouden veren een vleugje intense helderheid in uw interieur brengen. Dankzij de middelgrote opening is deze vaas perfect om uw veelkleurige bloemen of uw droogbloemen in te zetten, voor een meer geraffineerde decoratie. Voor een speciaal vleugje excentriciteit kunt u ook een klein LED-lampje in deze vaas plaatsen om een zeer charmante gouden weerkaatsing te krijgen.