Vazen

Omdat een designvaas een hele kamer met zijn charme kan kleden, maken we er een erezaak van om onze collecties te voorzien van originele en verrassende modellen. Onze vazen zijn ontworpen om uw bloemenarrangementen te verfraaien en ook om uw interieur te versieren.

Design vaas

De vaas, meer dan een eenvoudige decoratie-accessoire, verbetert ook uw interieur met de frisheid van uw tuin door uw mooiste bloemblaadjes te verwelkomen. Met deze decoratieve vaas met zijn eigentijdse design, zal u uw interieur op een zeer originele manier verrijken. Het is onmogelijk om deze designvaas dit seizoen thuis te missen. Deze vaas is alleen of in groepsverkrijgbaar, met of zonder bloemen, in uw kamer en valt op als een opmerkelijk object in uw huis. De designvaas is de huidige trend die absoluut moet worden overgenomen voor zijn bijzondere charme en ook voor de smaak van de collectie. Een vaas thuis is een echte verleidelijke kracht voor wie gepassioneerd is door trendy decoratie.

Vintage vaas

Als het gaat om interieurontwerp speelt de vaas altijd een belangrijke rol in elke stijl. De vintage vaas is dit jaar weer van kracht en is de must-have van zeer actuele trends. Soms in een hoekje van het huis, verwelkomt de vaas nu bloemen van alle soorten, in alle kleuren, vers of gedroogd. Het hangt allemaal af van uw stijl, maar de kracht van bloemen straalt altijd door het ontwerp van een vintage vaas. Ook in onze decoratiewinkels maakt dit decoratieve object een comeback, met de vintage touch die in alle interieurs van vandaag de dag de toon aangeeft. Deze vintage vaas past perfect in elke kamer van uw huis en past gemakkelijk bij alle stijlen.

Retro vaas

Integreer de kunst van het geometrie in uw interieur met deze Art Violet Kare Design vaas. Meer dan een eenvoudige vaas die zal dienen als pot voor uw indoor bloemen, zal deze retro stijl vaas uw huis overspoelen met een vleugje uitzonderlijke originaliteit. De paarse kleur en verfijnde look zullen perfect passen bij een ouderwets interieurontwerp. De lila tint, die moeilijk te combineren is met andere kleuren, zal u inspireren om vele vormen van accessoires te creëren: roze, fuchsia, zwart, parelmoer of nude. Meer dan een vaas, het zal uw mooie bloemstukken versterken. Beter nog, u kunt het gewoon zonder boeket tentoonstellen of het combineren met een reeks andere vazen op rij of op een salontafel.

Keramische vaas

Omdat we weten dat u nooit uw wekelijkse afspraak bij de plaatselijke bloemist mist om het mooiste boeket bloemen te vinden, hebben we deze mooie keramische vaas voor u samengesteld om hem te verwelkomen. Deze vaas is gemakkelijk te adopteren als decoratief object en kan in uw huis worden gebruikt om een meerwaarde te geven aan uw sierlijke composities. Bovendien heeft deze keramische vaas de bijzonderheid dat hij gemakkelijk te integreren is in alle stijlen. Het reeds imposante formaat maakt het zelfs mogelijk om het te gebruiken als een decoratief object op zich. Deze flesachtige vaas is het ideale accessoire om uw eettafel, buffet of zelfs een zeer discrete hoek van het huis te versieren.

Witte vaas

Wit, de kleur van zuiverheid bij uitstek, wordt in zijn mooiste versie weerspiegeld in deze zuiver witte vaas van Kare. Als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige en verfijnde stijl in uw huis, dan is deze vaas ideaal voor u. Klein van formaat, deze vaas geeft een luxe uitstraling aan uw bloemencombinaties. Voor diegenen die hun interieur een trendy accent willen geven, raden wij bewust deze witte vaas aan die bij alle stijlen past. Alleen geplaatst in het midden van een salontafel met of zonder bloemen, of uitgelijnd met andere vazen van dezelfde stijl om een kist te versieren, zal deze witte vaas naar uw wensen buigen.

Zilveren vaas

Klassiek, luxueus of onconventioneel, Kare Design heeft zeker het vaasmodel dat u nodig heeft om te voldoen aan uw wens om een uitzonderlijk decoratief object in uw huis te hebben. Vind uw zilveren vaas gemakkelijk tussen deze grote collectie van designer en originele vazen die wij aanbieden. Middelgrote, kleine of grote, ronde, ovale of gebottelde vazen, onze collectie zilveren vazen zal u zeker bekoren. Wat uw stijl ook is, in deze set vindt u gemakkelijk de zilveren vaas die u nodig heeft. In porselein, keramiek, glas of aluminium kunt u kiezen tussen decoratieve vazen of vazen om uw planten en bloemen te versieren.

Blauwe vaas

"Deze blauwe droom....' die u elke ochtend zingt, waarom voegt u er dan niet een vleugje zeer decoratief blauw aan toe met deze mozaïekblauwe vaas van Kare? De zeer eigentijdse vorm, het uiterlijk dat het blauw van de lucht en de zee weerspiegelt en de promotieprijs zullen u zeker overtuigen om deze vaas dit jaar in uw decoratieve budget op te nemen. Ontdek onze unieke keuze aan turquoise blauwe vaas om uw huis een vleugje frisheid te geven. Gecombineerd met een decoratieve stijl die meestal wit en blauw is, zal deze vaas zeker zijn plaats vinden in al uw kamers.

Gouden vaas

Bent u vooral geïnteresseerd in glimmende objecten? Deze gouden turbinevaas van Kare zal u zeker bevallen. Beter dan een eenvoudige vaas om uw planten en bloemen te verwelkomen, zal deze vaas met zijn gouden strepen een vleugje intens licht in uw interieur brengen. Dankzij de middelgrote opening is deze vaas ideaal om uw veelkleurige bloemen of uw gedroogde bloemen te schikken, voor een meer verfijnde decoratie. Voor een vleugje excentriciteit kunt u ook een kleine LED-lamp in deze vaas plaatsen om een zeer charmante gouden glans te verkrijgen.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop