Kaptafel

Dit is het hoogtepunt van uw kamer! Kare denkt aan alle diva's die dromen van een ruimte voor zichzelf en heeft prachtige kappers ontworpen die perfect in de kamer passen.

De kaptafel is een essentieel meubelstuk in uw slaapkamer. Het helpt u niet alleen mooi te blijven, maar dient ook als ideale opbergruimte voor uw juwelen, cosmetica, haaraccessoires en beautysets: make-up, nagellak, lippenstift, paletten... Er gaat niets boven cosmetica binnen handbereik om jezelf een dagelijkse make-over te geven!

De kaptafel, een decoratief accessoire op zich

Met of zonder spiegel, met poten of laden, en ondanks zijn kleine afmetingen, is de kaptafel het soort meubel dat onmisbaar is in een woning. Hoewel het een ouderwets, verouderd imago heeft, is de kaptafel weer helemaal in de mode! Als een vernieuwd boudoir kleedt de kaptafel een ruimte perfect aan en geeft ze die zelfs een nieuwe functie, waardoor ze voor bepaalde dagelijkse handelingen de badkamer kan vervangen. We dachten dat het vergeten was? Integendeel, de kaptafel is weer zo populair aan het worden dat het een echt decoratief accessoire is geworden. Of hij nu verkrijgbaar is in alle stijlen (Scandinavisch, klassiek, retro of meisjesachtig), of hij nu puur, minimalistisch, exotisch of juist multifunctioneel is, de kaptafel geeft de inrichting van een slaapkamer een echt cocoon-gevoel. Kare heeft verschillende modellen geselecteerd (commode, commode, gemengde kaptafel met opbergruimte, enz.) die aan al uw wensen moeten voldoen.

4 redenen om een kaptafel in een slaapkamer te installeren:

  1. U hebt een te kleine badkamer, in dat geval biedt een kaptafel u de mogelijkheid uw schoonheidsaccessoires op te bergen.
  2. Uw badkamer heeft geen raam... Het is altijd moeilijker om make-up aan te brengen bij kunstlicht. Met een kaptafel in uw slaapkamer profiteert u van natuurlijk licht.
  3. Je hebt je eigen ruimte nodig. Een eigen ruimte in huis biedt een oase van rust, vooral op piekmomenten in huis wanneer het hele gezin in de badkamer is. Dankzij je kaptafel, maak je je klaar zonder stress!
  4. Neem een multifunctionele kast. Dankzij de vele lades en opbergruimten is de kaptafel een soort console in revisietoestand, waarin u een beetje van wat u wilt kunt opbergen. De koffermodellen kunnen worden gebruikt voor het opbergen van kleding, voorwerpen of zelfs meubels zoals een voetenbankje...

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop