Kaptafel

Dit is het hoogtepunt van uw kamer! Kare denkt aan alle diva's die dromen van een ruimte voor zichzelf en heeft prachtige kappers ontworpen die perfect in de kamer passen.

De kaptafel is een essentieel meubelstuk in uw kamer. Het helpt u niet alleen om mooi te blijven, het dient ook als ideale opbergruimte voor uw juwelen, cosmetica, haaraccessoires en schoonheidssets: make-up, nagellak, lippenstift, paletten, ... Er gaat niets boven cosmetische producten om uw dagelijkse schoonheid te herstellen!

De kaptafel, een decoratieaccessoire op zich, is een echte aanrader.

Met of zonder spiegel, met poten of lades, en ondanks de kleine afmetingen is de kaptafel het soort meubilair dat essentieel is in een huis. Hoewel het een verouderd, verouderd en verouderd imago heeft, wordt de kapper weer trendy! Net als een herbezocht boudoir, kleedt de kapper een kamer perfect aan en geeft deze zelfs een nieuwe functie die haar in staat stelt om voor bepaalde dagelijkse handelingen de badkamer te vervangen. Dacht je dat het vergeten was? Integendeel, de kapper is weer zo populair dat het een echt decoratief accessoire wordt. Of het nu verkrijgbaar is in alle stijlen (Scandinavisch, klassiek, retro of meisjesachtig), of het nu verfijnd, minimalistisch, exotisch of juist multifunctioneel is, de kapper brengt een echt vleugje cocooning in de decoratie van een slaapkamer. Kare heeft voor u verschillende modellen geselecteerd (koffer, ladenkast, gemengde kapper met opbergruimte, ...) die normaal gesproken aan al uw wensen moeten voldoen.

4 redenen om een kaptafel te installeren in een slaapkamer:

  1. Je hebt een badkamer die te klein is, in dat geval kan je in een kapper je schoonheidsaccessoires opbergen.
  2. Uw badkamer heeft geen raam.... Maar het is altijd moeilijker om make-up aan te brengen onder kunstlicht. Met een kapper in uw slaapkamer kunt u genieten van natuurlijk licht.
  3. Je hebt je eigen ruimte nodig. Met een 100% eigen ruimte in het huis kunt u een oase van rust krijgen, vooral tijdens de spitsuren in het huis, wanneer het hele gezin de badkamer in gebruik heeft. Dankzij uw kapper, bereidt u zich zonder stress voor!
  4. Eigen een multifunctioneel meubelstuk. Dankzij de vele laden en opbergruimtes is de kaptafel een soort van vernieuwde console, die het mogelijk maakt om er een beetje van wat je wilt op te bergen. De koffer-vormige modellen kunnen worden gebruikt om kleding, voorwerpen of zelfs meubels zoals een poef op te bergen, bijvoorbeeld....

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop