TV-meubels

Ontdek de design tv-meubelenScandinavisch, vintage, industrieel of modern meubilair van KARE design. TV-meubels zijn niet meer weg te denken uit het moderne meubilair. Dus, om uw interieur op te fleuren en uw woonkamer uniek te maken, heeft het merk Kare tientallen TV-meubels gecreëerd met verschillende stijlen en eclectische stijlen. Deze categorie zal u veel decoratieve ideeën geven.

Scandinavisch TV-meubel

De Scandinavische stijl heeft de laatste jaren een sterke comeback gemaakt. Als u ook houdt van de strakke lijnen en zachte kleuren van het noorden, zult u onze tv-meubels Soleil en Modena zeker waarderen. Omdat ze gemaakt zijn van mooi, lichtgekleurd hout, zijn ze door hun eenvoudige en sobere vormgeving gemakkelijk te integreren in elk decor.

Eigentijdse TV-standaard

Bladert u graag door de pagina's van decoratiebladen? Als u een designtouch in uw huis wilt brengen, zijn onze TV-meubels precies wat u zoekt. Met onze meubels in originele vormen en materialen waant u zich in eenhedendaags kunstmuseum of in een luxehotel ingericht door een beroemde designer.

Industrieel TV-meubilair

Houdt u van ongewone meubels? Houdt u van voorwerpen die van hun primaire functie zijn ontdaan en decoratieve elementen zijn geworden? Als uw hart klopt voor industriële werkplaatsen, zult u verliefd worden op onze TV-meubels. Met zijn perfecte combinatie van metaal en glas, zijn klinknagels en metalen wieltjes, is de TV-standaard van onze Fabriek collectie is zeker zoals je het gedroomd had!

Modern TV-meubel

Voor wie een stijlvol en trendy TV-meubel wil zonder al te veel risico's te nemen, hebben wij het perfecte meubel! Als u wilt dat uw meubelen gewoon de stijl van uw woonkamer onderstrepen zonder de schijnwerpers te stelen van uw andere decoratieve elementen, bieden wij u sobere en elegante meubelen.

Houten TV-standaards

Hout is zeker een van de edelste materialen voor het bouwen van meubels. Omdat het robuust en levendig is, creëren we bij Kare graag houten elementen die uw interieur een vleugje authenticiteit en warmte kunnen geven. Als u op zoek bent naar een mooi houten TV-meubel, raden wij u ons model Brooklyn aan, gemaakt van exotisch gelakt Sheesham-hout.

Etnische TV-standaard

Bent u gefascineerd door oude beschavingen, reizen en exotische culturen? Dan wil je je waarschijnlijk omringen met voorwerpen die uitnodigen tot verkenning en die mysterie ademen. Wij hebben de juiste TV-meubels om uw etnische decoratie compleet te maken! Met zijn uit hout gesneden voorkant creëert de Puro TV-standaard een zen-sfeer.