Ladekasten & Dressers

Ladenkasten en voddenplukkers zijn de meubels in uw kamer die opvallen door hun grote opslagcapaciteit. De ladekast wordt gewaardeerd voor grote kamers, terwijl kleine kamers de voorkeur geven aan hoge voddenplukkers. Meestal geplaatst in de slaapkamers, zijn deze meubels ook te vinden in de ingangen en kantoren. In ons assortiment vindt u noodzakelijkerwijs de dressoir of ragpicker die uw interieur compleet maakt.

Scandinavische ladekast

Bent u een fan van de Scandinavische stijl? Houdt u van zachte kleuren en licht hout? Dan hebben wij ongetwijfeld precies de juiste ladekast voor u! De Capri ladekast zal de perfecteaanvulling zijn op uw interieur.

Moderne en elegante ladekast

Denk je dat je huis geraffineerd is? Houdt u van eigentijdse designmeubelen? Als u op zoek bent naar een nieuwe ladekast, zijn we er zeker van dat onze Luxe model zal u voldoening schenken. Deze ladekast, volledig bekleed met spiegels, zal een geraffineerde toets aan uw huis geven.

Etnische en oosterse commode

Waarom geen decoratie gebruiken om te reizen zonder huis te verlaten? Deze ladekast brengt een vleugje verfijning in uw interieur.. Als u een zwak hebt voor ruw hout, zult u weg zijn van onze ladekast Puro, volledig gemaakt van mangohout met een zandkleur en gegraveerd met etnische motieven.

Rustieke ladekast

Houdt u van rustieke en authentieke sferen? U wilt van uw huis een warme en gastvrije plek maken? Onze Rodeo ladekastzal u bevallen.. Deze ladekast combineert lades van koeienhuid met een structuur van donker hout.

Offbeat ladekast

Bij Kare maken we graag meubelen voor wie de codes van de decoratie wil doorbreken. Als u op zoek bent naar een eigenzinnig ontwerp voor uw nieuwe ladekast, hebben wij precies wat u zoekt! Onze Fun Factory ladekast heeft een originele vorm.

Vintage ladenkast

Meubels die een verhaal vertellen en een ziel hebben, kunnen een uniek vleugje authenticiteit in uw huis brengen. Om u deze stijl eigen te maken, creëren wij meubelen die geïnspireerd zijn op trends uit het verleden. Onze Californische ladekast, met zijn vele ongelijksoortige laden, brengt een onmiskenbare vintage sfeer in uw woon- of slaapkamer.

Industriële ladenkast

Bent u verliefd op de industriële stijl? Houdt u van het uiterlijk van fabrieksmeubelen? Als u van metaal, klinknagels en wielen houdt, dan zult u onze Buster ladekastgeweldig vinden.. In dit zeer praktische meubel, dat eruit ziet alsof het uit een oude fabriek komt, kunt u in uw woon- of slaapkamer vele voorwerpen opbergen.

Houten ladekast met niet bij elkaar passende laden

Waarom zouden ladekasten hetzelfde zijn? Als ook u een origineel tintjeaan uw woning wilt geven, waarom kiest u dan niet voor een ladekast of een chiffonier met ongelijksoortige laden? Als u van donkere kleuren houdt, zult u van ons Finca model houden. Als u van felle kleuren houdt, zult u onze ladekast Soleil prachtig vinden.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop