Wandlampen

Wandkandelaars zijn verlichting die aan de muur zijn bevestigd. Ze hebben het voordeel dat ze weinig plaats innemen en het licht mooi in een kamer verdelen. In sommige kamers, zoals de keuken, kunnen wandlampen worden gebruikt om meer licht binnen te brengen. In andere ruimten, zoals de woonkamer of de slaapkamer, zullen deze lichten een sfeer moeten scheppen die bevorderlijk is voor ontspanning.

Als u houdt van een eigentijdse en moderne stijl van inrichten, kies dan voor design wandlampen, gemaakt van innovatieve materialen en samengesteld uit originele vormen. Liefhebbers van vintage decoratie zullen de voorkeur geven aan meer authentieke wandarmaturen, die de designcode van hun favoriete decennia overnemen. Neem de tijd om uw armatuur te kiezen met onze gids.

In het oog springende wandkandelaars

Val voor onze wandkandelaars met opvallende slogans geïnspireerd op het iconische Amerikaanse diner. Voor een meer afwijkende decoratie, ontdek onze lichtgevende personages en motieven zoals een ananas, een hot dog, een hand die het vredesteken maakt. Ze brengen leven in uw muren en creëren een sfeer die tot goed humeur aanzet.

XXL wandlampen

U bent op zoek naar een meesterlijke lamp om uw muren aan te kleden en uw kamer te verlichten. Veelkleurig en chic, de grote Parecchi wandlamp bevat 12 lampenkappen in verschillende materialen en kleuren. Hij past achter uw moderne bank of in uw moderne eetkamer.

Verlicht een kamer met design armaturen

Je hebt een zwak voor design wandlampen om elke kamer in je huis te verlichten. Dewandlamp Soles is een echt lichtpaneel en zorgt voor een optimale verlichting waar u ze ook in uw huis plaatst. Bovendien kunt u het naar believen verplaatsen om het in de ingang, in uw woonkamer of zelfs in de keuken te zetten. Hierdoor zal uw huis er even modern als authentiek uitzien.

Vintage wandlampen voor een stijlvolle retro look

U bent een geboren nostalgicus en de retro-look in uw interieurontwerp inspireert u zelfs in de verlichting van uw huis. In dat geval zult u gemakkelijk onzevintage wandarmaturen kunnen overnemen, zoals deDisc wandarmatuur of deMariposa wandarmatuur. Zelfs overdag geven deze wandkandelaars uw huis een pittige uitstraling.

Wandlampen voor meer originaliteit

In ons assortiment verlichtingsproducten hebben wij een ruime keuze aanwandlampen die een meerwaarde aan uw huis kunnen geven. Tegenwoordig zijn wandlampen niet meer alleen een middel om een kamer te verlichten. Zij worden echte decoratieve hulpmiddelen, die in elke kamer van het huis meer gezelligheid en warmte brengen. Dit is het geval met deglamoureuze wandlamp Parecchi die wij u zonder aarzelen aanbieden. Veelkleurig en grillig, dit model integreert 12 verschillende lampenkappen in één enkel lichtgevend stuk. Halverwege moderniteit en vintage, met een licht vleugje natuur, zal deze wandlamp niet alleen uw interieur verlichten, maar zeker ook uw gasten verrassen.