Wandlampen

Muurkandelaars zijn lichten die zijn bevestigd aan de muren. Ze hebben het voordeel dat ze zeer weinig ruimte in beslag nemen en dat ze het licht aangenaam in een ruimte verspreiden. In sommige kamers, zoals de keuken, kunnen wandlampen worden gebruikt om meer licht te geven. In andere, zoals de woonkamer of slaapkamer, zal de rol van deze verlichting zijn om een ontspannen sfeer te creëren.

Als u houdt van de hedendaagse en moderne stijl van decoratie, kies dan voor design wandlampen, gemaakt van innovatieve materialen en samengesteld uit originele vormen. Liefhebbers van vintage decoratie zullen de voorkeur geven aan meer authentieke wandlampen, die de ontwerpcode van hun favoriete decennia weerspiegelen. Neem ook de tijd om uw wandlamp zorgvuldig te kiezen met onze gids.

Wandlampen om de aandacht te trekken

Laat u verleiden door onze wandlampen met in het oog springende slogans geïnspireerd op het iconische Amerikaanse "diner". Voor een meer ongebruikelijke decoratie, ontdek onze personages en lichtgevende motieven zoals een ananas, een hotdog, een hand die het Vrede-teken maakt. Ze brengen uw muren tot leven en creëren een sfeer die een goed humeur inspireert.

Wandlampen voor een chique sfeer

Bent u op zoek naar een effectieve en stijlvolle wandlamp? Wij hebben voor u armaturen geselecteerd die alle kenmerken van een kunstwerk hebben. De schijfwandlamp met zijn structuur van gepoedercoate stalen vierkanten in combinatie met gekleurde glazen cirkels maakt de decoratie van uw kamer compleet en verspreidt een aangenaam licht. Het model Golden Trumpet vindt zijn plaats in een retro interieur en is geschikt voor jazzliefhebbers.

XXL wandlampen

U bent op zoek naar een meesterlijke armatuur om uw muren te kleden en uw kamer te verlichten. Veelkleurig en chique, de grote Parecchi wandlamp integreert 20 slachtafvaldagen in stof op een 138 cm hoog en 148 cm lang frame. Het zit achter uw hedendaagse bank of in uw moderne eetkamer. Liefhebbers van unieke objecten kiezen voor het rode Scootermodel, meer dan een meter tien hoog, dat past in een kleurrijk en fantasierijk interieur.

Verlicht een ruimte met designwandlampen

Je hebt een zwak punt voor design wandlampen om elke kamer in je huis te verlichten. De wandlamp is een echt verlicht paneel en zorgt voor een optimale verlichting, waar u hem ook in uw huis plaatst. Bovendien kunt u het naar wens in de ingang, in uw woonkamer of zelfs in de keuken verplaatsen. Dit maakt uw huis even modern als authentiek.

Vintage wandlampen voor een retro klasse-look

U bent een nostalgisch geborene en de retro-look in uw interieurinrichting inspireert u zelfs in de verlichting van uw huis. In dit geval zult u onze vintage wandlampen zoals de wasserij Led wandlamp of de hotdog wandlamp gemakkelijk kunnen adopteren. De eerste om u te motiveren om de was te doen, zelfs laat in de avond, en de tweede om uw avonden in de keuken op te vrolijken en kleine gerechten voor uw gezin te bereiden. En zelfs overdag geven deze wandlampen een impuls aan uw interieur.

Wandlampen voor meer originaliteit

In ons assortiment verlichtingsproducten hebben we een ruime keuze aan wandlampen die een toegevoegde waarde kunnen hebben voor uw interieur. Wandlampen zijn tegenwoordig niet langer alleen maar gereedschap om een ruimte te verlichten. Het worden echte decoratieve instrumenten, die elke kamer in huis vriendelijker en warmer maken. Dit is het geval van de glamoureuze Parecchi Applique die wij u zonder aarzelen aanbieden. Veelkleurig en grillig tot in de perfectie, dit model integreert 12 verschillende dagcompensaties in één lichte ruimte. Halverwege tussen moderniteit en vintage, met een vleugje natuur, zal deze wandlamp niet alleen uw interieur opfleuren, maar zal uw gasten zeker verrassen.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop