Krukjes & Poefjes

Van alle stijlen, essentiële decoratieve objecten, vinden Kare design krukken hun plaats in hoeken, banken, zijn nuttig voor verrassende gasten en kunnen ook worden omgevormd tot een kleine bijzettafel. Te consumeren zonder matiging!

Design kruk

Bij Kare Click vindt u een ruime keuze aan design krukjes. Welk onderdeel u ook wilt uitrusten met een krukje, op onze website vindt u gemakkelijk een model dat bij u past. Wij bieden een breed scala aan lage krukken in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren. Kunststof krukken om uw kinderen te leren goed te zitten in de keuken of eetkamer, zonder gevaar of lichte krukken die een speciale sfeer in uw huis zullen brengen. Elke stijl heeft zijn eigen krukje en u vindt zeker het model dat bij uw persoonlijkheid past op onze website.

Moderne kruk

Elk interieurontwerp verdient een beetje originaliteit. Een kruk is zowel een functioneel als decoratief apparaat dat zeer populair is in moderne gebouwen. Van de meest sobere tot de meest gecompliceerde, de moderne kruk maakt altijd indruk met zijn soms ongebruikelijke vorm, zijn onevenredige kleuren en zijn uitzonderlijke design. Gemaakt van koper, verchroomd brons, hout of polypropyleen, kies uw krukje uit Kare Click's selectie van moderne krukken. Op onze website vindt u de ideale kruk om uw eettafel te versieren. U heeft ook de keuze tussen verschillende modellen modern getinte krukken of met barokke stoelen.

Industriële kruk

De industriële kruk is een vierpotige zitting zonder armleuning en rugleuning. Ideaal voor de inrichting van de verschillende kamers van uw huis, inclusief uw keuken, biedt deze kruk met zijn sobere en rustieke gelakte ijzerstijl optimaal comfort voor uw gasten. De zwart-witte zitting vergemakkelijkt het onderhoud van deze kruk aanzienlijk en maakt het mogelijk deze te combineren met een verscheidenheid aan kleuren. Als u op een zolder of in een vrij beperkt appartement woont, kan deze industriële kruk perfect zorgen voor zijn praktisch nut zonder uw dagelijkse taken te hinderen. Deze redelijk middelgrote kruk kan gemakkelijk in een hoek of onder een tafel worden opgeborgen.

Bont krukje

Praktisch, eenvoudig en tegelijkertijd stijlvol, neemt deze bontkruk precies de juiste plaats in voor incidenteel gebruik in uw huis. Dankzij het sobere ontwerp geeft deze kruk een vintage uitstraling aan uw kamer. Deze kruk is net zo licht als elke andere kruk van dezelfde stijl, maar zal zeer nuttig zijn voor uw dagelijks leven, vooral als u kinderen heeft. Zeer gemakkelijk op te bergen, hij glijdt eenvoudig onder de tafel en kan naar believen worden verplaatst voor uw feestelijke avonden. Wat kunt u nog meer vragen om een vleugje vriendelijkheid te brengen in een modern interieur? Deze bontkruk is een must voor zowel particulieren als professionals.

Gewatteerde poef

Omdat er vele manieren zijn om uw huis in te richten, is er altijd plaats voor een poef in uw woonkamer of woonkamer. De gepolsterde poef gaat verder dan de klassieke kussens, die vaak onopgemerkt blijven. Het heeft alle nodige troeven om zijn plaats te verdienen in een design en eigentijds interieur. U zult het heerlijk vinden om uw kamer te versieren met deze ronde gevulde poef. De sobere kleur (grijs) maakt het mogelijk om het aan te passen aan de rest van uw decoratieve meubels. Daarnaast is deze poef ook een praktisch opbergmiddel voor uw kleine spullen zoals boeken, tijdschriften, ruitjes, etc.

Gele poef

Ooit gedegradeerd tot de plaats van de eenvoudige voetsteun, neemt de poef nu een belangrijke plaats in de binnenhuisinrichting van moderne huizen in. Als je nog geen poef in je woonkamer hebt, is dit het perfecte moment om er een te kopen. Kiezen voor deze geel gevlochten poef van Kare Click is kiezen voor een barok design in uw woonkamer. Deze poef met zijn ietwat originele design is voor iedereen toegankelijk en is ook zeer gemakkelijk aan te passen met de rest van uw decoratieve meubels. Als u ook een grote fan bent van minimalistische decoratieve objecten, zal deze geel gevlochten poef er zeer discreet uitzien in een hoek van uw huis.

Grijze poef

Grijs is een zeer gemakkelijk te hanteren kleur. Het past perfect bij alle andere kleuren, van de helderste tot de donkerste kleuren. Nostalgische mensen uit de jaren '50 zullen deze grijze poef met kussens in een rond formaat, die onmiskenbaar doet denken aan de hoogte van zwart-wit in het interieur, zeker waarderen. Of u nu een voetensteun, een stoel, een zitje, een designvloerkussen of een bijzettafel nodig heeft, deze grijze poef zal ook een decoratief object op zich zijn in uw huis. Het is ook het ideale meubilair om een appartement of een minimalistisch huis in te richten. De zuiverheid en de rondheid van de lijnen van deze grijze kruk zullen een toegevoegde waarde hebben voor uw interieur.

Etnische poef

Ontdek op Kare Click, een uitzonderlijke collectie goedkope etnische poefs om uw interieur op een andere manier te decoreren. Deze etnische poef met zijn sobere kleuren, gekleed in een traditionele souk, past goed bij alle interieurstijlen. U kunt ervoor kiezen om te ontspannen na een dag hard werken, het als voetensteun te gebruiken of het te gebruiken als een echt decoratief object in uw huis. De ultra-comfortabele zitting zorgt ervoor dat u kunt genieten van elk moment van ontspanning met uw gezin of alleen.

Vintage poef

Breng hulde aan de retro stijl met deze bruine vintage poef van Kare Click. Kies ervoor om uw woonkamer te versieren met deze zeer gedurfde weergave van de klassieke poef door zijn zeer precieze rechthoekige formaat. Het rustieke uiterlijk doet geen afbreuk aan de flexibiliteit en de zachtheid van het product zal u in staat stellen het te gebruiken en te misbruiken volgens uw wensen. Deze vintage poef kan nog jaren meegaan voordat je er moe van wordt. Boontassen hebben de kunst om door de tijd te reizen zonder hun leuke en functionele aspect te verliezen.

Moderne poef

De poef is terug in de mode. Het is tijd om uw huis uit te rusten met een moderne poef die een vleugje originaliteit in elk van uw kamers zal brengen. In de kinderkamer van uw kinderkamer zal deze moderne Kare Click poef dienen als praktisch en leuk zitje als ze thuis vrienden ontvangen. In uw woonkamer zal het een uitzonderlijk decoratief effect hebben dat uw gasten niet onverschillig zal laten. Daarnaast is deze barokke designpoef ook een referentietoevoeging aan uw designmeubilair.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop