Bureaus

KARE kantoormeubilair is ontworpen voor maximale efficiëntie in uw werkruimte met behoud van een onmiskenbare decoratieve toets. Het kantoor is een must voor iedereen die thuis werkt, maar ook om te ontspannen op uw computer. Een ontwerpbureau is de oplossing om zich comfortabel te voelen en een decoratie naar uw smaak te hebben. Bent u op zoek naar een kantoormeubel, een console of een secretaresse om uw persoonlijke en professionele spullen op te bergen? Wilt u het in moderne, eigentijdse, industriële, Scandinavische of vintage stijl, in hout of glas, met een grote lade of samengesteld uit een opbergdoos? Bij Kare hebben we de juiste hulpmeubelen voor uw kantoor.

Vintage bureau

Omdat we willen dat u zich achter uw bureau eenbeatnik-schrijver voelt, of een secretaresse uit de jaren zeventig, maken we bij Kare meubels die u terug in de tijd brengen. Zo kun je ontsnappen aan het alledaagse, elke keer als je gaat zitten. Heeft u een zwak voor de charme van vintage lijnen en materialen? Dan zult u zeker vallen voor ons Attento houten bureau.

Scandinavisch bureau

Het Scandinavische bureau is de laatste jaren een must-have geworden, en duikt voortdurend op in decoratiebladen. Het Scandinavische bureau is strak en minimalistisch en brengt een frisse toets in uw kamer. Bij Kare maken we veel Scandinavische bureaus met de nieuwste design- en kleurtrends. Ons Capri bureau, bijvoorbeeld, neemt de schuine poten en het lichte hout van de Scandinavische stijl en voegt er een vleugje plezier aan toe met de contrasterende lades.

Ontwerpbureau

Is het belangrijk voor u om uw huis uit te rusten met ongewone meubels? Goed nieuws, bij Kare doen we niet zoals de anderen! In onze catalogus van design bureaus vindt u er zeker een die als een kunstwerk in uw kamer zal opvallen.

Industrieel bureau

Houdt u van klinknagels, metaal/hout mix en ruwe lijnen? Fans van de industriële stijl weten dat ze hun geluk zullen vinden in het X Factory model. Voor ons is het creëren van meubelen uit materialen die gewoonlijk in de industrie worden gebruikt, een onuitputtelijke bron van inspiratie. Dankzij onze getalenteerde ontwerpers, zal uw kantoor eruit zien als een werkplaats.

Modern kantoor

Wilt u dat uw kantoor zowel comfortabel als stijlvol is? Vindt u dat de mooiste lijnen de eenvoudigste zijn en houdt u van eenvoud? Wij denken dat u onze moderne bureaus geweldig zult vinden. Ons Polar-bureau met glazen bovenbladen en verchroomde schragen is al jaren een van onze sterproducten.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop