Bureaus

KARE kantoormeubilair is ontworpen voor maximale efficiëntie in uw werkruimte met behoud van een onmiskenbare decoratieve toets. Het kantoor is een must voor iedereen die thuis werkt, maar ook om te ontspannen op uw computer. Een ontwerpbureau is de oplossing om zich comfortabel te voelen en een decoratie naar uw smaak te hebben. Bent u op zoek naar een kantoormeubel, een console of een secretaresse om uw persoonlijke en professionele spullen op te bergen? Wilt u het in moderne, eigentijdse, industriële, Scandinavische of vintage stijl, in hout of glas, met een grote lade of samengesteld uit een opbergdoos? Bij Kare hebben we de juiste hulpmeubelen voor uw kantoor.

Vintage bureau

Omdat we willen dat je jezelf ziet als een schrijver uit de beatnik-tijd, of een secretaresse uit de jaren zeventig in je kantoor, creëren we bij Kare meubels die je terug in de tijd brengen. Op deze manier kunt u ontsnappen aan het dagelijks leven, elke keer als u er zich in vestigt. Heeft u een zwak voor de charme van vintage lijnen en materialen? Dan zult u ongetwijfeld smelten voor ons Grannys Kitchen kantoor.


Scandinavisch kantoor

Het Scandinavische kantoor is de laatste jaren een must geworden en verschijnt voortdurend in decoratiebladen. Schoon en minimalistisch, het brengt een vleugje frisheid in uw kamer. Bij Kare creëren we veel Scandinavische kantoormodellen met lijnen en kleuren die vooroplopen in de laatste decoratietrends. Ons Capri-bureau, bijvoorbeeld, heeft schuine poten en licht hout in Scandinavische stijl, maar voegt een vleugje waanzin toe met zijn niet op elkaar afgestemde laden.


Ontwerpbureau

Het belangrijkste voor u is om uw huis uit te rusten met meubels die ongewoon zijn? Goed nieuws, bij Kare doen we niets zoals de anderen! In onze catalogus van designbureaus vindt u ongetwijfeld het bureau dat als een kunstwerk in uw kamer zal kunnen staan. Een van onze beste voorbeelden is ons Janus-model, dat in één enkel bureau de rechte lijnen van de hedendaagse stijl en de barokke vormgeving combineert.


Industrieel kantoor

Hou je van klinknagels, metaal/houtmix en ruwe lijnen? Liefhebbers van industriële stijl weten dat ze hun geluk kunnen vinden in het X Factory model. Voor ons is het maken van meubels van materialen die meestal gebruikt worden door industriële sectoren een eindeloze bron van inspiratie. Dankzij onze getalenteerde ontwerpers ziet uw kantoor eruit als een werkplaats.


Modern kantoor

Wilt u dat uw kantoor zowel comfortabel als elegant is? De mooiste lijnen zijn voor u de eenvoudigste en u houdt van eenvoud? Zonder aarzeling denken wij dat u onze moderne kantoren geweldig zult vinden. Ons Polar kantoor met zijn glazen leggers en verchroomde schragen is al jaren een van onze topproducten.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop