Bureaus

KARE kantoormeubilair is ontworpen voor maximale efficiëntie in uw werkruimte, met behoud van een onnavolgbare decoratieve touch. Het kantoor is de place to be voor iedereen die thuis werkt, maar ook om te ontspannen achter de computer. Een design bureau is de oplossing om u comfortabel te voelen en een inrichting naar uw smaak te hebben. Bent u op zoek naar een kantoormeubel, een console of een secretaire om uw persoonlijke en professionele zaken in op te bergen? Wilt u een moderne, eigentijdse, industriële, Scandinavische of vintage stijl, in hout of glas, met een grote lade of met een opbergdoos? Bij Kare hebben we het juiste meubel voor uw kantoor.

Vintage bureau

Omdat we willen dat u zich aan uw bureau voelt als eenbeatnik-schrijver of een secretaresse uit de jaren zeventig, maken we bij Kare meubels die u terug in de tijd brengen. Zo kun je ontsnappen aan het leven van alledag, elke keer als je gaat zitten. Heeft u een zwak voor de charme van vintage lijnen en materialen? Dan zult u zeker vallen voor ons Attento houten bureau.

Scandinavisch bureau

Het Scandinavische bureau is de laatste jaren een must-have geworden, en duikt voortdurend op in decoratiebladen. Het Scandinavische bureau is strak en minimalistisch en brengt een frisse toets in uw kamer. Bij Kare maken we veel Scandinavische bureaus met de nieuwste design- en kleurtrends. Ons Capri bureau, bijvoorbeeld, neemt de schuine poten en het lichte hout van de Scandinavische stijl en voegt er een vleugje plezier aan toe met de contrasterende lades.

Ontwerpbureau

Is het belangrijk voor u om uw huis uit te rusten met ongewone meubels? Goed nieuws, bij Kare doen we niet zoals de anderen! In onze catalogus van design bureaus vindt u er zeker een die als een kunstwerk in uw kamer zal opvallen.

Industrieel bureau

Houdt u van klinknagels, metaal/hout mix en ruwe lijnen? Fans van de industriële stijl weten dat ze hun geluk zullen vinden in het X Factory model. Voor ons is het creëren van meubelen uit materialen die gewoonlijk in de industrie worden gebruikt, een onuitputtelijke bron van inspiratie. Dankzij onze getalenteerde ontwerpers, zal uw kantoor eruit zien als een werkplaats.

Modern kantoor

Wilt u dat uw kantoor zowel comfortabel als stijlvol is? Vindt u dat de mooiste lijnen de eenvoudigste zijn en houdt u van eenvoud? Wij denken dat u onze moderne bureaus geweldig zult vinden. Ons Polar-bureau met glazen bovenbladen en verchroomde schragen is al jaren een van onze sterproducten.