Kapstokken

Ontdek vele originele en functionele kleerhangers van het decoratiemerk Kare Design. Deze kleerhangers met hun eigentijdse design zijn een echt decoratief element, u zult noodzakelijkerwijs degene vinden die u bevalt!

Garderobedekking, wandfiets garderobedekking

Omdat we weten dat uw passie voor fietsen in uw interieur moet worden benadrukt, bieden we deze fiets wandkapstok met een zeer stijlvolle uitstraling. Fietsliefhebbers, kampioenschapslopers of eenvoudige amateurs, dit model wandkapstok, volledig van metaal, brengt een vleugje originaliteit in uw interieur. Gelegen in de gang, bij de ingang van uw huis of achter uw slaapkamerdeur, zijn deze vijf haken zowel esthetisch als praktisch. Elke kapstok kan ongeveer 1,6 kg aan jassen, jassen, kappen en hoeden dragen.

Schachthanger

U nodigt de natuur graag uit in uw huis, maar dan in een iets meer innovatieve versie? Deze kapstok die een boom imiteert, past perfect bij u. Volledig gemaakt van roestvrij staal, heeft het takken als een echte boom, waarop u uw spullen kunt plaatsen die eruit zullen zien als gebladerte. Zodra uw boom voldoende bladeren aan de takken heeft, krijgt u een mooie, bossige boom die zeer discreet in een hoekje van uw huis blijft staan. Ook zonder jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen brengt deze zilverkleurige kapstok een modern tintje aan uw huis.

Vintage kapstok

Omdat u, zoals de meeste mensen, dat vintage instinct heeft dat u bijblijft, hebben wij de beste modellen vintage kapstokken voor u geselecteerd. Vintage slogan muurhangers die verwijzen naar oude herinneringen aan oude bars, clubs en restaurants. Hangend aan de ingang van uw huis of kantoor, zal deze vintage kapstok zeker een verleidelijke glimlach van uw bezoekers stelen. Minimalistisch maar praktisch, ze zullen vrijwillig jassen, sjaals, mutsen en hoeden verwelkomen. Daarnaast bent u vrij om de slogan te kiezen die het beste bij uw levensstijl past.

Houten kapstok

Zowel rustiek als modern, hout heeft de bijzonderheid dat het warmte in het interieur van het huis brengt. Voor een nog warmere inrichting kiest u deze houten wandkapstok die de vorm van een peddel imiteert. Terwijl sommigen u de titel van voormalig peddelaar zullen toeschrijven, zullen anderen u zeker meenemen voor een gepassioneerde roeier. Maar uiteindelijk heeft u uw interieur een vintage en avontuurlijke uitstraling gegeven. Beter dan een eenvoudig sieraccessoire, zal deze houten kapstok ook uw huis kleden met jassen van verschillende kleuren die je kunt hangen op het.

Industriële kapstok

Deze industriële kapstok, volledig gemaakt van gegalvaniseerd ijzer, brengt een vleugje innovatie in uw interieur. Modern en met een vleugje verleden kan deze industriële kapstok gemakkelijk aan de muur worden gehangen om elke kamer anders te kleden. De neutrale kleur en het sobere uiterlijk maken het mogelijk om het aan te passen aan alle soorten interieurdecoratie. Praktischer dan de klassieke kapstok, is dit model al uitgerust met hangers, waardoor het veel gemakkelijker is om kleding van elke maat en vorm op te hangen.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop