Kapstokken

Ontdek vele originele en functionele kleerhangers van het decoratiemerk Kare Design. Deze kleerhangers met hun eigentijdse design zijn een echt decoratief element, u zult noodzakelijkerwijs degene vinden die u bevalt!

Wand gemonteerde fiets kapstok

Omdat wij weten dat uw passie voor fietsen weerspiegeld moet worden in uw interieurinrichting, bieden wij u deze stijlvolle fietswandkapstok aan. Of u nu een wielerliefhebber, een kampioenschapsrenner of gewoon een hobbyist bent, deze wandkapstok die volledig van metaal is gemaakt, zal een vleugje originaliteit in uw huis brengen. Geplaatst in de gang, bij de ingang van uw huis of achter de deur van uw slaapkamer, zijn deze vijf kapstokhaken zowel esthetisch als praktisch. Elke kapstok kan ongeveer 1,6 kg aan jassen, jacks, capuchons en hoeden dragen.

Boom kapstok

Nodigt u graag de natuur uit in uw huis, maar dan in een iets vernieuwender versie? Deze boom kapstok is perfect voor jou. Hij is volledig gemaakt van roestvrij staal en heeft takken als een echte boom, waarop u uw bezittingen kunt plaatsen, die er dan als gebladerte uitzien. Zodra uw boom voldoende bladeren aan zijn takken heeft, hebt u een mooie, bossige boom die heel discreet in een hoek van uw huis blijft staan. Zelfs zonder jassen, tassen en andere persoonlijke bezittingen zal deze zilverkleurige boomkapstok een moderne toets aan uw huis geven.

Vintage kapstok

Omdat jij, net als de meesten, dat vintage instinct hebt dat in je leeft, hebben wij de beste vintage kapstokontwerpen voor je geselecteerd. Vintage slogan wandkapstokken die verwijzen naar oude herinneringen aan oude bars, clubs en restaurants. Hangend bij de ingang van uw huis of kantoor zal deze vintage kapstok zeker een geamuseerde glimlach stelen van uw bezoekers. Minimalistisch en toch praktisch, ze houden graag jassen, sjaals, capuchons en mutsen vast. Bovendien bent u vrij om de slogan te kiezen die het best bij uw levensstijl past.

Houten kapstok

Zowel rustiek als modern, heeft hout het vermogen om warmte te brengen in het interieur van het huis. Voor een nog warmer decor kiest u voor deze houten wandkapstok die de vorm van een peddel nabootst. Sommigen zullen u een oude peddelaar noemen, anderen zullen u zeker een roeiliefhebber vinden. Maar uiteindelijk zult u uw huis een vintage en avontuurlijke uitstraling hebben gegeven. Deze houten kapstok is niet alleen een decoratief accessoire, maar zal ook uw huis opfleuren met de verschillende kleuren jassen die u eraan ophangt.

Industriële kapstok

Deze industriële kapstok is volledig gemaakt van gegalvaniseerd ijzer en brengt een vleugje innovatie in uw huis. Modern maar ook met een vleugje verleden, kan deze industriële kapstok gemakkelijk aan de muur worden gehangen om elke kamer op te sieren. De neutrale kleur en het sobere aspect maken het mogelijk het product aan te passen aan alle soorten interieurdecoratie.