Dressoirs

Het buffet is het meubelstuk in uw eetkamer dat opvalt door zijn imposante afmetingen en grote opslagcapaciteit. Bekend om zijn verschillende vormen en variaties (snaar, commode, commode, commode, ladenkast, console, porseleinen kast....) die het tot een even majestueus als veelzijdig meubelstuk maken, is het buffet een van de belangrijkste elementen van het huis en uw interieur, vooral met de hoogwaardige Kare Design meubelen. Het buffet, dat gewaardeerd wordt om zijn functionaliteiten, moet nu overwinnen door zijn design en esthetiek. Het buffet van uw dromen vindt u noodzakelijkerwijs terug in onze selectie van klassieke, industriële, rustieke, moderne, moderne, hedendaagse, vintage, barokke, etnische stijlen.

Barok dressoir

De barok, synoniem van uitbundigheid, originaliteit en artistieke creativiteit, is een tijdloze stijl in decoratie. Om uw woonkamer een excentrieke en toch elegante toets te geven, gaat er niets boven meubelen met de rondingen en details die zo eigen zijn aan deze unieke stijl.

Modern dressoir

Voor u draait het inrichten om subtiele lijnen en verfijnde materialen? Als u op zoek bent naar een meubelstuk dat een vleugje elegantie in uw woonkamer brengt, kunt u er zeker van zijn dat wij bij Kare precies hebben wat u nodig hebt. Onze Lava buffetkastdressoir, met zijn reliëffront geïnspireerd op vulkanische rotsen, is een concentraat van goede smaak. Het Moonscape dressoir is gemaakt van spiegel, een materiaal dat een geraffineerde sfeer creëert, met een oppervlak dat bewerkt is om marmer te imiteren.

Etnische buffetkast

Etnische decoratie maakt uw huis levendig en gastvrij. Als u van de exotische sferen van de decoratiebladen houdt, zult u zeker weg zijn van de etnische meubels die in Kare worden gemaakt! Ons Coachella buffetdressoir, bijvoorbeeld, combineert natuurlijke materialen zoals mangohout en katoen om een totaal uniek meubelstuk te creëren.

Rustieke buffetkast

Houdt u van ruw hout, dierenhuiden en een cottage-sfeer? Ongetwijfeld zullen onze rustieke dressoirs uw aandacht trekken! Met alle codes van het verre westen, ons geweldige Rodeo buffet buffet zal uw gasten zeker niet onverschillig laten. Gemaakt van mangohout en authentieke koeienhuiden, is elk model van dit buffet perfect uniek.

Vintage dressoir

Als je een zwak hebt voor vintage meubels, dan zijn we voor elkaar gemaakt. Bij Kare houden we ervan om de lijnen, materialen en kleuren van de mode uit het verleden te actualiseren. Bent u op zoek naar een dressoir dat deelegantie van vintage meubelen in uw woonkamer kan brengen? Toen onze Huckster is voor jou! SDe opbergmeubelen zijn geplaatst achter glazen ruiten die op een verouderde stalen structuur zijn bevestigd, allemaal geïnspireerd op de vitrines.

Boheemse buffetkast

Denkt u dat de perfecte inrichting bestaat uit verouderde meubels, antieke spiegels, witte lakens en wilde bloemen? Geen twijfel mogelijk, je bent verslaafd aan de romantiek van de bohemien inrichting! Goed nieuws, we hebben precies het buffet voor je. Inderdaad, ons Bazar buffet is speciaal ontworpen voor dromers en liefhebbers van zachtheid. Met zijn kleurrijke voorkant, zal het u in een oogwenk verleiden.

Houten dressoir

U wilt een nieuw dressoir kopen en u wilt absoluut dat het van hout is? U hebt gelijk, dit edele materiaal zal een authentieke en elegante toets aan uw inrichting geven. Welke houtsoort u ook verkiest, wij hebben precies wat u zoekt. Onze mooie Exoticadressoir, bijvoorbeeld, is uitsluitend gemaakt van mangohout.. Tot slot, onze sublieme Brooklyn Walnut dressoir dressoir is een ware ode aan de schoonheid van exotisch Sheeshamhout met een walnoten afwerking.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop