Dressoirs

De buffetkast is het meubelstuk in uw eetkamer dat opvalt door zijn imposante afmetingen en zijn grote opslagcapaciteit. Bekend om zijn verschillende vormen en variaties (dressoir, buffetkast, ladekast, console, servieskast...) die het tot een majestueus en veelzijdig meubelstuk maken. Het dressoir is een van de sleutelstukken van uw huis en uw interieurdecoratie, vooral met de topmeubelen van Kare Design. Gewaardeerd om zijn functionaliteit, moet het dressoir nu veroveren door zijn design en esthetiek . U vindt ongetwijfeld het dressoir van uw dromen in onze selectie van klassieke, industriële, rustieke, moderne, hedendaagse, vintage, barokke en etnische stijlen.

Barok dressoir

De barok, synoniem van uitbundigheid, originaliteit en artistieke creativiteit, is een tijdloze stijl in decoratie. Om uw woonkamer een excentrieke en toch elegante toets te geven, gaat er niets boven meubelen met de rondingen en details die zo eigen zijn aan deze unieke stijl.

Modern dressoir

Voor u draait het inrichten om subtiele lijnen en verfijnde materialen? Als u op zoek bent naar een meubelstuk dat een vleugje elegantie in uw woonkamer brengt, kunt u er zeker van zijn dat wij bij Kare precies hebben wat u nodig hebt. Ons Nova dressoir, met zijn witte kleur, minimalistische lijnen en verzonken handgrepen is een concentraat van goede smaak en elegantie. Het Moonscape dressoir daarentegen is gemaakt van spiegel, een materiaal dat een geraffineerde sfeer creëert, waarvan het oppervlak bewerkt is om marmer te imiteren.

Etnische buffetkast

Etnische decoratie maakt uw huis levendig en gastvrij. Als u van de exotische sferen van de decoratiebladen houdt, zult u zeker weg zijn van de etnische meubels die in Kare worden gemaakt! Onze Shanti dressoir, bijvoorbeeld, met zijn mangohouten front in reliëf , geïnspireerd door oude Aziatische beschavingen.

Rustieke buffetkast

Houdt u van ruw hout, dierenhuiden en een cottage-sfeer? Ongetwijfeld zullen onze rustieke dressoir uw aandacht trekken! Met alle codes van het verre westen, ons geweldige Rodeo dressoir buffet zal uw gasten zeker niet onverschillig laten. Gemaakt van mangohout en authentieke koeienhuiden, is elk model van dit buffet perfect uniek.

Vintage dressoir

Als je een zwak hebt voor vintage meubels, dan zijn we voor elkaar gemaakt. Bij Kare houden we ervan om de lijnen, materialen en kleuren van de mode uit het verleden te actualiseren. Bent u op zoek naar een dressoir dat deelegantie van vintage meubelen in uw woonkamer kan brengen? Toen onze Afra is voor jou gemaakt!

Boheemse buffetkast

Voor u bestaat de perfecte decoratie uit verouderde meubels, antieke spiegels, witte lakens en wilde bloemen? Ongetwijfeld bent u verslaafd aan de romantiek van bohemian decoratie! Goed nieuws, we hebben precies het buffet voor je. Inderdaad, ons Bazar dressoir is speciaal ontworpen voor dromers en liefhebbers van zachtheid. Met zijn kleurrijke voorkant, zal het u in een oogwenk verleiden.

Houten dressoir

U wilt een nieuw dressoir kopen en u wilt absoluut dat het van hout is? U hebt gelijk, dit edele materiaal zal een authentieke en elegante toets aan uw inrichting geven. Welke houtsoort u ook verkiest, wij hebben precies wat u zoekt. Onze mooie Grooves dressoir, bijvoorbeeld, is uitsluitend gemaakt van mangohout.. Tot slot, onze sublieme Brooklyn Walnut dressoir is een ware ode aan de schoonheid van exotisch Sheeshamhout met een walnoten afwerking.