Vloerkleden

Of u nu uw oude parketvloer wilt verbeteren of uw betonnen vloer wilt aankleden, tapijt is uw bondgenoot om een warme sfeer te creëren. Met lang- of kortharige, gekleurde of eentonige, rechthoekige of ronde tapijten maken we originele tapijten voor alle universums: koeienhuid voor natuurliefhebbers, lappendekencollage voor liefhebbers van popkleuren en bedrukt in arabesken voor liefhebbers van exotisme.

Designer tapijten

Een design tapijt heeft een speciale plaats in een hedendaags interieur. Het geeft stijl en karakter aan een flat of huis. Door te kiezen voor een designtapijt kunt u de schoonheid en waarde van een specifiek decoratief element benadrukken of de esthetiek van een sobere en minimalistische kamer versterken en energie geven. Kare biedt u een breed scala van design tapijten naar ieders smaak. In ons ruime assortiment tapijten vindt u zeker een model dat past in uw woonkamer, uw eetkamer, uw slaapkamer of zelfs uw kantoor.

Veelkleurige tapijten

Omdat wij weten dat u graag vreugde en geluk in uw huis brengt, hebben wij gekozen voor deze veelkleurig tapijte tapijt van Kare. Dit tapijt, ideaal om een zacht interieur zonder kleuren op te fleuren, zal uw woonkamer verbazen en vitaliseren dankzij zijn mozaïek van felle kleuren die het hele gezin zullen bekoren. Met dit regenboogkleurige tapijt wordt een sombere dag snel licht.

Eigentijds tapijt

Het tapijt in hedendaagse stijl is populair bij alle binnenhuisarchitecten. Een modern tapijt brengt niet alleen een gevoel van huiselijkheid in elke kamer die het bedekt, maar kan ook een interieur verfraaien, of het nu strak of trendy is. Het is een siervoorwerp op zich, dat voor het eerst het daglicht zag in het Engeland van de 19e eeuw. Tegenwoordig kiezen veel luxewoningen voor dit handgemaakte tapijt als afwisseling van de klassieke en traditionele tapijten. Met dit nieuwe type tapijt kunt u uw binnenhuisinrichting op een tijdloze manier personaliseren. Of het nu gaat om effen of gedessineerde tapijten, van wol, van polypropyleen... het zijn robuuste en resistente tapijten, gemakkelijk te onderhouden.

Vierkante tapijten

Speelt u graag met patronen en geometrische vormen in uw interieurinrichting? Varieer met vormen en kies voor originaliteit met onze selectie van vierkante tapijten voor uw inkomhal, woonkamer of eetkamer. Dit tapijtmodel is echt buitengewoon en brengt een vleugje uitzonderlijkheid in uw binnenhuisinrichting. Met zijn identieke afmetingen aan elke zijde, laat het vierkante tapijt toe een specifiek element in de verf te zetten door niet alleen de dissymmetrie of het ongestructureerde aspect van een ruimte te doorbreken, maar ook door de centrale punten te accentueren.

Tapijt van dierenhuid

Als u op zoek bent naar een modern en stijlvol tapijtontwerp, dan is dit bruin koeienhuid tapijt is voor jou. Met zijn donkere kleur kunt u uw interieur een klassieke en elegante toets geven. Bovendien heeft bruin het voordeel dat het gemakkelijk te combineren is met hout, maar het past ook bij alle andere stijlen van meubilair, smeedijzer of glas. Met dit tapijt van dierenhuid wordt uw interieur vergroot. De andere uitstekende eigenschap van dit tapijt is dat het zeer gemakkelijk te onderhouden is. Om kruimels en stof te verwijderen is een stofzuiger of een zachte borstel voldoende. Bovendien zal de zachtheid van dit tapijt ervoor zorgen dat u er met blote voeten op zou willen lopen.

Origineel tapijt

De originaliteit van een interieurontwerp komt tot uiting in de keuze van belangrijke details. Het tapijt speelt een praktische en esthetische rol in uw interieur. Het creëert een goed gedefinieerde leefruimte. Als hij onder een salontafel wordt geplaatst, is hij een decoratief element op zich. Om originaliteit te brengen in een zacht interieur, kunt u kiezen voor een origineel tapijt van Kare. Van wat de geschiedenis ons vertelt over het klassieke tapijt, behoudt het tapijt van vandaag de essentie door een vleugje originaliteit toe te voegen die tot uiting komt in verschillende patronen, ontwerpen en vormen. Van vloerkleden gemaakt van natuurlijke vezels tot vloerkleden gemaakt van plantaardige vezels en niet te vergeten vloerkleden gemaakt van synthetische vezels, er is zeker een vloerkleed voor u gemaakt bij Kare.

Vintage tapijten

Vintage decoratie is een moderne stijl, geactualiseerd, maar toch nostalgisch, waarmee u uw huis op een design manier kunt aankleden, met klasse, glamour, chic en originaliteit. Je moet absoluut dit poederroze tapijt Kelim Ornamenthebben door Kare. Dit moderne tapijt onderscheidt zich door zijn specifieke kenmerken, zijn nude kleur die in alle interieurstijlen past en zijn elegante en geraffineerde kant die het een verouderde en klassieke uitstraling geeft. Dit tapijtmodel, gemaakt van katoen en polyester, zal liefhebbers van de retrolook die tot uiting komt in de vervaagde kleuren en patronen, bekoren. Bent u op zoek naar het perfecte tapijt dat een verschil zal maken in uw huis? Kare Design is de winkel die u meubels en decoratieaccessoires biedt die u nergens anders vindt, unieke stukken die uw interieur zeker zullen opfleuren.