Vloerkleden

Of u nu uw oude parketvloer wilt verbeteren of uw betonnen vloer wilt aankleden, tapijt is uw bondgenoot om een warme sfeer te creëren. Met lang- of kortharige, gekleurde of eentonige, rechthoekige of ronde tapijten maken we originele tapijten voor alle universums: koeienhuid voor natuurliefhebbers, lappendekencollage voor liefhebbers van popkleuren en bedrukt in arabesken voor liefhebbers van exotisme.

Design tapijt

Een designtapijt heeft een bijzondere plaats in een eigentijds interieur. Het geeft stijl en karakter aan een appartement of huis. Door te kiezen voor een designtapijt kunt u de schoonheid en de waarde van een specifiek decoratief element benadrukken of de esthetiek van een ruimte met een sobere en minimalistische decoratie versterken en revitaliseren. Kare biedt u een ruime keuze aan designtapijten om alle verlangens te bevredigen. U vindt zeker een model dat past bij uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of zelfs uw kantoor, tussen onze grote verscheidenheid aan tapijten.

Veelkleurig tapijt

Omdat we weten dat u graag vreugde en geluk in uw huis brengt, hebben we voor u dit gekozen. veelkleurig tapijt Batic Power van Kare. Dit tapijt is ideaal om een zacht, kleurloos interieur op te fleuren en zal uw woonkamer verbazen en vitaliteit brengen dankzij het mozaïek van felle kleuren dat het hele gezin zal bekoren. Met dit regenboogkleurige tapijt kan een sombere dag snel helder worden.

Hedendaags tapijt

Hedendaagse stijl tapijten zijn populair bij alle interieurontwerpers. Een modern tapijt brengt niet alleen gezelligheid in elk van de kamers die het bedekt, maar kan ook het interieur verfijnd of trendy maken. Het is een op zichzelf staand decoratief object dat in de 19e eeuw in Engeland zijn eerste uren van glorie zag ontstaan. Tegenwoordig kiezen veel luxewoningen voor deze ambachtelijke productie om over te stappen van klassieke en traditionele tapijten. Met dit nieuwe type tapijt kunt u uw interieur op een tijdloze manier personaliseren. Het is een zekere waarde, of het nu gaat om een effen, patroon, in wol, in polypropyleen.... Ze zijn robuust en resistent, gemakkelijk schoon te maken.

Vierkant tapijt

Speel je graag met geometrische patronen en vormen in je interieur? Varieer de vormen en kies voor originaliteit met onze selectie van vierkant tapijt voor uw inkomhal, woonkamer of eetkamer. Dit model tapijt is echt ongewoon om een uitzonderlijke toets te geven aan uw interieurontwerp. Het vierkante tapijt met zijn identieke afmetingen aan beide zijden maakt het mogelijk om een specifiek element te versterken door niet alleen te breken met de asymmetrie of de structuur van een ruimte, maar ook door de zwaartepunten te accentueren.

Dierlijke huiden tapijt

Omdat we weten dat u een grote fan bent van dierenhuiden, hebben we dit Square Leopard tapijt voor u geselecteerd. Uniek in zijn soort, dit tapijt is ontworpen en gemaakt door een beroemde ontwerper. Als u op zoek bent naar een modern en stijlvol tapijtmodel, dan is deze bruin rundleder tapijt is voor jou. De donkere kleur stelt u in staat om uw design interieur te verfraaien met een vleugje klassieke en elegante soberheid. Bovendien heeft bruin het voordeel dat het gemakkelijk te combineren is met hout, maar het kan ook gebruikt worden met alle andere stijlen van meubilair, in smeedijzer of glas. Met dit tapijt van dierenhuid wordt uw interieur vergroot. De andere uitzonderlijke kwaliteit van dit tapijt is dat het zeer gemakkelijk te onderhouden is. Om kruimels en stof te verwijderen, is een stofzuiger of zachte borstel voldoende. Bovendien zal de zachtheid van deze mat ervoor zorgen dat u er op blote voeten op wilt lopen.

Origineel tapijt

De originaliteit van een interieurinrichting blijkt uit de keuze van belangrijke details. Tapijt speelt een praktische en esthetische rol in uw huis. Het creëert een goed gedefinieerde leefruimte. Geplaatst mogelijk onder een salontafel, is het een decoratief element op zich in een kamer. Om originaliteit te brengen aan een zacht interieur, kunt u kiezen voor een oorspronkelijk tapijt van Kare's. Van wat de geschiedenis ons over het klassieke tapijt vertelt, behoudt het huidige tapijt het essentiële door een vleugje originaliteit toe te voegen dat tot uiting komt in verschillende patronen, ontwerpen en vormen. Van natuurvezeltapijten tot plantaardige vezelmodellen, om nog maar te zwijgen van synthetische vezels: bij Kare wordt er zeker een tapijt voor u gemaakt.

Vintage tapijt

Een vintage decoratie bestaat uit een moderne, vernieuwde, maar nostalgische stijl, waarmee u uw interieur kunt kleden in een designstijl, met klasse, glamour, chic en originaliteit. Je hebt dit absoluut nodig Kelim Ornament poederroze tapijt met Kelim Ornament van Kare. Dit moderne tapijt onderscheidt zich door zijn specifieke eigenschappen, zijn nude kleur die past in alle interieurstijlen en zijn elegante en verfijnde look die het een oude en klassieke uitstraling geeft. Gemaakt van katoen en polyester, zal dit tapijtmodel de liefhebbers van de retro-look, die wordt weerspiegeld in de vervaagde kleuren en patronen, in vervoering brengen. Bent u op zoek naar het ideale tapijt dat het verschil maakt in uw huis? Kare Design is de winkel die u voorziet van meubels en decoratieve accessoires die u nergens anders vindt, unieke stukken die uw interieur zeker zullen verrijken.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop