Opbergers

Ontdek de talrijke opbergdozen, manden en design juwelendozen van Kare, echte functionele decoratie-objecten. Met hun geraffineerde en eigentijdse look passen de objectdozen of juwelendozen perfect in uw interieur, met stijl en design.

Kent u de Engelse uitdrukking "Think outside the box", wat betekent anders denken, creatief zijn, zich losmaken van conventies? Bij Kare passen we precies dit principe toe om u objectdozen, opbergdozen en sieradendozen aan te bieden. Wij zijn van mening dat opbergdozen niet alleen een functioneel uiterlijk hebben, maar ook een esthetische functie. Ze moeten perfect passen bij uw interieurontwerp, het vervolledigen en het een extra, nette en creatieve decoratieve toets geven, net dat beetje extra dat het verschil zal maken om uw interieur te vervolledigen.

Originele juwelenkisten

Bewaar uw juwelen in een kostbare designdoos, met een nette, trendy uitstraling, zowel discreet als flashy afhankelijk van het model. In porselein, aardewerk, glas of polyresin, bieden wij u een ruime keuze aan juwelenkistjes naar uw smaak. U kunt al uw sieraden (armbanden, kettingen, ringen, hangers, hangers, oorbellen...) niet alleen opbergen, maar ook op een meubelstuk zoals een kaptafel, nachtkastje, bureau, dressoir of buffet om uw kamer perfect te kunnen inrichten, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, keuken of badkamer.

Of u nu op zoek bent naar een juwelenkist om uw juwelen in uw kamer op te bergen, of een model voor uw zakenreizen of wanneer u onderweg bent, Kare biedt u een veelheid aan juwelenkisten aan, variërend van de meest discrete tot de meest luxueuze. We hebben zelfs boxen die aangepast zijn aan de herenkleding, ideaal voor het opbergen van uw horloges, toiletaccessoires, ...

100% stijlvolle en verfijnde opbergdozen

Bent u op zoek naar opbergdozen die stijl hebben om uw interieur te verfraaien? Bij Kare bieden we u ook een rijke collectie van ultra-ontworpen en verfijnde opbergdozen of manden om u te beschermen tegen de verschillende nutteloze en lelijke snuisterijen die rond een huis hangen, zoals tissues, linnengoed, kleren, voedselproducten (thee, koffiebonen, kruidenpotten...), sleutels, papier, enveloppen.... maar u kunt deze dozen ook gebruiken als vaas om mooie bloemen in te bewaren. Naast hun functionele karakter zijn onze dozen ook en vooral esthetisch van aard. U kunt ze kiezen op basis van:

  • hun uitvoeringen Etnisch, Oosters, Eigentijds, Eigentijds, Barok, Industrieel........,

  • hun redenen Geometrisch of dierlijk: geometrisch of dierlijk,

  • hun materialen: gevlochten, keramiek, katoen, katoen, porselein....

  • hun kleuren: wit, geel, oranje, rood, groen, blauw, zwart, wit....