Bedden

Wij selecteren voor u nieuwe bedden van het merk Kare Design. Vind barokke, etnische en moderne bedden die uw kamer uniek en aangenaam maken om in te wonen. Het bed is het essentiële element van uw kamer, dus vergeet niet het ontwerp, maar ook het comfort. Voor het laatste, maak je geen zorgen, de bedden van het merk Kare bieden je al het nodige comfort voor je slaap!

Etnisch bed

Als u zin hebt in een exotische slaapkamer, waarom kiest u dan niet voor een bed met een etnische stijl? Waarom kiest u niet voor een bed met een etnische stijl? Of u nu gepassioneerd bent door Aziatisch vakmanschap of Afrikaanse tribale kunst, bij Kare creëren we bedden die uw slaapkamer zullen veranderen in een etnisch museum. Ons model Puro, bijvoorbeeld, zal uw kamer een oosterse sfeer geven.

Barok bed

Voor ons lijdt het geen twijfel dat de beste keuze voor een barokke kamer ons Desire-bed is. Zijn beklede stof en gebogen houten poten zullen zeker in de smaak vallen. Het assortiment omvat ook een fauteuil, een bank en een poef om uw meubilair aan te passen en een kamer te creëren die een presidentiële suite waardig is.

Klassiek bed

Hoewel we van eigenzinnige en originele interieurs houden, weten we bij Kare dat er geen vervanging is voor de elegantie van eenvoudige, klassieke meubels. Als u op zoek bent naar een conventioneel gevormd maar verfijnd bed, dan hebben wij precies wat u zoekt. Ons model Brooklyn Walnut, volledig gemaakt van exotisch Sheeshamhout, zal u bekoren door zijn minimalisme.

Scandinavisch bed

Scandinavische decoratie wordt steeds meer trendy, en wordt nu ook in de slaapkamer gebruikt. Als u uw slaapkamer wilt omtoveren tot een cocon zoals onze Noord-Europese vrienden dat zo goed kunnen, moet u een bed kiezen in overeenstemming met deze populaire stijl. Voor ons lijdt het geen twijfel dat ons Szenario-bed perfect zal passen in uw Scandinavische inrichting. De zachte kleur en het gestoffeerde hoofdeinde roepen op tot ontspanning en cocooning.

Zen bed

Hebt u er altijd al van gedroomd om een Zen-slaapkamer te hebben, een ruimte die helemaal gewijd is aan ontspanning en relaxen? Het is nooit te laat om de sprong te wagen! Maak je geest leeg en gooi alle dingen weg die geen positieve energie in je kamer brengen. Versier het dan met eenvoudige, elegante voorwerpen die u kunnen kalmeren na uw lange dagen. Trakteer uzelf tenslotte op een comfortabel bed, zoals ons East Side bed .

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop