Verlichting

La lumière est un élément indispensable à la vie quotidienne mais également à la création d’une atmosphère agréable et accueillante. Kare Design a créé pour vous des appliques, des lampes, des lampadaires, des lustres et des suspensions originales et pleines de vie qui vous apportent de la bonne humeur. Que vous aimiez la déco design, moderne, authentique ou vintage, vous trouverez ici les luminaires qu’il vous faut.

Voor een woonkamer, een keuken of zelfs een slaapkamer kiest u voor wandlampen, lampen, vloerlampen, kroonluchters en originele en levendige hanglampen van Kare Design die u in een goed humeur brengen.

Kare Design Lighting omvat een brede selectie van designlampen in alle vormen en kleuren. U heeft de mogelijkheid om een pop vloerlamp met fonkelende kleuren, een designprojectielamp of zelfs een lamp in industriële stijl met meerdere daglichtkleuren te vinden.

Vind ook op onze online shop een weelderige collectie design tafellampen. Zeer decoratief en authentiek, ze zijn accentverlichting te kiezen in functie van de decoratie van uw interieur. U ontdekt zowel diervormige tafellampen als gestroomlijnde armaturen.

Als u de charme en het prestige wilt benadrukken, kies dan voor design kroonluchters en ophangingen voor verlichting vol dromen en magie. Modern vormgegeven LED-armaturen en chique kroonluchters om uw kamers geschikt te maken voor een koninklijke residentie.

Of u nu houdt van design, modern, authentiek of vintage deco, u vindt hier de juiste verlichting.