Verlichting

Licht is een essentieel element in het dagelijks leven, maar ook in het creëren van een aangename en gastvrije sfeer. Kare Design heeft voor u originele en levendige wandlampen, lampen, straatlantaarns, kroonluchters en hangers gecreëerd die u een goed humeur brengen. Of u nu houdt van designdecoratie, modern, authentiek of vintage, hier vindt u de juiste armaturen.

Voor een woonkamer, een keuken of een slaapkamer kiest u voor wandlampen, lampen, straatlantaarns, kroonluchters en kroonluchters en originele en levendige hangers van Kare Design die u een goed humeur brengen.

Kare Design verlichting omvat een brede selectie van design straatverlichting in alle vormen en kleuren. U heeft de mogelijkheid om een poplamp met felle en sprankelende kleuren, een design-projectorlamp of zelfs een industriële stijllamp met meerdere slachtafvaldagen te vinden.

Ook kunt u in onze online shop een uitgebreide collectie design tafellampen vinden. Zeer decoratief en authentiek, dit zijn extra lampen om te kiezen op basis van de decoratie van uw interieur. U ontdekt er dierlijke tafellampen en armaturen met strakke lijnen.

Als u charme en prestige wilt benadrukken, kies dan voor design kroonluchters en ophangingen voor verlichting vol dromen en magie. Modern vormgegeven LED-verlichting en chique kroonluchters maken uw kamers ideaal voor een koninklijke residentie.

Of u nu houdt van designdecoratie, modern, authentiek of vintage, hier vindt u de juiste armaturen.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop