Hier vindt u al onze KARE-catalogi


CATALOGUSLEVEN IS STIJL

2020-INZAMELING

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. U zult verleid worden door zijn designgeest, ontdek gevarieerde en kleurrijke stijlen voor dit voorjaar 2020 en duik in een selectie van natuurlijke, moderne en elegante meubelen en decoraties. In deze brochure vindt u verschillende indelingen in originele en stijlvolle sferen.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUS 2019/2020 HOME COUTURE

2019/2020 INZAMELING

Dompel u onder in het universum van ons merk met deze 400 pagina's tellende catalogus die u in foto's al onze collecties van 2019/2020 presenteert, inclusief de Elegance-sfeer met gouden accenten die een retrostijl creëert, Cosy Living met zijn natuurlijke uitstraling die wordt benadrukt door zijn houten meubels en Modern Time die u in een moderne stijl projecteert.

Ontdek de HOME COUTURE-catalogus

KUNSTGALERIJCATALOGUS

2019 COLLECTIE

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. Het presenteert onze verschillende schilderijen en schilderijen uit de nieuwe collecties van 2019/2020. Uw interieur wordt getransformeerd dankzij deze echte kunstwerken! Of u ze nu kleurrijk of donkerder wilt: het is aan u om uw keuze te maken.

Ontdek de ART GALLERY-catalogus

STADSHOUTCATALOGUS

2019 COLLECTIE

Deze catalogus presenteert alle natuurcollecties in een gezellig universum in beige, bruine of bruine tinten met meubelen van Sheeshma of Acacia hout. Het assortiment brengt warmte in huis door deze stukken te combineren met gouden decoraties en felgekleurde schilderijen. Uw interieur zal zich onderscheiden door deze karaktervolle sferen.

Ontdek de URBAN WOOD-catalogus

CATALOGUSLEVEN IS STIJL

2019 COLLECTIE

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. U zult verleid worden door zijn designgeest, ontdek gevarieerde en kleurrijke stijlen voor dit voorjaar 2019 en duik in een selectie van natuurlijke, moderne en elegante meubelen en decoraties. In deze brochure vindt u verschillende inrichtingen in een moderne en stijlvolle ambiance.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUSSLAAPKAMER

2019 COLLECTIE

Dompel u onder in een wereld van ontspanning met deze catalogus die u op foto's al onze speciale kamercollecties presenteert, waaronder Desire met zijn barokke accenten, Authentico met zijn natuurlijke uitstraling die wordt benadrukt door zijn houten meubels en Szenario die u in een gezellige stijl projecteert.

Ontdek de BEDROOM-catalogus

CATALOGUS 2018/2019 HOME COUTURE

2018/2019 COLLECTIE

Ontdek de wereld van Kare Design met deze 400 pagina's tellende catalogus die al onze collecties van 2018/2019 in beeld brengt, inclusief het assortiment. Cocktailbloesem samengesteld uit roze en goud dat een glamoureuze sfeer creëert, Blauwe Elegantie met elegante lijnen die een ontspannende sfeer benadrukken en Modern Times dat blinkt door zijn moderniteit en vriendelijke sfeer.

Ontdek de HOME COUTURE-catalogus

VROLIJKE CATALOGUS

2018 COLLECTIE

De Bright Delight 2018/19-catalogus presenteert onze selectie van glamoureuze en opvallende armaturen van KARE Design, stijlvol ontworpen lampen voor de trendy hipsters en klassieke armatuurseries voor de perfecte look. Laat u inspireren door onze verlichting en transformeer uw interieur in een handomdraai. In deze 48 pagina's vindt u al onze vloerlampen, tafellampen, wandlampen en hangers, een puur genot.

Ontdek de catalogus BRIGHTHTHT

OERWOUDKOORTSCATALOGUS

2018 COLLECTIE

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. U zult verleid worden door zijn wilde geest met zijn groene tinten. Ontdek een zachte en kleurrijke stijl voor dit voorjaar 2018 en duik in een selectie van natuurlijke meubelen en decoraties. In deze brochure vindt u verschillende inrichtingen in een moderne en stijlvolle ambiance.

Ontdek de Jungle Fever-catalogus

CATALOGUSLEVEN IS STIJL

2018 COLLECTIE

Dompel u onder in het universum van ons merk met deze 400 pagina's tellende catalogus die al onze collecties van 2017/2018 in foto's presenteert, inclusief het assortiment. Puro met mangohout dat een zen-sfeer creëert, Brooklynnoot met zuivere lijnen die zijn walnoot gelakt hout en zijn Glam Rock dat verblindt met zijn glitter en gouden accenten.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUSONDERDELEN

2017/2018 COLLECTIE

De Elements 2017/2018-catalogus presenteert de gehele Nero-collectie, die u in een mysterieus universum dompelt met zijn meubelen in donkere tinten grijs, zwart, bruin en benzineblauw. Het assortiment richt zich op de contrasten tussen deze donker getinte stukken met gouden decoraties en felgekleurde schilderijen die de natuur in al haar ontembare pracht en praal weergeven. Uw interieur zal opvallen dankzij dit karaktervolle meubilair.

Ontdek de ELEMENTS-catalogus

KUNSTGALERIJCATALOGUS

2017/2018 COLLECTIE

De Art Gallery 2017/2018-catalogus presenteert onze selectie van KARE Design-schilderijen. Laat u inspireren door onze geharde glasschilderijen met adembenemende details en onze olieverfschilderijen die deel uitmaken van de abstracte kunst. Van het glazen schilderij met een geagiteerde zee tot het schilderij met een hond en zijn ananasvriend, u vindt vast en zeker het model dat bij u past. Ontdek in deze 32 pagina's al onze schilderijen en foto's die leven zullen geven aan uw muren en u toelaten om een gepersonaliseerde toets toe te voegen aan uw interieur.

Ontdek de ART GALLERY-catalogus

BROOKLYN-CATALOGUS

2016/2017 COLLECTIE

In deze catalogus vindt u de hele Brooklyn collectie terug in twee tinten hout.
U zult verleid worden door zijn massief houten meubilair en zijn stijl die zowel gezellig als stedelijk is. De zuivere lijnen in combinatie met Sheesham hout geven deze collectie een tijdloos design dat past in elk interieur. U vindt in deze brochure verschillende lay-outs gemaakt met deze collectie in een stijl die moderniteit en elegantie combineert.

Ontdek de BROOKLYN-catalogus

HELDERE NATUURCATALOGUS

2016/2017 COLLECTIE

Ontdek de nieuwe etnische trend met lichte en natuurlijke tinten!
Deze catalogus bevat al onze nieuwe collecties die beschikbaar zijn in natuurlijk hout, evenals de accessoires en verlichtingsarmaturen die perfect passen bij deze trend.
Laat u in deze catalogus charmeren door de zachte tinten van de Puro- en Desert Queen-reeksen die u naar een paradijs van rust en ontspanning brengen. Deze collectie van licht houten meubelen is geïnspireerd op witte zandstranden die afgesneden zijn van de wereld en zal uw huis veranderen in een oase van rust.

Ontdek de BRIGHT NATURE-catalogus

INTERIEURCATALOGUS

KARE DESIGN COLLECTIE

Deze brochure presenteert indrukwekkende voorbeelden van scholen die voor hun interieur voor KARE hebben gekozen. Van hotelkamers, gezondheidszorgfaciliteiten, winkelinrichtingen, restaurants of bars, we voldoen aan een breed scala van behoeften om uw plaats uitzonderlijk te maken. KARE biedt professionals een service die uniek is op de markt: een bedrijfscontract.

Ontdek de INTERIOR DELUXE-catalogus

ECHTE CATALOGUS

2016 COLLECTIE

De Authentico-collectie van KARE is uniek dankzij de warme uitstraling vol emoties.
Met zeer moderne rechte lijnen die zich mengen met exotisch Sheeshamhout met warme tinten, zullen de designmeubelen in deze collectie u niet onverschillig laten.
Deze folder presenteert de gehele Authentico-collectie in een frisse en familiale sfeer.

Ontdek de AUTHENTICO-catalogus

CATALOGUS WILD IN HUIS

KARE DESIGN COLLECTIE

De Wild at Home catalogus is een synergie tussen onze zeer gewaardeerde Finca collectie en de Rodeo collectie verrijkt met decoratieve accessoires. Finca, onze meubelen met een echte ziel, handgemaakt door ambachtslieden, bundelen hun krachten met Rodeo, geïnspireerd door de geur van het bos en de warme sfeer van de berggebieden. Onze ontwerpers hebben prachtige meubels gemaakt in gelakt massief hout en koeienhuid.

Ontdek de WILD AT HOME-catalogus

CATALOGUS HOE ALLES SCHOON TE MAKEN

VERZORGINGSINSTRUCTIES

Wij waarderen de beslissing van onze klanten over de hele wereld om voor KARE te kiezen voor de inrichting van hun interieur.
Daarom heeft KARE een brochure samengesteld met alle aanbevolen behandelingen om uw meubels er nog vele jaren mooi uit te laten zien.
Ontdek onze instructies en nuttige tips voor de verzorging van uw meubels van hout, leer, kunststof, metaal of glas.

Ontdek de verzorgingstips


Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop