Hier vindt u al onze KARE-catalogi


CATALOGUS LEVEN IS STIJL

2023 COLLECTIE

Ontdek de wereld van ons merk in deze catalogus. Laat je verleiden door zijn designgeest, ontdek gevarieerde en kleurrijke stijlen voor dit voorjaar 2023 en duik in een selectie retro, moderne en elegante meubels, verlichting en decoraties. In deze brochure vind je een reeks originele, stijlvolle en kleurrijke meubels.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUS 2022 HOME COUTURE

2022 COLLECTIE

Ontdek de wereld van Kare Design met deze 400 pagina's tellende catalogus met afbeeldingen van al onze 2022 collecties, waaronder de PEPPO collectie met zijn crèmekleurige stof en ronde vormen die een zen-sfeer creëren, SOFT GLAM met zijn betoverende decoraties die een originele sfeer uitstralen en METROPOLIS dat schittert door zijn moderniteit en elegante sfeer.

Ontdek de HOME COUTURE-catalogus

CATALOGUS LEVEN IS STIJL

2022 COLLECTIE

Kare bestaat al 40 jaar en om dat te vieren brengen we je nog meer stijl, glamour en elegantie... 2022 zal ook rijk zijn aan originele en gevarieerde universums om je interieur nog unieker en designvoller te maken. Etnisch, hedendaags, vintage of retro, ontdek al onze meubels, verlichting en decoratie in onze catalogus om je te inspireren.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUS LEVEN IS STIJL

2021 COLLECTIE

Ontdek de wereld van ons merk in deze catalogus. Laat je verleiden door zijn designgeest, ontdek gevarieerde en kleurrijke stijlen voor deze lente 2021 en duik in een selectie retro, moderne en elegante meubels, verlichting en decoraties. In deze brochure vind je een reeks originele, stijlvolle en kleurrijke meubels.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUS SLEEP WELL

2021 COLLECTIE

Dompel jezelf onder in een wereld van ontspanning met deze catalogus met afbeeldingen van al onze speciale kamercollecties, waaronder Modern Loft met een eigentijdse uitstraling, Muskat met een retro uitstraling en houten meubels, en Desire met een barokke stijl.

Ontdek de SLEEP WELL-catalogus

CATALOGUS 2021 HOME COUTURE

2021 COLLECTIE

Dompel jezelf onder in de wereld van ons merk met deze catalogus van 400 pagina's met afbeeldingen van al onze collecties uit 2021, waaronder Retro Elegance met gouden accenten voor een retrogevoel, Cosy Living met een natuurlijk gevoel dat wordt benadrukt door houten meubels en Modern Time voor een modern gevoel.

Ontdek de HOME COUTURE-catalogus

CATALOGUS LEVEN IS STIJL

2020 COLLECTIE

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. U zult verleid worden door zijn designgeest, ontdek gevarieerde en kleurrijke stijlen voor dit voorjaar 2020 en duik in een selectie van natuurlijke, moderne en elegante meubelen en decoraties. In deze brochure vindt u verschillende indelingen in originele en stijlvolle sferen.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUS 2019/2020 HOME COUTURE

2019/2020 COLLECTIE

Dompel u onder in het universum van ons merk met deze 400 pagina's tellende catalogus die u in foto's al onze collecties van 2019/2020 presenteert, inclusief de Elegance-sfeer met gouden accenten die een retrostijl creëert, Cosy Living met zijn natuurlijke uitstraling die wordt benadrukt door zijn houten meubels en Modern Time die u in een moderne stijl projecteert.

Ontdek de HOME COUTURE-catalogus

KUNSTGALERIJ CATALOGUS

2019 COLLECTIE

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. Het presenteert onze verschillende schilderijen en schilderijen uit de nieuwe collecties van 2019/2020. Uw interieur wordt getransformeerd dankzij deze echte kunstwerken! Of u ze nu kleurrijk of donkerder wilt: het is aan u om uw keuze te maken.

Ontdek de ART GALLERY-catalogus

STADSHOUT CATALOGUS

2019 COLLECTIE

Deze catalogus presenteert alle natuurcollecties in een gezellig universum in beige, bruine of bruine tinten met meubelen van Sheeshma of Acacia hout. Het assortiment brengt warmte in huis door deze stukken te combineren met gouden decoraties en felgekleurde schilderijen. Uw interieur zal zich onderscheiden door deze karaktervolle sferen.

Ontdek de URBAN WOOD-catalogus

CATALOGUS LEVEN IS STIJL

2019 COLLECTIE

Vind in deze catalogus het universum van ons merk. U zult verleid worden door zijn designgeest, ontdek gevarieerde en kleurrijke stijlen voor dit voorjaar 2019 en duik in een selectie van natuurlijke, moderne en elegante meubelen en decoraties. In deze brochure vindt u verschillende inrichtingen in een moderne en stijlvolle ambiance.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

CATALOGUS SLAAPKAMER

2019 COLLECTIE

Dompel u onder in een wereld van ontspanning met deze catalogus die u op foto's al onze speciale kamercollecties presenteert, waaronder Desire met zijn barokke accenten, Authentico met zijn natuurlijke uitstraling die wordt benadrukt door zijn houten meubels en Szenario die u in een gezellige stijl projecteert.

Ontdek de BEDROOM-catalogus

CATALOGUS 2018/2019 HOME COUTURE

2018/2019 COLLECTIE

Ontdek de wereld van Kare Design met deze 400 pagina's tellende catalogus die al onze collecties van 2018/2019 in beeld brengt, inclusief het assortiment. Cocktailbloesem samengesteld uit roze en goud dat een glamoureuze sfeer creëert, Blauwe Elegantie met elegante lijnen die een ontspannende sfeer benadrukken en Modern Times dat blinkt door zijn moderniteit en vriendelijke sfeer.

Ontdek de HOME COUTURE-catalogus

CATALOGUS LEVEN IS STIJL

2018 COLLECTIE

Dompel u onder in het universum van ons merk met deze 400 pagina's tellende catalogus die al onze collecties van 2017/2018 in foto's presenteert, inclusief het assortiment. Puro met mangohout dat een zen-sfeer creëert, Brooklynnoot met zuivere lijnen die zijn walnoot gelakt hout en zijn Glam Rock dat verblindt met zijn glitter en gouden accenten.

Ontdek de LIFE IS STYLE-catalogus

VROLIJKE CATALOGUS

2018 COLLECTIE

De Bright Delight 2018/19-catalogus presenteert onze selectie van glamoureuze en opvallende armaturen van KARE Design, stijlvol ontworpen lampen voor de trendy hipsters en klassieke armatuurseries voor de perfecte look. Laat u inspireren door onze verlichting en transformeer uw interieur in een handomdraai. In deze 48 pagina's vindt u al onze vloerlampen, tafellampen, wandlampen en hangers, een puur genot.


Ontdek de BRIGHT DELIGHT-catalogus

CATALOGUS HOE ALLES SCHOON TE MAKEN

VERZORGINGSINSTRUCTIES

Wij waarderen de beslissing van onze klanten over de hele wereld om voor KARE te kiezen voor de inrichting van hun interieur.
Daarom heeft KARE een brochure samengesteld met alle aanbevolen behandelingen om uw meubels er nog vele jaren mooi uit te laten zien.
Ontdek onze instructies en nuttige tips voor de verzorging van uw meubels van hout, leer, kunststof, metaal of glas.

Ontdek de verzorgingstips