Meubilair

Hedendaagse designmeubelen van het bekende merk Kare Design. Op Kare Click vindt u een ruime keuze aan meubels: moderne consoles, trendy fauteuils, houten tv-meubels, stijlvolle bureaus, vintage sofa's, glazen salontafels, lappendeken van ladenkasten. Decoratieve ideeën voor het huis.

Een collectie meubels met een hedendaags design

Wie heeft er nooit van gedroomd om thuis uitzonderlijke meubels te hebben? Dankzij de collectie trendy meubelen met verschillende sferen is de inrichting en decoratie van uw huis een waar genoegen! Van exotische houten meubelen, perfect om uw interieur een beetje van omgeving te veranderen, tot meubelen met een industriële uitstraling, om uw huis te verankeren in een Amerikaanse stijl, zolder- of penthousestijl, tot vintage meubelen voor een retro en nostalgische sfeer of veelkleurige plastic popmeubelen om uw buitenleven op te fleuren (terras, balkon of terras), er is voor ieder wat wils.... Om nog maar te zwijgen van de klassieke, tijdloze meubelen die een vleugje verfijning in uw interieur zullen brengen.

Hedendaags interieurmeubilair dat op u lijkt

Ontworpen en ontworpen door ons, maar voor u ontbreekt het Kare merkmeubilair niet aan durf en originaliteit. En omdat we weten dat binnenmeubelen een afspiegeling moeten zijn van uw wensen, uw levensstijl, uw smaak of uw persoonlijkheid, hebben we voor u de beste meubelen geselecteerd die u in staat stellen om zelfs de kleinste vrije ruimte in uw huis aan te kleden, of dat nu binnen of buiten is. Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteitsmeubelen, een combinatie van kostbare materialen, gebruiksgemak en creativiteit van lijnen en design.

Buitenmeubilair om uw tuin of terras te verbeteren

Zoals hierboven vermeld, geloven wij bij Kare dat niet alleen het interieurmeubilair gesublimeerd kan worden. Woonkamers zoals het terras, balkon of tuin moeten met zorg, smaak en stijl worden ingericht. Daarom hebben wij voor u een reeks eigentijdse meubels en decoratieve designobjecten geselecteerd om het exterieur van uw huis te verfraaien: tuintafels en -stoelen, buitenbanken, accessoires, ... Wij bieden u een breed scala aan meubels die bijdragen aan uw momenten van ontspanning en het delen met familie of vrienden.

Tot slot is Kare ook en vooral ook meubilair ontworpen en getekend als echte kunstwerken, maar niet alleen. Onze producten hebben niet alleen een esthetische waarde, maar ze zijn ook bedoeld om functioneel te zijn. Het doel is niet om ze te beschouwen, maar om ze te gebruiken in het kader van een specifieke functie: eten, zitten, werken, werken, rusten, make-up aanbrengen, TV kijken, opslaan, opslaan, opslaan, ... Elke functie speelt in op een specifieke behoefte, namelijk het bevorderen van welzijn, delen en gezelligheid in huis.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop