Meubilair

Eigentijdse designmeubelen van het bekende merk Kare Design. Op Kare Click vindt u een grote keuze aan meubels: moderne consoles, trendy fauteuils, houten tv-meubels, stijlvolle bureaus, vintage banken, glazen salontafels, patchwork ladenkasten. Decoratie ideeën voor het huis.

Een collectie van hedendaags design meubilair

Wie heeft er niet gedroomd van uitzonderlijk meubilair in huis? Dankzij de collectie trendy meubelen met meerdere sferen is het inrichten en decoreren van uw huis een waar genoegen! Van exotische houten meubelen, perfect om een kleine verandering van omgeving in uw interieur te brengen, tot meubelen met een industriële look, om uw decor te verankeren in een Amerikaanse geest, zoals een loft of penthouse, tot vintage meubilair voor een retro en nostalgische sfeer of veelkleurige plastic popmeubelen om uw exterieur op te fleuren (terras, balkon of patio), er is voor elk wat wils. Om nog maar te zwijgen van het klassieke, tijdloze meubilair dat een vleugje verfijning in uw huis zal brengen.

Eigentijds interieur meubilair dat bij u past

Gedacht en ontworpen door ons, maar voor u ontbreekt het Kare-merkmeubilair niet aan durf en originaliteit. En omdat we weten dat het interieurmeubilair uw wensen, uw levensstijl, uw smaak of uw persoonlijkheid moet weerspiegelen, hebben we voor u meubels van topkwaliteit geselecteerd waarmee u de kleinste vrije ruimte in uw huis kunt aankleden, zowel binnen als buiten. Wij bieden u een ruime keuze aan kwaliteitsmeubelen, waarbij we het prestige van de materialen, het gebruikscomfort en de creativiteit van de lijnen en het design combineren.

Buitenmeubilair om uw tuin of terras te verfraaien

Zoals eerder vermeld, geloven we bij Kare dat niet alleen het interieurmeubilair gesublimeerd kan worden. Woonkamers zoals het terras, balkon of de tuin moeten met zorg, smaak en stijl worden ingericht. Daarom hebben we voor u een reeks eigentijdse meubelen en design decoratieobjecten geselecteerd om de buitenkant van uw huis te verfraaien: tuintafels en -stoelen, buitenbanken, accessoires... Wij bieden u een echte panoply van meubilair dat zal bijdragen aan uw momenten van ontspanning en het delen met familie of vrienden.

En last but not least, Kare is ook en bovenal ontworpen en geconcipieerd als een echt kunstwerk. Onze producten hebben niet alleen een esthetische waarde, maar zijn ook bedoeld om functioneel te zijn, met als doel ze niet te beschouwen maar ze te gebruiken voor een eigen functie: eten, zitten, werken, rusten, schminken, tv kijken, opbergen, opruimen... Elke functie beantwoordt aan een bepaalde behoefte, namelijk het bevorderen van het welzijn, het delen en de gezelligheid thuis.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop