Kussens & Dekken

Geef uw woonkamer een decoratief tintje met de trendy kussens en plaids van Kare Click. Een selectie van kussens en plaids met een eigentijdse vormgeving die uw interieur een warme toets zullen geven.

Breng een vleugje kleur in uw woonkamer of slaapkamer met onze selectie kussens en plaids met bloemen-, abstracte of etnische motieven, in de vorm van dieren, vruchten, planten... maar ook kussens met bedrukte motieven, in alle kleuren, in alle maten (vierkant, rechthoekig, rond) en in alle soorten materialen: dierenhuiden, synthetisch, katoen, polyester, linnen, wol.... Onze selectie kussens brengt een vleugje fantasie en zachtheid in uw interieur.

Kussens en ruiten om te versieren

Kussens en plaids zijn zowel nuttige als decoratieve accessoires die u in staat stellen om comfort en esthetiek toe te voegen aan uw interieur. Ze zijn fijn en harmonieus geplaatst op de bank in de woonkamer of op het bed van de slaapkamer, en geven reliëf en gezelligheid aan de woonkamer, dankzij dit spel van overlappingen en kleuren en de fijnheid van de gebruikte stoffen die ze een maximale zachtheid geven.

Als uw interieurontwerp sober en verfijnd is, kies dan voor kussens met felle en kleurrijke kleuren om een vleugje fantasie en excentriciteit in uw ruimte te brengen. Integendeel, als je al een funky interieur hebt, voeg dan contrast en diepte toe door te kiezen voor kussens met subtielere kleuren. Voor Scandinavische interieurs raden wij u aan om te vallen voor de nepbont kussens waarin u zich op lange winteravonden wilt nestelen. Aarzel in elk geval niet om stijlen en kleuren te mengen om de algemene uitstraling van uw kamer te versterken en, vooral, aarzel niet om de stijlen om te keren tussen de algemene sfeer van uw kamer en de kleine accessoires die u associeert met de kleur van uw muren en de stijl van uw meubels. De verschillende kleuren, stijlen en vormen geven uw interieur een indruk van diepgang. Er is niets erger dan symmetrie in de binnenhuisarchitectuur. Het is relatief belangrijk om codes en normen te breken om uw leefruimte te personaliseren. Toch moet het geheel harmonieus blijven, en het is soms daar dat de bât pijn doet, in deze constante zoektocht naar een evenwicht tussen enerzijds een heterogeen universum, overladen met kleuren, materialen, stijlen, decoratieve elementen ... die leven geeft en anderzijds een volledig homogene, minimalistische sfeer, die zich ontvouwt in saaie tinten, pasteltinten, gladde en saaie karakters..... Gebruik dus goede smaak en gezond verstand en alles komt goed.

Kussens en dekens: twee verwisselbare decoratieaccessoires

Verandert u de inrichting van uw woonkamer of slaapkamer? Geen paniek! Geen paniek! Geen paniek! In het beste geval kunt u uw kussens en dekens bewaren als ze bij uw nieuwe stijl passen. In het slechtste geval kunt u uw kamer naar eigen smaak aanpassen. Idealiter hoeft u alleen maar de covers te vervangen om geld te besparen. In ieder geval kunt u met ons aanbod aan kussens en plaids uw interieurinrichting tegen lage prijzen en zonder dat u zich te gronde richt. Geniet er dan van!