Kledingkasten

De kasten en hun hoge opslagruimte zijn perfect voor kleine ruimtes. Wij bieden een selectie van rekken en garderobekasten die uw kleding achter hun designgevel opbergen.

Klassiek, modern, design, industrieel, origineel, vintage of zacht, de garderobe is het essentiële meubilair voor opslag in uw huis. Het neemt over het algemeen een overheersende plaats in een interieur in. In de slaapkamerkast is de kleedkamer van de familie ondergebracht en er is een ruimte die gewijd is aan alle soorten kleding of huishoudlinnen. De kantoorkast kan uw belangrijke papieren en documenten opslaan, terwijl de keukenkast al uw voorraad serviesgoed, keukenapparatuur en accessoires of tafelkleden en servetten kan absorberen. Om nog maar te zwijgen van de schoenenkast, die een kleinere maar even effectieve rol speelt bij het uit het zicht houden van uw schoenen, om valse decoraties te voorkomen. Wilt u een ruime en esthetische garderobe creëren? Moet u uw keukengerei of administratieve papieren in een afgesloten ruimte voor deze functie bewaren? Bij Kare kunt u kiezen uit een ruime keuze aan kasten die gekozen zijn vanwege hun kwaliteit, robuustheid, discretie of originaliteit, volume en esthetische stijl.

Een prachtige uitrusting ontworpen voor praktische opberging

De garderobe is, ongeacht de stijl, zeer nuttig in een huis of appartement. Zijn rol, dankzij zijn grote opslagcapaciteit, is het opslaan van de persoonlijke, soms intieme, bezittingen van een familie in een gesloten ruimte en het aan het zicht onttrekken van die voorwerpen of dagelijkse accessoires die terecht als lelijk worden beschouwd. Dit meubilair wordt meestal gebruikt in de slaapkamers van ouders en kinderen. Maar soms is het ook te vinden in een speciale kleedruimte.

Onze kasten zijn verkrijgbaar in alle stijlen - hedendaags, rustiek, modern, barok, Scandinavisch, industrieel.... en formaten - rechthoekig, rond, hoog of minimalistisch. Ontworpen om u te helpen uw ruimte te organiseren en uw kleding op te bergen, zijn ze perfect handig en eenvoudig te installeren.

Eén kast voor elke ruimte

Om een praktische opbergruimte te creëren die uw dagelijks leven gemakkelijker maakt, heeft u 100% functioneel meubilair nodig. Onze kasten voldoen aan speciale behoeften en zijn van uitzonderlijke kwaliteit, in termen van volume en modulariteit.

Een aantal van onze design-kasten kunnen worden gebruikt als linnen- of garderobekasten om uw kleding, sieraden, schoenen of huishoudlinnen in op te bergen. We hebben ook kasten op maat die voldoen aan meer specifieke behoeften om uw leefruimte te optimaliseren: keukenaccessoires, serviesgoed, lakens en dekens, tassen, boeken, gezelschapsspelen, bedlinnen, kussenslopen, tafelkleden, placemats......

Het essentiële voor alle kamers

Kies een garderobe om uw kamer of kinderkamer te verfraaien. Kies een kast die eruitziet als u, openend of verschuivend, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Onze kasten zijn er in verschillende maten en vele stijlen kunnen aan uw wensen voldoen.

Wat het ontwerp betreft, zijn er allerlei kleuren: houtachtig, geel, grijs, rood of veelkleurig. U kunt uw kinderen zelfs de kleur van hun garderobe voor u laten kiezen en een kleur laten kiezen die uw kamer charme geeft.

We hebben ook kasten die perfect aansluiten bij een ecologische aanpak. Unieke stukken die u kunt toevoegen aan uw kunstcollectie, om indruk te maken op uw gasten, uw huis op te frissen en op te fleuren.

Het kiezen van een kast is niet eenvoudig. U moet rekening houden met een aantal criteria om te voorkomen dat uw interieur verrommeld wordt door een extra ruimte. Kleur, stijl, hoogte en volume zijn allemaal parameters waarmee rekening moet worden gehouden om de ideale kast te vinden die uw interieur zal verbeteren. Geplaatst in een slaapkamer, woonkamer, eetkamer of keuken, wordt een kast niet alleen gebruikt als opbergruimte, maar ook als decoratieve accessoire.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop