Kledingkasten

De kasten en hun hoge opslagruimte zijn perfect voor kleine ruimtes. Wij bieden een selectie van rekken en garderobekasten die uw kleding achter hun designgevel opbergen.

Klassiek, modern, design, industrieel, origineel, vintage of zacht, de garderobekast is het onmisbare meubel voor de opslag in uw huis. Het neemt in het algemeen een overheersende plaats in een interieur in. De slaapkamerkast is immers de kleedkamer van het gezin en heeft een ruimte gewijd aan alle soorten kleding of huishoudlinnen. In de kantoorkast kunt u uw papieren en belangrijke documenten opbergen, terwijl in de keukenkast uw volledige voorraad serviesgoed, keukenapparatuur en -accessoires of uw tafellakens en handdoeken kunnen worden opgeborgen. Om nog maar te zwijgen van de schoenenkast, die een beperktere rol vervult maar even doeltreffend is om uw schoenen uit het zicht te houden en zo decoratieve faux pas te vermijden. Wilt u een ruime en esthetische garderobe creëren? Moet u uw keukengerei of uw administratieve papieren opbergen in een gesloten ruimte die speciaal voor deze functie is bestemd? Bij Kare kunt u kiezen uit een ruime keuze aan garderobekasten die gekozen zijn om hun kwaliteit, stevigheid, discretie of originaliteit, hun volume en hun esthetische stijl.

Mooie apparatuur ontworpen voor praktische opslag

De kleerkast, ongeacht de stijl, is zeer nuttig in een huis of een flat. Dankzij zijn grote opslagcapaciteit is het de bedoeling de - soms intieme - persoonlijke bezittingen van het gezin in een afgesloten ruimte op te bergen en de alledaagse voorwerpen of accessoires die terecht als onooglijk worden beschouwd, aan het oog te onttrekken. Deze meubelen zijn over het algemeen te vinden in de slaapkamers van ouders en kinderen. Maar het kan ook in een speciale kleedruimte.

Onze garderobekasten zijn er in alle stijlen - hedendaags, rustiek, modern, barok, Scandinavisch, industrieel... en formaten - rechthoekig, rond, hoog of minimalistisch. Ontworpen om u te helpen uw ruimte te organiseren en uw kleding op te bergen, zijn ze gemakkelijk te hanteren en te installeren.

Een kast voor elke ruimte

Om een praktische opbergruimte te creëren die uw dagelijks leven gemakkelijker maakt, hebt u meubelen nodig die 100% functioneel zijn. Onze garderobekasten zijn ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen en zijn van uitzonderlijke kwaliteit wat volume en modulariteit betreft.

Onder onze selectie vandesignerkasten, kunnen sommige gebruikt worden als linnenkast of garderobe om uw kleren, juwelen, schoenen of zelfs uw huishoudlinnen in op te bergen. Wij hebben ook kasten op maat die voldoen aan meer specifieke behoeften om uw leefruimte te optimaliseren: keukenaccessoires, serviesgoed, lakens en dekens, tassen, boeken, gezelschapsspelen, beddengoed, kussenslopen, tafellakens, placemats, enz.

De benodigdheden voor elke kamer

Kies een kast om uw kamer of die van uw kinderen te verfraaien. Kies een kast die bij u past, open of schuifbaar, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Onze garderobekasten zijn er in verschillende maten en stijlen om aan uw behoeften te voldoen.

Wat het ontwerp betreft, is er keuze uit verschillende kleuren: hout, geel, grijs, rood of veelkleurig. U kunt zelfs uw kinderen de kleur van hun kleerkast voor u laten kiezen, en kiezen voor een kleur die uw kamer wat charme geeft.

Wij hebben ook kleerkasten die perfect passen in een ecologische benadering. Unieke stukken die u aan uw kunstcollectie kunt toevoegen, om indruk te maken op uw gasten, uw huis op te frissen en op te fleuren.

Het kiezen van een garderobe is niet gemakkelijk. U moet rekening houden met verschillende criteria om te voorkomen dat uw huis vol komt te staan met een extra kamer. Kleur, stijl, hoogte en volume zijn allemaal parameters waarmee rekening moet worden gehouden om de ideale kast te vinden die uw interieur zal verfraaien. Geplaatst in een slaapkamer, een woonkamer, een eetkamer of een keuken, wordt een kast niet alleen gebruikt als opbergruimte, maar ook alsdecoratief accessoire.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop