Boekenkasten

Ontdek ons brede assortiment aan Kare opbergmeubelen. Designplanken, wandboekenkasten en vitrines die u eenvoudig in uw huis kunt installeren. De meeste bibliotheken die in onze winkel worden aangeboden zijn origineel en uniek. Laat u meevoeren door deze eigentijdse en designplanken!

Muurplank

Vrijhangende boekenplanken zijn uiterst praktisch, omdat ze het mogelijk maken om objecten op te bergen en te tonen en tegelijkertijd ruimte te besparen. Als je een mooie collectie hebt om te laten zien, of als je een plantaardig tintje aan je kamer wilt geven met kleine planten, dan kun je dat doen met een wandplank. Bij Kare doen we niets zoals de anderen. Daarom hebben we originele planken gemaakt, zoals ons spiraalvormige slakkenmodel.of onze verbazingwekkende planken geïnspireerd door de wereld van het stripverhaal Speech Bubble.....

Display plank

Als u planten of waardevolle voorwerpen op een elegante manier wilt tentoonstellen, raden wij u onze schappen aan. Met zijn vijf ronde houten schalen gemonteerd op een aluminium basis, stelt ons Paradise model u in staat om uw juwelen, cactussen of zelfs cupcakes en toast tijdens uw avonden in de kijker te zetten.. De grootte van 160 centimeter zal het mogelijk maken om de aandacht van uw gasten te trekken, tot grote vreugde van hun ogen.

Asymmetrische plank

Voor u is het belangrijkste dat u zich omringt met meubels die eruitzien als u en die ongewoon zijn? Goed nieuws, onze asymmetrische Zick Zack-bibliotheek.... is zeker voor jou! Gemaakt van echt exotisch hout uit Sheeshamzal het niet nalaten om een briefje van authenticiteit naar uw huis te brengen.

Muur boekenkast

Het vinden van de juiste ontwerpbibliotheek is niet altijd eenvoudig. Gemaakt door de beroemde ontwerper Franco Bentellionze Cabana muurbibliotheek is absoluut perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een retro charme, terwijl ze toch het gemak van moderne meubels willen. Aanpasbaar met verschillende modules, zal deze prachtige massieve populieren boekenkast de ruimte waarin u hem installeert volledig veranderen.

Boekenkast met gesloten opbergruimte

U wilt een mooie bibliotheek voor uw woonkamer, maar u bent bang dat het uitzicht op uw objecten uw ruimte zal rommelen? Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze Puro-plank heeft open en gesloten opbergruimtes. Zo kunt u uw mooie objecten in de open modules tonen en de minder esthetische elementen verbergen in de laden en kasten die met een deur sluiten.

Open plank

Houdt u van de minimalistische stijl en wilt u deze toepassen in uw woonkamer of slaapkamer? Ongetwijfeld, we hebben de juiste plank voor u. Ons Attento Multitask model maakt indruk door zijn eenvoud. Zijn geometrische vormen en massief eikenhout zullen elegantie en moderniteit in uw interieur brengen. In grote ruimtes kan het gebruikt worden als ruimteverdeler.

Design vitrines

In onze vitrines kunt u uw collecties en decoratieve objecten aan iedereen laten zien zonder dat ze stof hoeven op te nemen. Zo is ons Kontor-model geïnspireerd op het industriële tijdperk en kan het gebruikt worden als buffet om uw gerechten en uw vintage flessen op te slaan.

Schoenenrek

Schoenrekken zijn essentieel voor een schoon en opgeruimd interieur. Ze stellen u in staat om uw schoenencollectie goed te organiseren en op te slaan. Ons Caruso-model is verkrijgbaar in 3 laden en 5 laden, evenals in 4 kleuren: wit, aluminium, brons en antracietgrijs.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop