Boekenkasten

Ontdek ons ruime assortiment opbergmeubelen. Ontwerp planken, wandboekenkasten en vitrinekasten die u gemakkelijk in uw huis kunt installeren. De meeste boekenkasten die in onze winkel worden aangeboden zijn origineel en uniek. Laat je verleiden!

Aan de muur bevestigde rekken

Wandplanken zijn uiterst praktisch, omdat u er spullen in kunt opbergen en uitstallen en tegelijk ruimte bespaart. Als je een mooie verzameling hebt om mee te pronken, of je wilt je kamer een groen tintje geven met kleine plantjes, dan kan dat met een wandplank. Bij Kare doen we niets zoals andere mensen. Daarom hebben wij originele planken ontworpen, zoals ons model Slak in de vorm van een spiraal.

Display plank

Als u planten of waardevolle voorwerpen op een elegante manier wilt uitstallen, raden wij u onze uitstalplanken aan. Met zijn twee ronde aluminium bakjes op een aluminium voet, kunt u in ons roze flamingo model uw juwelen, uw cactussen of zelfs cupcakes en toastjes uitstallen tijdens uw feestjes.

Asymmetrische plank

Is het voor u het belangrijkste dat u zich omringt met meubels die op u lijken en die niet alledaags zijn? Goed nieuws, onze Zick Zack asymmetrische boekenkast asymmetrische boekenkast is zeker voor jou gemaakt! Gemaakt van echt exotisch hout van SheeshamHet zal een vleugjeauthenticiteit aan uw interieur geven.

Boekenkast met gesloten opbergruimte

U wilt een mooie boekenkast voor uw woonkamer, maar u bent bang dat het zicht op uw voorwerpen uw ruimte zal verrommelen? Wij hebben de perfecte oplossing voor u. Onze Puro boekenplank heeft zowel open als gesloten opbergruimte. Zo kunt u uw mooie spullen uitstallen in de open modules, en de minder mooie spullen verbergen in de lades en vakken die sluiten met een deurtje.

Open plank

Houdt u van de minimalistische stijl en wilt u die overnemen voor uw woon- of slaapkamer? Geen twijfel mogelijk, wij hebben de juiste plank voor u. Onze Attento Multitask maakt indruk door zijn eenvoud. Zijn geometrische vormen en massief eikenhout zullen elegantie en moderniteit in uw huis brengen. In grote kamers kan hij als ruimteverdeler worden gebruikt.

Design vitrines

Met onze vitrines kunt u uw verzamelingen en decoratieve voorwerpen tentoonstellen, zodat iedereen ze kan zien zonder dat ze stof hoeven te verzamelen. Ons model Kontor, bijvoorbeeld, is geïnspireerd op het industriële tijdperk en kan worden gebruikt als dressoir voor uw servies of als opslagplaats voor uw vintage flessen.

Schoenenrek

Schoenrekken zijn essentieel voor een schoon en opgeruimd interieur. Hiermee kunt u uw schoenencollectie goed organiseren en opbergen. Ons model Caruso is verkrijgbaar in 2, 3 en 5 laden en in 4 kleuren: wit, aluminium, brons en antracietgrijs.