Kamerschermen

Schermen of binnenwanden zijn niet veroordeeld tot sinisterheid. Waarom kiest u niet voor een eigentijds design scherm van Kare? Een goede manier om in kleur op te vallen en een beetje harmonie te geven aan uw interieurinrichting.

Schermen en binnenafscheidingen

Ruimteverdelers zoals scheidingswanden of binnenwanden zijn de ideale oplossing om uw ruimte te beheren en te optimaliseren. Of u nu een ruimte om esthetische redenen wilt afbakenen, een intiem hoekje wilt creëren, een kantoor of uw werkruimte wilt indelen, binnenschermen en -wanden zijn een praktische oplossing: ze zijn gemakkelijk te monteren en te ontwerpen en ze kosten weinig. Ruimteverdelers zijn een economische keuze voor kleine ruimtes. Kare biedt een gamma design schermen in verschillende stijlen, van hedendaags tot exotisch, in verschillende materialen: hout, glas, staal... Spiegeleffect, natuurlijk effect of met patroon, er is voor elk wat wils!

Een scherm of afscheiding voor elke kamer!

Als u een scheidingswand kiest voor een woonkamer of een kantoor, denk dan aan een meubelstuk met planken of ruimte voor boeken. Een scheidingswand met een boekenkast biedt extra bergruimte. Op elkaar gestapelde modulaire kubussen kunnen ook worden gebruikt als boekenkast om een sterke en functionele muur te maken. Voeg vakken en lades toe om nieuwe opbergmogelijkheden te creëren.

Ruimteverdelers en scheidingswanden zijn bijzonder geschikt voor de slaapkamer, waar materialen zoals mangohout helpen om uw slaapruimte een chique en elegante uitstraling te geven.

Kare's schermen zijn voornamelijk multi-panel multipaneelDe meeste schermen van Kare zijn meervoudig, zodat u verschillende hellingshoeken kunt realiseren, afhankelijk van uw behoeften. Wij bieden ook een wit gebeitst scherm aan, gemaakt van acacia houten staven, waarvan het sobere, natuurlijke en zuivere design perfect zal passen in uw woonkamer of uw slaapkamer. Tot slot, ons model van retro-effect kamerschermmet zijn spiegels op elk paneel en zijn gepoedercoat staal, zal ideaal zijn voor interieurs in vintage-stijl, maar ook voor een meer hedendaagse look. Een tijdloos kamerscherm, zowel origineel als praktisch voor wie van transparantie houdt. Natuurliefhebbers of zij die de voorkeur geven aan een etnisch interieurontwerp zullen kiezen voor de oosters scherm Vogels en Bamboe oosters scherm.

Waarom een kamerscherm kopen?

Het hoofddoel van een kamerscherm is creëer een illusie van extraruimte in de kamer in de kamer waar hij zich bevindt, of dat nu een slaapkamer, een woonkamer of een kantoor is. De schermen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, texturen en kleuren, zodat u het scherm kunt kiezen dat perfect in uw interieur past. Wat je ook nodig hebt, om een illusie van privacy te creëren in een kamer, om een decoratief tintje toe te voegen, te beschermen tegen tocht, verberg de speelruimte voor de kinderen in de woonkamer (ideaal voor kleine ruimtes), leent het scherm zich perfect voor elke situatie. Zijn bijzonderheid: het is een meubelstuk, of een siervoorwerp, afhankelijk van het gebruik dat u ervan maakt, verwijderbaar en intrekbaardie u in staat stelt om Zo kunt u meerdere combinaties maken om het perfect aan te passen aan de behoeften van uw interieur.. Deze multifunctioneel decoratief object kan ook worden gebruikt om een balkon of terras te overdekken. Kare designschermen zijn gemakkelijk te hanteren, installeren en onderhouden. Ze kunnen worden aangepast aan alle stijlen: hedendaags, barok, modern, vintage, etnisch...

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop