Kamerschermen

Schermen of binnenwanden hoeven niet grimmig te zijn. Waarom kiest u niet voor een eigentijds designscherm van Kare? Een goede manier om op te vallen in kleur en een beetje harmonie te geven aan uw interieurdecoratie.

Schermen en binnenafscheidingen

Ruimteverdelers zoals scheidingswanden of binnenwanden zijn de ideale oplossing om uw ruimte te beheren en te optimaliseren. Of u nu een ruimte om esthetische redenen wilt afbakenen, een intiem hoekje wilt creëren, een kantoor of uw werkruimte wilt indelen, binnenschermen en -wanden zijn een praktische oplossing: ze zijn gemakkelijk te monteren en te ontwerpen en ze kosten weinig. Ruimteverdelers zijn een economische keuze voor kleine ruimtes. Kare biedt u een gamma design schermen in verschillende stijlen, van hedendaags tot exotisch, in verschillende materialen: hout, glas, staal... Spiegeleffect, natuurlijk effect of met motief, er is voor elk wat wils!

Een scherm of afscheiding voor elke kamer!

Als u een scheidingswand kiest voor een woonkamer of een kantoor, denk dan aan een meubelstuk met planken of ruimte voor boeken. Een scheidingswand met een boekenkast biedt extra bergruimte. Op elkaar gestapelde modulaire kubussen kunnen ook worden gebruikt als boekenkast om een sterke en functionele muur te maken. Voeg vakken en lades toe om nieuwe opbergmogelijkheden te creëren.

Ruimteverdelers en scheidingswanden zijn bijzonder geschikt voor de slaapkamer, waar materialen zoals mangohout helpen om uw slaapruimte een chique en elegante uitstraling te geven.

Kare's schermen zijn voornamelijk multi-panel meerdere panelenDe meeste schermen van Kare zijn meervoudig, zodat u verschillende hellingshoeken kunt realiseren, afhankelijk van uw behoeften. Wij bieden ook een scherm van acacia houten staven, gebeitst in wit, waarvan het sobere, natuurlijke en zuivere ontwerp perfect zal passen in uw woonkamer of slaapkamer. Tot slot, ons model van retro-effect kamerschermmet zijn spiegels op elk paneel en zijn gepoedercoat staal, zal ideaal zijn voor interieurs in vintage-stijl, maar ook voor een meer hedendaagse look. Een tijdloos kamerscherm, zowel origineel als praktisch voor wie van transparantie houdt.

Waarom een kamerscherm kopen?

Het hoofddoel van een kamerscherm is creëer de illusie van extraruimte in de kamer Het hoofddoel van een kamerscherm is de illusie van extra ruimte te creëren in de kamer waar het wordt geplaatst, of het nu een slaapkamer, een woonkamer of een kantoor is. De schermen die wij aanbieden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, texturen en kleuren, zodat u het scherm kunt kiezen dat perfect in uw interieur past. Wat je ook nodig hebt, om een illusie van privacy te creëren in een kamer, om een decoratief tintje toe te voegen, te beschermen tegen tocht, verberg de speelruimte voor de kinderen in de woonkamerHet kamerscherm leent zich perfect voor elk van deze situaties. Zijn bijzonderheid: het is een meubelstuk of een siervoorwerp, afhankelijk van het gebruik dat u ervan maakt, verwijderbaar en intrekbaardie u in staat stelt om Zo kunt u meerdere combinaties maken om het perfect aan te passen aan de behoeften van uw interieur.. Deze multifunctioneel decoratief object kan ook worden gebruikt om een balkon of terras te overdekken. Kare designschermen zijn gemakkelijk te hanteren, installeren en onderhouden. Ze kunnen worden aangepast aan alle stijlen: hedendaags, barok, modern, vintage, etnisch...