Kamerschermen

Schermen of binnenwanden zijn niet veroordeeld tot sinisterheid. Waarom kiest u niet voor een eigentijds design scherm van Kare? Een goede manier om in kleur op te vallen en een beetje harmonie te geven aan uw interieurinrichting.

Schermen en binnenwanden

Ruimteverdelers zoals schermen of scheidingswanden zijn de ideale oplossing voor het beheren en optimaliseren van uw ruimte.. Of u nu een ruimte wilt afbakenen om esthetische redenen, een intieme hoek wilt creëren, een bureau of uw werkplek wilt indelen, binnenschermen en scheidingswanden zijn een praktische oplossing: ze zijn eenvoudig te monteren, stijlvol en voordelig. Scheidingswanden zijn een ideale economische keuze voor kleine ruimtes. Kare biedt een gamma design schermen in verschillende stijlen, van eigentijds tot exotisch, in verschillende materialen: hout, glas, staal.... Spiegeleffect, natuurlijk effect of patroon, er is voor elk wat wils!

Elke kamer heeft zijn eigen scheidingswand of diepteschild!

Als u kiest voor een scheidingswand voor een woonkamer of kantoor, overweeg dan een meubel met planken of ruimte voor boeken. Een scheidingswand met boekenkast biedt extra opbergruimte. Modulaire kubussen die op elkaar gestapeld zijn, kunnen ook gebruikt worden als bibliotheek om een solide en functionele afscheiding te creëren. Voeg compartimenten en laden toe om nieuwe opbergmogelijkheden te creëren.

Scheidingswanden en schermen zijn bijzonder geschikt voor de slaapkamer, waar materialen zoals mangohout een chique en elegante uitstraling geven aan uw nachtkamer.

De meeste van de door Kare aangeboden ontwerpschildmodellen zijn meerdere panelenDit laat u toe om verschillende neigingen te bekomen naargelang uw behoeften. Wij bieden ook een model van een kamerscherm gemaakt van acaciahouten staven, in de schaduw in het wit, waarvan het sobere, natuurlijke en verfijnde ontwerp zal perfect passen in uw woonkamer of slaapkamer. Tot slot, ons model van Retro schetschermDankzij de spiegels op elk paneel en het gepoedercoate staal zal het ideaal zijn voor interieurs in vintage stijl, maar ook voor een interieur met een meer eigentijdse uitstraling. Een tijdloos scherm in het kort, zowel origineel als praktisch voor liefhebbers van transparantie. Natuurliefhebbers of mensen die de voorkeur geven aan etnische binnenhuisarchitectuur zullen hun hart hebben bij de Oriëntaals kamerscherm Vogels en Bamboe van Kare.

Waarom een scherm kopen?

Het belangrijkste doel van het ontwerpschild is om een illusie van extra ruimte creëren... in de kamer waar het zich bevindt, of het nu een slaapkamer, een woonkamer of een kantoor is. De schermen die wij u aanbieden zijn van verschillende stijlen, texturen en kleuren, waardoor u het scherm kunt kiezen dat perfect in uw interieur past. Wat je ook nodig hebt, een illusie van intimiteit creëren... in een kamer, een decoratieve toets toevoegen, beschermen tegen tocht, verberg de kinderspeelplaats in de woonkamer... (ideaal voor kleine ruimtes), het diepteschild is perfect voor elke situatie. Zijn bijzonderheid: het is een meubelstuk of een decoratief object, afhankelijk van het gebruik dat men ervan maakt, uitneembaar en intrekbaarwat je in staat stelt om meerdere combinaties te creëren om het perfect aan te passen aan de behoeften van uw interieur. Dit multifunctioneel decoratief object kan in sommige gevallen ook gebruikt worden om een balkon of terras te versieren. Kare-ontwerpschermen zijn eenvoudig te hanteren, te installeren en te onderhouden. Ze kunnen worden aangepast aan alle stijlen: eigentijds, barok, modern, vintage, etnisch, modern,....

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop