Dressoir Shanti Surprise Puzzle 2 deuren, 3 lades Kare Design

Referentie: 79765

Wordt binnen 10 weken verzonden

2 629,00 € incl. btw

Informeer een vriend

Informeer een vriend

Dressoir Shanti Surprise Puzzle 2 deuren, 3 lades Kare Design

Dressoir Shanti Surprise Puzzle 2 deuren, 3 lades Kare Design

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleren

Meer informatie

Het zijn de details die de dingen in het leven vormgeven. Als een muur versierd met fantasievolle patronen en gebeeldhouwde ornamenten - dat is wat dit dressoir uit de KARE Shanti-serie zo mooi en mystiek maakt.

Met veel fantasie vertelt dit buffet sprookjes over verborgen schatten, profetieën en biedt het een romantiek die in al zijn glorie wordt getoond. Deze puzzels zijn bedekt met opmerkelijke details zoals getekende ornamenten en bloemmotieven. Deze Shanti-serie is verrassend, levendig en straalt levensvreugde uit. De serie vertelt het verhaal van Shanti , honderden jaren snijwerk in India. Ons ontwerpteam ontwikkelde lokaal in een werkplaats een creatief idee uit legpuzzels en meubelstukken. We hebben bewust gewerkt met originele, ruwe vormen, hebben het verhaal verteld van een knowhow die echt gebruikt wordt met dit meubelstuk, en hebben de charme en de unieke uitstraling die ervan uitgaat intact gehouden.

Onderhoud: Droog afstoffen. Gebruik op verhoogde houtoppervlakken geschikte zachte stoffen en een zachte borstel om het stof uit de groeven te verwijderen. Stofzuig af en toe voorzichtig met de zachte borstel van uw stofzuiger.

Alle stukken zijn uniek en handgemaakt van natuurlijke materialen. Natuurlijke materialen kunnen hun uiterlijk veranderen afhankelijk van het gebruik en de leefomstandigheden, ze kunnen reageren op hitte, vochtigheid of sterk zonlicht. Deze sporen maken deel uit van het leven van een authentiek en bevrijd meubilair.

Geconfectioneerd geleverd (doos van 95 x 165 x 48 cm).

Datasheet

Hoogte :  90 cm
Lengte :  160 cm
Breedte :  42 cm
Gewicht :  85 kg
Materialen :  massieve mangoboom in de was gezet
Kleur :  Veelkleurig

U zult het ook leuk vinden !

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop