Eettafel Harmony Walnoot Messing 180x90cm Kare Design

Referentie: 84579

Wordt binnen 10 weken verzonden

1 069,00 € incl. btw

Informeer een vriend

Informeer een vriend

Eettafel Harmony Walnoot Messing 180x90cm Kare Design

Eettafel Harmony Walnoot Messing 180x90cm Kare Design

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleren

Meer informatie

Deze houten tafel is in overeenstemming met een ruwe esthetiek ruw met zijn stalen voet en massief acacia blad gelakt in walnoot. Zijn esthetiek past perfect bij stoelen met lederen zittingen. leerzoals de Cantilever modelmodel, om uw industriële stijl decoratie compleet te maken. industriële stijl.

Afmetingen van de voet : 72,50 x 75 x 7,50 cm. Dikte van de bak: 3,50 cm. Maximaal draagvermogen: 200 kg. Gedemonteerd geleverd. Elk stuk is uniek.

Onderhoud: Stof regelmatig af met een schone, zachte, pluisvrije doek. Vergeet niet de doek regelmatig te vervangen, omdat vuile doeken krassen kunnen maken op het oppervlak van de meubelen. Gebruik een licht bevochtigde spons om de kruimels op te ruimen. U kunt ook een blanke meubellak gebruiken wanneer het hout zijn glans begint te verliezen. Vergeet niet uw oppervlakken te beschermen tegen ondersnijdingen, kandelaars of andere decoratieve voorwerpen die permanente kringen en krassen op het gelakte oppervlak kunnen veroorzaken. Als u vloeistof, zoals water, op uw meubelen morst, veeg die dan onmiddellijk weg zodat het hout niet doorweekt raakt.

Datasheet

Hoogte :  76 cm
Lengte :  180 cm
Breedte :  90 cm
Gewicht :  58,00 kg
Materialen :  massief acacia, walnoot gelakt, staal met messing coating
Kleur :  Hout

Downloaden

U zult het ook leuk vinden !

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop