Décoration

Design en eigentijdse accessoires voor een verfijnd en decoratief huis. Ontdek de decoratieve objecten van het merk KARE, originele spiegels, design vazen, lijsten of wanddecoraties om uw interieur in stijl aan te kleden!

Lijkt uw interieurdecoratie saai en gewoontjes? Wilt u verschillende kamers in uw huis een nieuwe look geven zonder een fortuin uit te geven? Kleed uw huis aan met betaalbare designobjecten. Ontdek de Kare Click wereld van decoratie voor de liefde van uw huis zonder uw portemonnee te spekken. Het Kare Design universum is een groot aantaldesign objecten en ideeën om een origineel cadeau te maken.

Onze glazen schilderijen met adembenemende landschappen, onze wanddecoraties metdierenkoppen, onze vintage klokken en onze moderne spiegels brengen leven aan uw muren, terwijl u met onze tapijten uw vloeren kunt aankleden en op een gezellige ondergrond kunt lopen. Onze fotolijsten en decoraties bieden u de mogelijkheid om uw meubels te versieren met herinneringen en persoonlijke accenten. Met onze trendy kussens en plaids creëert u een gezellige ruimte in uw woon- en slaapkamer.

Geef uw appartement of huis een nieuwe look met de nieuwe decoratieve accessoires van Kare Design, originele spiegels, design vazen, lijsten of wanddecoraties om uw huis in stijl aan te kleden.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop