Fauteuils

Kies uw leunstoel onder onze modellen Scandinavisch in stof, vintage leder en hedendaags in fluweel. Wij bieden ook een breed scala van kleuren naar ieders smaak: roze voor een zachte sfeer, blauw petroleum blauw om een trendy decor te creëren, geel voor een zonnig tintje, grijs voor meer klassieke interieurs. Vanuit de leunstoel gestoffeerd Chesterfield geïnspireerd door Engelse pubs naar de leunstoel relaxfauteuil met een geïntegreerde voetsteun, of de fauteuil à schommelstoelU zult het juiste model voor u vinden.

Scandinavische fauteuil

Zoals u weet, zijn wij bij Kare echte liefhebbers van Scandinavisch design. Wij houden van de strakke lijnen van meubelen uit Noord-Europa, die perfect passen bij de inrichting van vandaag. Als u een vleugje Scandinavische stijl in uw huis wilt brengen, zult u dol zijn op onze Vicky fauteuil met zijn beukenhouten frame en zijn beklede zitting in ecru stof.

Moderne en elegante fauteuil

Bent u op zoek naar een fauteuil met een eigentijds en elegant design? Geen twijfel mogelijk, bij Kare hebben we precies wat u nodig heeft. Wat dacht u ervan om verfijning uit te stralen in uw woonkamer met onze Pure Elegance fauteuil? Zijn gouden gewelfde voet geeft hem een retro en toch verfijnde look. Als u houdt van de moderne stijl en originaliteit van een schommelstoel, dan zal ons Manhattan model u doen smelten.

Rustieke fauteuil

Bent u een van die mensen die denken dat er niets gaat boven de elegante eenvoud van meubels met een rustieke charme? Bij Kare houden we ervan om eenvoudige vormen en natuurlijke materialen terug te brengen, die meubels een authentieke stijl geven. Onze Vlinderstoel is daar een mooi voorbeeld van. Gemaakt van echte koeienhuid, elke Vlinderstoel is uniek.

Retro fauteuil

Veelwoninginrichters ontdekken een passie voor antieke meubelen. Dankzij onze getalenteerde ontwerpers kunt u de charme van de oude wereld van retro meubilair gemakkelijk heroveren met het comfort van modern meubilair. Onze Tante Betty fauteuil, met zijn gouden poten en groen fluwelen zitting, zal u verleiden met zijn elegantie. Met ons Vegas Forever gele model, staat u een echte sprong in de jaren zeventig te wachten!

Fauteuil met patroon

Houdt u van kleurrijke, levendige en onconventionele interieurs? Als u van het buitenleven houdt, zult u dol zijn op onze gele Peonies draaifauteuil met gekleurde bloemen op een zwarte achtergrond. Liefhebbers van dierenpatronen zullen kiezen voor de Regency fauteuil met zebrazitting.

Patchwork fauteuil

Hoe kun je niet meteen betoverd zijn door de ongelooflijke charme van patchwork? Deze techniek om stoffen samen te voegen biedt u een explosie van kleuren en patronen. Deze mengeling van vormen en kleuren zal een warme en zachte toets aan uw interieur geven. Onze versiertip? Kies een mooi patchwork stuk zoals onze Wing fauteuil met bloemmotieven.

Vintage fauteuil

Als u uw woonkamer of kantoor een museumachtige uitstraling wilt geven, moet u een aantal prachtige stukken uit de vorige eeuw kopen! Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want bij Kare zijn we echte fans van vintage decor. Onze ontwerpers creëren voortdurend nieuwe meubelen die de lijnen en kleuren van voorbije tijdperken in stijl overnemen. Onze Vintage Country Side Chair is zonder twijfel een van onze meest indrukwekkende vintage stukken.

Draaibare fauteuil

Bij Kare maken we ook functionele zitmeubelen zoals onze Bristol draaistoel die in een eetkamer of kantoor kan worden geplaatst. De draaivoet geeft u de ideale bewegingsvrijheid en stelt u in staat uw stoel te verlaten zonder dat u uw stoel hoeft te trekken.

Schommelstoel en schommelstoel

Droomt u ervan om te ontspannen in een schommelstoel terwijl u nipt aan warme chocolademelk voor een knapperend haardvuur? Ons assortiment schommelstoelen stelt u in staat om comfortabel te ontspannen. Het model Ritmo, met zijn vintage look, biedt u een welkome onderbreking.

Barokke fauteuil en troon

Waarom drukt u uw persoonlijkheid niet uit in uw nieuwe fauteuil? Heb je koninklijke ambities en een veroveringsgeest? Laat het weten door jezelf een echte troon te geven! De coach chair maakt indruk met zijn originele rugleuning die de barokstijl doet herleven.