Eettafel Harmony Messing 160x80cm Kare Design

Referentie: 84575

Wordt binnen 10 weken verzonden

969,00 € incl. btw

Informeer een vriend

Informeer een vriend

Eettafel Harmony Messing 160x80cm Kare Design

Eettafel Harmony Messing 160x80cm Kare Design

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleren

Meer informatie

Deze houten tafel heeft een ruwe esthetiek met een stalen onderstel en een gelakt massief acacia blad. Zijn esthetiek past perfect bij stoelen met lederen zittingen, zoals het Cantilever-model, om uw inrichting in industriële stijl te vervolledigen.

Afmetingen been: 72,50 x 75 x 7,50 cm. Dikte bovenkant: 3,50 cm. Maximaal draagvermogen: 200 kg. Gedemonteerd geleverd. Elk stuk is uniek.

Onderhoud: Stof regelmatig af met een schone, zachte, pluisvrije doek. Vergeet niet de doek regelmatig te vervangen, omdat vuile doeken krassen kunnen maken op het oppervlak van de meubelen. Gebruik een licht bevochtigde spons om de kruimels op te ruimen. U kunt ook een blanke meubellak gebruiken wanneer het hout zijn glans begint te verliezen. Vergeet niet uw oppervlakken te beschermen tegen ondersnijdingen, kandelaars of andere decoratieve voorwerpen die permanente kringen en krassen op het gelakte oppervlak kunnen veroorzaken. Als u vloeistof, zoals water, op uw meubelen morst, veeg die dan onmiddellijk weg zodat het hout niet doorweekt raakt.

Datasheet

Hoogte :  76 cm
Lengte :  160 cm
Breedte :  80 cm
Gewicht :  46,00 kg
Materialen :  massief acacia, gelakt, met messing bekleed staal
Kleur :  Hout

Downloaden

U zult het ook leuk vinden !

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop