Dressoir Hutch 172cm Kare Design

Referentie: 81925

Wordt binnen 2 weken verzonden

1 499,00 € incl. btw

Informeer een vriend

Informeer een vriend

Dressoir Hutch 172cm Kare Design

Dressoir Hutch 172cm Kare Design

Ontvanger :

* Verplichte velden

  of  Annuleren

Meer informatie

Dit buffet met zijn atypische charme biedt u de combinatie van moderne vormen en een gevel met rustieke materialen. De gelakte mangohouten structuur is versterkt met roestvrijstalen poten zodat het buffet tot 50 kg kan dragen. Het front van koeienhuid en gerecycled hout geeft de illusie van een veelvoud aan lades, maar het bestaat uit 2 zijdeuren en 6 lades.

Elk stuk is uniek. Geconfectioneerd geleverd (doos van 77 x 175 x 44 cm).

Onderhoud: Stof de meubels regelmatig af met een schone, zachte, pluisvrije doek. Vergeet niet om de doek regelmatig te vervangen, omdat vuile stoffen het oppervlak van het meubilair kunnen beschadigen. U kunt ook een blanke meubellak gebruiken wanneer het hout zijn glans begint te verliezen. Vergeet niet uw oppervlakken te beschermen tegen ondersnijdingen, kandelaars of andere decoratieve voorwerpen die permanente halo's en krassen op het gelakte oppervlak kunnen veroorzaken. Als u vloeistof, zoals water, op uw meubels morst, veeg deze dan onmiddellijk af om te voorkomen dat het hout doordrenkt raakt.

Datasheet

Hoogte :  66 cm
Lengte :  172 cm
Breedte :  41,5 cm
Gewicht :  44 kg (44 lbs)
Materialen :  gelakt (mango)hout, koeienhuid, gepolijst roestvrij staal, gelakt (acacia)hout, kopergelakt gerecycled hout
Kleur :  Hout

U zult het ook leuk vinden !

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop