Bars & Barkrukken

De Kare Design bar en barkruk collectie zit vol verrassingen. Vind originele producten en ook moderne en design barkrukken en fauteuils. Met deze producten kunt u uw vrienden of een ander persoon rond een drankje verwelkomen. Het is ook een geweldige manier om uw huis op een originele manier te decoreren in een vintage, industriële of moderne stijl. Bij Kare vinden we dat het tijd is om, zonder verder uitstel, een cocktail- en pubruimte in uw huis te integreren!

Retro bar

Dompel u onder in de verfijnde theesalons van de jaren 1950 met retro bars en barkrukken. Het After Work model straalt pure elegantie uit met zijn eendenblauw fluwelen touch stof zitting gemonteerd op een gouden onderstel. Liefhebbers van alles wat glanst, zullen dol zijn op de Chiara Sublime kruk met zijn oogverblindende fluwelen zitting. Om uw flessen en glazen op te bergen, kiest u voor de West Coast bar met kunstlederen bekleding, die u in staat stelt uw interieur te hanteren zoals u dat wenst, aangezien hij op wieltjes staat.

Bar - Barok

Wij herontdekken de barokstijl door hem te combineren met zwart en wit en metallic accenten om deze trend uit het verleden up to date te brengen. Combineer de Lady Rock bar, met zijn gecapitonneerde voorkant versierd met strass-steentjes, met de Ornament krukken, waarvan de bewerkte zittingen op een chromen voetstuk zijn gemonteerd, om een chique sfeer te creëren. Uw woonkamer wordt omgetoverd tot een weelderig en luxueus kasteel.

Rustieke bar

Houdt u van de sfeer van bergchalets waar u kunt ontspannen bij het haardvuur? De Lady Rock bar zal u verleiden met zijn imitatie van verouderde houten planken met gemarkeerde groeven die doen denken aan het bos en de natuur in haar ruwe staat. De Country Life barkruk met zijn zitting van geitenhuid zal uw gezellige inrichting compleet maken.

Moderne bar

Wij bieden strakke meubelen in gedempte kleuren voor moderne en minimalistische interieurs. De grijze Honeymoon barkruk heeft een geometrisch stalen onderstel en een kunstlederen zitting. Voeg de Harmony stalen acacia bartafel toe om uw moderne inrichting compleet te maken.

Eigentijdse bar

De eigentijdse stijl valt op door de combinatie van materialen om contrasten te creëren. De Monaco Choco kruk combineert een verchroomd stalen onderstel met een houten kuipzitting met een beklede stoffen zitting en rugleuning voor extra comfort. Breng nieuwe concepten in uw huis met de gele Cheerio kruk, waarvan de rugleuning is gemaakt van geweven stroken om bij de trends te blijven.

Vintage bar

Houdt u van meubels die mettertijd verouderd zijn? De Rocky Vintage bar en de Lady Rock barkruk zullen liefhebbers van vintage stijl bekoren met hun imitatie verouderde lederen stoffen en hun gepatineerde stalen accenten. Zij brengen in uw interieur een gentlemen's club sfeer waar u poker speelt onder het genot van een glas sterke drank.

Scandinavische bar

De Scandinavische stijl brengt een frisse wind uit de Scandinavische landen in uw huis. Deze recente trend combineert licht hout met zachte stoffen om een ontspannen sfeer te creëren. De Lara serie bestaat uit drie modellen met eiken poten en een keuze uit ecru of grijze polyester zitting.