Accessoires

Design en eigentijdse accessoires voor een decoratieve en verfijnde woning. Ontdek de decoratieve objecten van het merk KARE, originele spiegels, design vazen, lijsten of wanddecoraties om uw interieur in stijl te decoreren!

Ziet de decoratie van uw interieur er voor u gewoon en gewoon uit? Wilt u verschillende kamers in uw huis een nieuwe look geven zonder een fortuin uit te geven? Kleed uw interieur aan met betaalbare design decoratieve objecten. Ontdek het Kare Click decoratie universum voor de liefde van uw interieur zonder uw portemonnee uit te drogen. Het Kare Design universum is een groot aantal decoratieve designobjecten en ideeën om een origineel cadeau te maken.

Onze adembenemende glasschilderingen, dierlijk hoofdversieringen, vintage klokken en moderne spiegels brengen leven in uw muren, terwijl onze tapijten uw vloerbedekking aankleden en op een gezellig oppervlak lopen. Onze fotolijsten en decoraties bieden u de mogelijkheid om uw meubels te decoreren met souvenirs en gepersonaliseerde accenten. Onze kussens en plaids met trendy patronen helpen je om een cocooning ruimte te creëren in je woonkamer en slaapkamer.

Breng nieuw leven in uw appartement of huis met de nieuwe Kare Design decoraties, bijzondere accessoires, originele spiegels, design vazen, lijsten of zelfs wanddecoratie om uw interieur in stijl aan te kleden.

Onze nieuwsbrief :

Om op de hoogte te blijven !
Aanmelden en 10€ winnen
bij uw volgende bestelling*
*Voor bestellingen van meer dan 50€ aankoop